Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Xiaomi-mobil med snabb trådlös laddning och trippelkamera

Xiaomi Mi 9 128GB Ocean Blue

  Art.nr: 1007441
 • 6,39" FHD+ AMOLED-skärm
 • 6 GB RAM + 128 GB lagring
 • Högt rankad trippelkamera
 • 20 W trådlös laddning
 • Qualcomm Snapdragon 855

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Varför betala mer när du kan få Xiaomi Mi 9? Deras flaggskeppsmobil för 2019 ger dig en AMOLED-skärm med över 90% body-to-screen ratio, senaste Snapdragon-processorn, generös lagring och stöd för riktigt snabb trådlös laddning, till ett lägre pris som konkurrenterna inte kommer i närheten av - helt i typisk Xiaomi-anda. Mi 9 har även en trippelkamera som rankar riktigt högt på DxOMarks lista över de bästa mobilkamerorna, en fingeravtrycksläsare direkt i skärmen och inbyggd smart AI. Xiaomi Mi 9 är en fullmatad smartphone som kommer göra ditt liv både enklare och roligare.

Läcker färgskiftande design

Xiaomi Mi 9 har en tunn design med rundad baksida så den blir bekväm att hålla i handen. Holografisk nano-beläggning ihop med med Gorilla Glass 5 får baksidan är skimra och skifta färg efter omgivningsljuset så du får en unik och spektakulär mobildesign hela tiden.

Xiaomi Mi 9 128GB Piano Black 6-tums smartphone med trippelkamera och snabb trådlös laddning

Stor imponerande skärm

När skärmarna blev större krympte ramarna, och Mi 9 har ett skärm-till-kroppförhållande på hela 90,7%. Endast tunna svarta ramar runt om och en liten vattendropps-flärp för frontkameran är det enda som inte täcks av högupplöst AMOLED-skärm på framsidan. Displayen är 6,39" i ett 19,5:9-bildformat som ger dig en större och mer uppslukade bildupplevelse. Skärmen ger dig skärpa, djup svärta, levande färger och exceptionell ljusstyrka som möter kraven för HDR10.

Xiaomi Mi 9 128GB Smartphone med AMOLED-skärm, trippelkamera och snabb trådlös laddning

Trippelkamera för alla situationer

Xiaomi gör inget undantag från flera andra stora smartphonetillverkare det här året utan ger även de sitt flaggskepp tre kameralinser på baksidan, med en primär lins och de andra dedikerade zoom respektive ultravidvinkel. Däremot trycker Xiaomi in betydligt fler megapixlar i sina sensorer och landar på en total av 76 megapixlar, fördelade på 48 + 12 + 16 megapixlar.

Huvudkameralinsen har både laserfokusering och AI motiv-igenkänning för upp till 30 scenarion som hjälper till att ge så bra bilder som möjligt. Ett porträttläge gör bakgrunden suddig med riktigt fina gränser mellan motiv och bakgrund och AI Studioljus hjälper till att ljussätta dina porträtt artificiellt. Mi 9 har till och med ett mån-läge som ger dig schyssta och detaljerade bilder på månen, där andra smartphonekameror bara får en ljus prick.

Högt rankad kamera hos DxOMark

Xiaomi Mi 9 får höga poäng på DxOMarks lista över de bästa smartphone-kamerorna, bland annat den hittills (april 2019) högsta poängen för video.
Läs hela testet här

"Genom att uppnå en total DxOMark Mobile-poäng på 107 poäng är Mi 9 den bästa Xiaomi-enheten som vi hittills testat, vilket säkerställer en plats mycket nära toppen i vår smartphonekamera-rankning. Fotoresultatet på 112 poäng är utmärkt tack vare kamerans förmåga att ta bilder av högsta kvalitet i nästan alla situationer.

Målexponering är konsekvent spot-on och kameran levererar trevlig färg med korrekt vitbalans och utan färgskuggning eller andra färgproblem. Brusnivån är mycket väl under kontroll i starkt ljus och under typiska inomhusförhållanden, och kommer endast smygande i svagt ljus. Autofokussystemet fungerar snabbt och noggrant under nästan alla omständigheter."

Xiaomi Mi 9 får högt betyg på kameran av DxOMark

För att tre kameror är bättre än en

Primärkameran på 48 megapixlar har en Sony-lins med en maximal bländare på f/1.75 som ger dig foton med upplösning upp till 8000x6000 pixlar och 4K-film med 60 bilder per sekund. Den stora bländare hjälper till att få bättre bilder när skymningen faller eller vid dålig belysning inomhus.
12 megapixels-linsen är en telefoto-lins med stöd för makro-fotografering så du kan komma riktigt nära dina motiv.
Slutligen har Mi 9 en 16 megapixlars ultravidvinkellins som ger dig upp till 117° FOV (Field of Vew). Få ett bredare perspektiv och få med mer i din bild, vilket är lika användbart och praktiskt vid middagsbordet som på utsiktsplatsen.

Högupplöst frontkamera

Jämfört med föregångaren Mi 8 har Mi 9 fått betydligt mindre sensorhaka i skärmen på framsidan. Mi 9 har endast en liten diskret vattendropps-flärp för att ge plats åt frontkameran som döljer en 20 megapixelssensor med AI porträttläge för ännu snyggare selfies.

Xiaomi Mi 9 selfiekamera på 20 megapixlar

Utöver en högupplöst och naturlig selfie har mobilen flera olika effekter och filter för att framhäva din skönhet ytterligare, såsom AI Studioljussättning, AI Makeup och AI-justering av dina karaktärsdrag.

Prestanda som håller sig på topp

Mi 9 är en av de första mobiltelefonerna som fått Qualcomm Snapdragon 855. Den åttakärniga processorn tar ytterligare ett steg inom mobilprestanda med 45% förbättrad CPU-prestanda och 20% snabbare spelupplevelse med Game Turbo.

Xiaomi Mi 9 med Snapdragon 55-processor för grym prestanda och snabba spelupplevelser

Dessutom ger nya AI-motor upp till tre gånger snabbare AI-prestanda vilket är viktigt för framtida applikationer. Enligt en Antutu benchmarkmätning som gav över 380,000 poäng är Mi 9 den snabbaste telefonen på marknaden just nu (april 2019).
Xiaomi's grundliga systemoptimeringar garanterar att telefonen håller sig på topp även efter 1,5 års användning.

Lås upp telefonen utan att lyfta den

Lås upp mobilen med ditt fingeravtryck direkt i skärmen, snabbt och bekvämt. Fingeravtrycksläsare är placerad i displayen och har blivit 25% snabbare än hos föregångaren. Den optiska sensorn skannar ditt fingeravtryck oavsett omgivningsljus eller hur torr du är om fingrarna.

Xiaomi Mi 9 med fingeravtryckläsare i skärmen

Dedikerad AI-knapp

På sidan av Mi 9 sitter en knapp som med bara ett tryck aktiverar din Google-assistent. Dessutom är knappen anpassningsbar för andra funktioner - vill du ha lättare tillgång till kameran eller snabbt kunna växla till läsläget? AI-knappen kan göra det du vill med dubbel- och trippelklick. Har du väl börjat använda en mobil med AI-knapp kan du inte vara utan den.

Ladda snabbt med eller utan sladd

Mi 9 laddar upp sig otroligt snabbt både vid trådbunden och trådlös laddning. Mobilen stöder Qualcomms QC4+-laddning som gör det möjligt att ladda upp batteriet från 0-70% på bara 30 minuter. Xiaomi är också först ut att ge en mobiltelefon stöd för hela 20 W trådlös laddning som laddar upp Mi 9 helt och hållet på endast 90 minuter.*

Xiaomi Mi 9 stöder världens snabbaste trådlösa laddning på 20 W

* Kompatibel trådlös laddare krävs. Säljs separat.

Titta även på

(3 st)
 • 6,26" LCD-skärm
 • 6 GB RAM + 128 GB lagring
 • Quadkamera + 32 MP frontkamera

3 790:-

Titta även på

(3 st)
 • 6,26" LCD-skärm
 • 6 GB RAM + 128 GB lagring
 • Quadkamera + 32 MP frontkamera

3 790:-

1007441 Xiaomi Xiaomi Mi 9 128GB Ocean Blue MZB7436EU Varför betala mer när du kan få Xiaomi Mi 9? Deras flaggskeppsmobil för 2019 ger dig en AMOLED-skärm med över 90% body-to-screen ratio, senaste Snapdragon-processorn, generös lagring och stöd för riktigt snabb trådlös laddning, till ett lägre pris som konkurrenterna inte kommer i närheten av - helt i typisk Xiaomi-anda. Mi 9 har även en trippelkamera som rankar riktigt högt på DxOMarks lista över de bästa mobilkamerorna, en fingeravtrycksläsare direkt i skärmen och inbyggd smart AI. Xiaomi Mi 9 är en fullmatad smartphone som kommer göra ditt liv både enklare och roligare. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Läcker färgskiftande design Xiaomi Mi 9 har en tunn design med rundad baksida så den blir bekväm att hålla i handen. Holografisk nano-beläggning ihop med med Gorilla Glass 5 får baksidan är skimra och skifta färg efter omgivningsljuset så du får en unik och spektakulär mobildesign hela tiden. Stor imponerande skärm När skärmarna blev större krympte ramarna, och Mi 9 har ett skärm-till-kroppförhållande på hela 90,7%. Endast tunna svarta ramar runt om och en liten vattendropps-flärp för frontkameran är det enda som inte täcks av högupplöst AMOLED-skärm på framsidan. Displayen är 6,39" i ett 19,5:9-bildformat som ger dig en större och mer uppslukade bildupplevelse. Skärmen ger dig skärpa, djup svärta, levande färger och exceptionell ljusstyrka som möter kraven för HDR10. Trippelkamera för alla situationer Xiaomi gör inget undantag från flera andra stora smartphonetillverkare det här året utan ger även de sitt flaggskepp tre kameralinser på baksidan, med en primär lins och de andra dedikerade zoom respektive ultravidvinkel. Däremot trycker Xiaomi in betydligt fler megapixlar i sina sensorer och landar på en total av 76 megapixlar, fördelade på 48 + 12 + 16 megapixlar. Huvudkameralinsen har både laserfokusering och AI motiv-igenkänning för upp till 30 scenarion som hjälper till att ge så bra bilder som möjligt. Ett porträttläge gör bakgrunden suddig med riktigt fina gränser mellan motiv och bakgrund och AI Studioljus hjälper till att ljussätta dina porträtt artificiellt. Mi 9 har till och med ett mån-läge som ger dig schyssta och detaljerade bilder på månen, där andra smartphonekameror bara får en ljus prick. Högt rankad kamera hos DxOMark Xiaomi Mi 9 får höga poäng på DxOMarks lista över de bästa smartphone-kamerorna, bland annat den hittills (april 2019) högsta poängen för video.Läs hela testet här "Genom att uppnå en total DxOMark Mobile-poäng på 107 poäng är Mi 9 den bästa Xiaomi-enheten som vi hittills testat, vilket säkerställer en plats mycket nära toppen i vår smartphonekamera-rankning. Fotoresultatet på 112 poäng är utmärkt tack vare kamerans förmåga att ta bilder av högsta kvalitet i nästan alla situationer.Målexponering är konsekvent spot-on och kameran levererar trevlig färg med korrekt vitbalans och utan färgskuggning eller andra färgproblem. Brusnivån är mycket väl under kontroll i starkt ljus och under typiska inomhusförhållanden, och kommer endast smygande i svagt ljus. Autofokussystemet fungerar snabbt och noggrant under nästan alla omständigheter." För att tre kameror är bättre än en Primärkameran på 48 megapixlar har en Sony-lins med en maximal bländare på f/1.75 som ger dig foton med upplösning upp till 8000x6000 pixlar och 4K-film med 60 bilder per sekund. Den stora bländare hjälper till att få bättre bilder när skymningen faller eller vid dålig belysning inomhus.12 megapixels-linsen är en telefoto-lins med stöd för makro-fotografering så du kan komma riktigt nära dina motiv.Slutligen har Mi 9 en 16 megapixlars ultravidvinkellins som ger dig upp till 117° FOV (Field of Vew). Få ett bredare perspektiv och få med mer i din bild, vilket är lika användbart och praktiskt vid middagsbordet som på utsiktsplatsen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Högupplöst frontkamera Jämfört med föregångaren Mi 8 har Mi 9 fått betydligt mindre sensorhaka i skärmen på framsidan. Mi 9 har endast en liten diskret vattendropps-flärp för att ge plats åt frontkameran som döljer en 20 megapixelssensor med AI porträttläge för ännu snyggare selfies. Utöver en högupplöst och naturlig selfie har mobilen flera olika effekter och filter för att framhäva din skönhet ytterligare, såsom AI Studioljussättning, AI Makeup och AI-justering av dina karaktärsdrag. Prestanda som håller sig på topp Mi 9 är en av de första mobiltelefonerna som fått Qualcomm Snapdragon 855. Den åttakärniga processorn tar ytterligare ett steg inom mobilprestanda med 45% förbättrad CPU-prestanda och 20% snabbare spelupplevelse med Game Turbo. Dessutom ger nya AI-motor upp till tre gånger snabbare AI-prestanda vilket är viktigt för framtida applikationer. Enligt en Antutu benchmarkmätning som gav över 380,000 poäng är Mi 9 den snabbaste telefonen på marknaden just nu (april 2019).Xiaomi's grundliga systemoptimeringar garanterar att telefonen håller sig på topp även efter 1,5 års användning. Lås upp telefonen utan att lyfta den Lås upp mobilen med ditt fingeravtryck direkt i skärmen, snabbt och bekvämt. Fingeravtrycksläsare är placerad i displayen och har blivit 25% snabbare än hos föregångaren. Den optiska sensorn skannar ditt fingeravtryck oavsett omgivningsljus eller hur torr du är om fingrarna. Dedikerad AI-knapp På sidan av Mi 9 sitter en knapp som med bara ett tryck aktiverar din Google-assistent. Dessutom är knappen anpassningsbar för andra funktioner - vill du ha lättare tillgång till kameran eller snabbt kunna växla till läsläget? AI-knappen kan göra det du vill med dubbel- och trippelklick. Har du väl börjat använda en mobil med AI-knapp kan du inte vara utan den. Ladda snabbt med eller utan sladd Mi 9 laddar upp sig otroligt snabbt både vid trådbunden och trådlös laddning. Mobilen stöder Qualcomms QC4+-laddning som gör det möjligt att ladda upp batteriet från 0-70% på bara 30 minuter. Xiaomi är också först ut att ge en mobiltelefon stöd för hela 20 W trådlös laddning som laddar upp Mi 9 helt och hållet på endast 90 minuter.* * Kompatibel trådlös laddare krävs. Säljs separat. Okategoriserade produkter 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter