Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Smidig, portabel högtalare med fantastiskt ljud!

X-MINI II Black

  Art.nr: 149618
 • Uteffekt 2W
 • 12 timmar batteritid
 • Endast 83 gram
 • Seriekoppla med hjälp av "Buddy-Jack"
 • Liten, smidig och portabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(10 st)

 • DrDre 2014-03-23
  Topp 1000 skribent

  Väldigt bra små högtalare

  Använder för mesta del hörlurar men när man e hemma själv är det nice att ta fram dom här och slippa betala flera tusen för några högtalare som använder ibland :). Och för priset är dom oslagbara :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HallonPajen 2014-03-09
  Produkttestare

  Liten i storlek, liten i ljudet

  Skaffade denna lilla sak i förhoppning att kunna överglänsa min laptops ljudsystem. Till min besvikelse så var den mer eller mindre ekvivalent med det datorn hade att erbjuda.

  Mini-högtalaren användes istället till mobilen där den utan tvekan förhöjde kvalitén och volymen vilket gjorde att man lätt kunde dela musik med vänner i närheten.

  Med det sagt så är den fortfarande för klen för att ha med på picknicken eller på stranden.

  Fördelar:
  - Väldigt liten (får plats i fickan)
  - Lätt och robust (ingen fara om man tappar den)
  - Bra pris och kvalité

  Nackdelar:
  - För lite effekt i ljudet för att vara praktisk
  - Få användnings områden

  Det är en väldigt liten högtalare, möjligtvis för liten. Det känns mer som en cool gadget än en praktisk pryl att ha med sig till stranden, på picknicken eller på resan.

  Eller
  Avbryt
 • Davinci 2013-10-20

  Mycket bra!

  Liten,smidig, snygg, bra ljud för att vara så liten. Perfekt att ta med sig på tex kryssningen, sist kopplade jag ihop två st. Party! :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Petoter 2013-09-12

  Prisvärd och smidig.

  Prisvärd och smidig med ett helt okej ljud.
  Många inkopplingsmöjligheter.
  Ska nog eventuellt köpa en till då fler kan seriekopplas.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Libo 2013-05-13

  Liten men kraftfull!

  Liten högtalare med kraftfullt ljud. Smidig och så pass liten att man kan ha den i fickan. Jag har använt den mest till mobilen där ljudet är klart och högt, men insåg ganska snart att denna lilla högtalare även var bättre än min laptops ljudsystem.
  Ett väldigt bra köp!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jowenia 2012-12-13
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • 11 cm

   Pr0dan 2013-01-01
  • Cirka en meter, det är en vanlig HDMI kabel

   HallonPajen 2014-03-29
 • Jag hade mina utomhus och lyssnade på musik så lyckades dom att rivas ner på asfalten (vet inte hur) , så piggarna i kontakten böjde sig uppåt så det gick inte att ladda eller att spela musik på dom och så blev sladden alldeles varm , så jag undra rom jag kan köpa sladden separat? =)

  Kronobergspajken 2012-08-02
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Tillverkaren art no XAM4-B
Antal satelliter 1
Storlek sat.högtalare (BxHxD) 60 x 44 x 60 mm (ihopfällt läge)
Uteffekt per Satellit (RMS) 2,5 Watt
Total uteffekt 2,5 Watt
Frekvensområde 100Hz - 20kHz
Kabellängd Högtalare Anges ej av tillverkaren
Utgångar 1 x 3,5 mm ljuduttag
Fjärrkontroll Nej
Övrigt Förpackningens innehåll: 1 st Satellithögtalare, USB-kontakt och 3,5 mm anslutningskabel.
Tillverkargaranti 1 år

Produktbeskrivning

Smidig, portabel högtalare med fantastiskt ljud!

X-mini II är en minihögtalare som enkelt kopplas in till valfri ljudenhet med 3,5mm ljudutgång. Snygg design kombinerat med fantastisk ljudkvalitet! Högtalaren har inbyggt uppladdningsbart batteri som laddas via USB med en drifttid på upp till hela 12 timmar per laddning. Perfekt för lilla kontoret eller som resehögtalare för dina portabla ljudenheter såsom notebook, mp3-spelare eller mobiltelefon. Högtalaren går även att seriekoppla med fler enheter för att uppnå ännu mer tryck!

Liten design med stor ljudbild

Med nya och uppdaterade ljudelement överraskar ljudet ännu mer nu jämnfört med föregångaren. 40mm ljudelement ser till att du får en klar och tydlig ljudbild med perfekt mängd bas för att få ett perfekt ljud till alla typer av musikstilar.

Laddas snabbt och enkelt

Det uppladdningsbara batteriet klarar av att spela musik i upp till 12 timmar, perfekt på längre resor eller när du är en heldag i parken. För att ladda din X-Mini kopplar du den med USB-sladd, antingen via datorn eller via eluttag med hjälp av adapter. Det tar cirka 2,5 timme att ladda upp en urladdad X-Mini till fullt batteri.

Seriekoppla och bli imponerad

X-Mini är utrustade med "Buddy-Jack". Dessa uttag gör att du kan seriekoppla flera olika X-Minis och spela din favoritmusik ännu högre! Med BXS (Bass Xpansion System) får du en riktigt djup och trevlig bas.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

X-MINI X-MINI II Black XAM4-B Smidig, portabel högtalare med fantastiskt ljud! X-mini II är en minihögtalare som enkelt kopplas in till valfri ljudenhet med 3,5mm ljudutgång. Snygg design kombinerat med fantastisk ljudkvalitet! Högtalaren har inbyggt uppladdningsbart batteri som laddas via USB med en drifttid på upp till hela 12 timmar per laddning. Perfekt för lilla kontoret eller som resehögtalare för dina portabla ljudenheter såsom notebook, mp3-spelare eller mobiltelefon. Högtalaren går även att seriekoppla med fler enheter för att uppnå ännu mer tryck! Liten design med stor ljudbild Med nya och uppdaterade ljudelement överraskar ljudet ännu mer nu jämnfört med föregångaren. 40mm ljudelement ser till att du får en klar och tydlig ljudbild med perfekt mängd bas för att få ett perfekt ljud till alla typer av musikstilar. Laddas snabbt och enkelt Det uppladdningsbara batteriet klarar av att spela musik i upp till 12 timmar, perfekt på längre resor eller när du är en heldag i parken. För att ladda din X-Mini kopplar du den med USB-sladd, antingen via datorn eller via eluttag med hjälp av adapter. Det tar cirka 2,5 timme att ladda upp en urladdad X-Mini till fullt batteri. Seriekoppla och bli imponerad X-Mini är utrustade med "Buddy-Jack". Dessa uttag gör att du kan seriekoppla flera olika X-Minis och spela din favoritmusik ännu högre! Med BXS (Bass Xpansion System) får du en riktigt djup och trevlig bas. Okategoriserade produkter 4,4 10 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter