Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Veckans klipp

Kompakt hårddisk med 1TB lagringsutrymme

WD Passport Ultra 3.0 1TB Titan

  Art.nr: 192805
 • 1TB lagring
 • USB 3.0
 • Automatisk backup
 • Lösenordsskydd
 • 3 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Sven13 2014-06-30

  Mycket bra portabel hårddisk

  Liten, rymlig och lättanvänd. Läser och lagrar snabbt och problemfritt. Skönt att slippa nätsladd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Husfadern 2014-04-22
  Topp 1000 skribent

  Jättebra hårddisk

  Fungerar bra arbetar snabbt utan problem. Rekommenderas. Bra USB funktion utan nätsladd

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Johan76 2014-12-14
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Många tv-apparater stödjer USB-hårddiskar som inte kräver extern strömförsörjning. Det är svårt att säga om just din gör det. Därför rekommenderar jag du kontaktar tillverkaren av din teve så kan du få korrekt svar för just din exakta modell.

   SebastianNetOnNet 2015-01-11
 • Kan jag använda min USB 2.0 om jag köper ny dator är WD Passport Ultra förberedd för det. Behöver jag extra sladdar etc. eller följer det med vid köpet? MVH May-Britt

  rydan 2014-03-13
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja, om din dator har en usb 2.0 port skall den här vara kompatibel. Dock blir hastigheten på överföring av filer långsammare. / Samuel

   Samuelh 2014-04-02
  • Det går utmärkt att använda disken från en dator, eller något annat, t ex mediaspelare, med USB 2.0. Den medföljande USB 3.0-sladden är bara olika i den ända som ska in i disken. Den andra änden är precis samma som för alla andra USB-enheter. Du får dock inte USB 3.0 hastighet om inte datorn har en sådan i sig. Men 2.0 fungerar som vanligt.

   JanAudio 2014-06-07

Produktbeskrivning

Automatisk backup – kommer ihåg när du glömmer

WD SmartWare gör det enkelt att sätta upp en automatisk backup som arbetar tyst i bakgrunden för att skydda dina data med hjälp av minimala PC-resurser. När du lägger till eller ändrar en fil säkerhetskopieras de omedelbart till hårddisken.

Hög kapacitet och kompakt design

My Passport erbjuder hög kapacitet i en kompakt enhet, massiv 1TB i en otroligt liten och populär design. Det gör den till den optimala följeslagaren för alla med massor av filmer, foton, musik och filer som de vill skydda och ta med sig.

Lösenordsskydda din hårddisk för extra säkerhet

Idag är det självklart att vi lösenordsskyddar våra mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Givetvis vill vi även kunna skydda vår information vi lagrar på externa hårddiskar. Använd WD Security som medföljer för att sätta lösenordsskydd och hårdvarukryptera din disk. Det skyddar dina filer från obehörig användning eller åtkomst.

Automatisk, kontinuerlig backupprogramvara

Backup innebär att ha en andra kopia av dina filer hela tiden. WD:s automatiska backupprogramvara gör det jättelätt. Den bara gör det. Hela tiden arbetar den tyst i bakgrunden för att skydda dina data och använder minimala PC resurser. När du sparar eller ändrar en fil så säkerhetskopieras de omedelbart.

Ultrasnabba överföringshastigheter

När din My Passport ansluts till en USB 3.0-port kan du komma åt och spara filer blixtsnabbt. Minska överföringstiden med upp till 3 gånger jämfört med USB 2.0. Prestandan kan variera beroende på användarens hårdvara och systemkonfiguration. Med denna enhet får du kompatibilitet med både USB 2.0 och USB 3.0. Den är redo när du är redo att kliva upp till nästa generation.

WD WD Passport Ultra 3.0 1TB Titan WDBZFP0010BTT-EESN Automatisk backup – kommer ihåg när du glömmerWD SmartWare gör det enkelt att sätta upp en automatisk backup som arbetar tyst i bakgrunden för att skydda dina data med hjälp av minimala PC-resurser. När du lägger till eller ändrar en fil säkerhetskopieras de omedelbart till hårddisken.Hög kapacitet och kompakt designMy Passport erbjuder hög kapacitet i en kompakt enhet, massiv 1TB i en otroligt liten och populär design. Det gör den till den optimala följeslagaren för alla med massor av filmer, foton, musik och filer som de vill skydda och ta med sig.Lösenordsskydda din hårddisk för extra säkerhetIdag är det självklart att vi lösenordsskyddar våra mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Givetvis vill vi även kunna skydda vår information vi lagrar på externa hårddiskar. Använd WD Security som medföljer för att sätta lösenordsskydd och hårdvarukryptera din disk. Det skyddar dina filer från obehörig användning eller åtkomst.Automatisk, kontinuerlig backupprogramvaraBackup innebär att ha en andra kopia av dina filer hela tiden. WD:s automatiska backupprogramvara gör det jättelätt. Den bara gör det. Hela tiden arbetar den tyst i bakgrunden för att skydda dina data och använder minimala PC resurser. När du sparar eller ändrar en fil så säkerhetskopieras de omedelbart.Ultrasnabba överföringshastigheterNär din My Passport ansluts till en USB 3.0-port kan du komma åt och spara filer blixtsnabbt. Minska överföringstiden med upp till 3 gånger jämfört med USB 2.0. Prestandan kan variera beroende på användarens hårdvara och systemkonfiguration. Med denna enhet får du kompatibilitet med både USB 2.0 och USB 3.0. Den är redo när du är redo att kliva upp till nästa generation. Okategoriserade produkter 5 2 749 SEK 749 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter