Mi Note 10 med innovativ kamera + Mi Band 4

Xiaomi Mi Note 10 6+128GB Midnight Black incl. Mi Band 4

  Art.nr: P520
 • Med aktivitetsarmbandet Mi Band 4*
 • 6,47" AMOLED-display
 • 6 GB RAM + 128 GB lagring
 • 108 MP huvudkamera + 32 MP selfiekamera
 • Fingeravtryckssensor i skärmen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Xiaomi Mi Note 10 6+128GB Midnight Blak incl. Mi Band 4
 • Xiaomi Mi Note 10 6+128GB Midnight Black
 • Xiaomi Mi Band 4
Mi Note 10 med innovativ kamera + Mi Band 4

5 789:-

Aktivitetsarmband till de 200 första kunderna

*De 200 första kunderna som förbokar Xiaomi Mi Note 10 får med det vattentäta aktivitetsarmbandet Xiaomi Mi Band 4 (värde 399 SEK).Xiaomi Mi Note 10 med banbrytande mobilkamera

5 490:-

Xiaomi Mi Note 10 är den första mobiltelefonen som lanseras med en Penta-kamera, som tar din fotografering till helt nya nivåer. I huvudkameran finns fem olika kameralinser som alla har sin specifika funktion, för att du ska kunna fånga precis det du vill, oavsett om det är små detaljer, spektakulära vyer eller porträtt. Med en kraftfull processor från Qualcomm® och en högkvalitativ grafikprocessor får du ännu bättre foton och en ännu snabbare mobil, som levererar all sorts underhållning i toppklass. Den stora AMOLED-displayen, med Corning Gorilla Glass 5 och 3D-rundade kanter, tar upp nästintill hela framsidan av mobilen och ger dig en upplevelse utöver det vanliga.

Xioami mi note 10 black

Mjuka kanter möter stilren design

Xiaomi Mi Note 10 har en mjuk och stilren design med rundade hörn och en skärm som täcker nästintill hela framsidan av mobilen. Den stora AMOLED-displayen på 6,47" har en tunn ram runt sig och endast en liten notch för frontkameran som bryter in på skärmen. Glaset på displayen är av det otroligt slitstarka Corning Gorilla Glass 5 och har en 3D-rundad kant, som förhöjer upplevelsen av mobilen, oavsett om du tittar på film, fotar, spelar eller surfar.

Mäktig proffskamera

Xiaomi Mi Note 10 är den första smartphone i budgetklassen som utmanar de dyra flaggskeppsmobilerna på riktigt. Med en Penta-kamera som levererar på toppnivå har du inga begränsningar när du ska ta en riktigt bra bild. Huvudkameran i den bakre kameran har otroliga 108 megapixel och en ultrahög upplösning. Huvudkameran får sällskap av ytterligare fyra kameror som alla har sin specifika uppgift för att göra dina foton så bra som möjligt: 20 megapixel ultravidvinkelkamera, 12 megapixel porträttkamera med 2x optisk zoom, 5 megapixel telefotokamera med 10x hybridzoom och 50 x digital zoom och en macrokamera med 2 megapixel som gör att du kan fota riktigt små detaljer. Med Night Mode 2.0 behöver du inte tänka på belysningen när du fotar, även när det är riktigt mörkt kan du fortfarande ta riktigt snygga bilder.

Xiaomi Mi Note 10 Night Mode

Visa upp din snyggaste sida

Mi Note 10 har en suverän frontkamera, för att du även ska kunna ta riktigt snygga selfies. Frontkameran har 32 megapixel med ultrahög upplösning för att få med alla små detaljer på dina selfies. Kameran har en riktigt grym efterredigering så att du kan lägga till filter och göra dina selfies ännu snyggare, samtidigt som fotot behålla samma höga kvalitet. 

Xiaomi Mi Note 10 snygga selfies

Fina betyg från mobil.se och M3

Xiaomi Mi Note 10 har fått riktigt fina recensioner från både mobil.se och M3. Det båda testföretagen belyser är Mi Note 10's kamera, men även andra funktioner som den stora skärmen och långa batteritiden.

Jo då, kameran håller faktiskt vad den lovar. Inte just dess brutala mängd pixlar, men kvaliteten vi får ur den övertygar, och ingen av de andra sensorerna och fotolägena har någon direkt svag punkt. Det gör den till en väldigt rolig mobil att fota med. Mäktiga batteritiden och en fin skärm är också stora plus.
Läs hela recensionen här.

Xiaomi Redmi Note 10
Xiaomi Redmi Note 10

Bra batteritid brukar vara en av två saker folk önskar sig mest av mobilen. Det kan Xiaomi checka av. Bra kamera är den andra, och här har ju Xiaomi verkligen öst på, i Mi Note 10. En huvudsensor på hela 108 megapixel, en vidvinkelkamera, inte mindre än två zoomkameror, och slutligen ett makroobjektiv.Blir resultatet bra? Ja det blir det. I normalläget används fyra pixel för att skapa en, vilket ger en 27-megapixelbild, som i de flesta situationer jag testar kan mäta sig med de bästa.
Läs hela recensionen här.

Qualcomm® Snapdragon™ 730G

Xiaomi Mi Note 10 har försetts med ett riktigt kraftpaket till processor, med Qualcomm® Snapdragon™ 730G behöver du aldrig fundera över vad mobilen klarar av. Qualcomm Snapdragon 730G har en 64-bit Kryo 470, med åtta kärnor, på upp till 2.2 GHz. Snapdragon™ 730G har en 35% förbättrad CPU-frekvens, jämfört med Snapdragon™ 710, och en 25% bättre grafikprestanda, med en bättre bildåtergivning än föregångaren 710. 
Processorn hjälper även till med att förlänga batteritiden på mobilen, genom att  göra mobilen så strömsnål som möjligt. 

Xiaomi Mi Note 10 med snabb och kraftfull processor

Xiaomi Mi Note 10 har 6 GB RAM-minne och 128 GB lagringsutrymme, som gör att du får plats med alla appar, spel, foton och underhållning som du vill ha i din mobil.

NFC och Google Pay

Xiaomi Mi Note 10 har NFC med stöd för Google Pay, så att du kan betala med din smartphone direkt i butiken.  
NFC, eller Near Field Communication, är en överföringsmetod för kontaktlöst utbyte av data på nära håll. I praktiken innebär det att du kan lägga in ditt betalkort i mobilen och sedan betala med mobilen, direkt i butiken. 

Xiaomi Mi Note 10 NFC

Lång batteritid och supersnabb laddning

Mi Note 10 har ett rejält batteri på 5260 mAh som håller i hela två dagar, vid normal användning. Mi Note 10 stödjer 30W snabbladdning och en strömadapter med 30W snabbladdning medföljer mobilen, så att du aldrig ska behöva vänta otåligt på att mobilen ska laddas, när batteriet börjar tryta. Med den snabbladdande strömadaptern laddar du mobilen från 0 till 100% på endast 65 minuter.

I förpackningen

 • Xiaomi Mi Note 10
 • Strömadapter (30W)
 • Skärmskydd
 • USB-C-kabel
 • SIMkortsborttagningsverktyg
Xiaomi Vattentätt aktivitetsarmband med 20 dagars batteritid

299:-

Den uppdaterade versionen av Xiaomi Mi Band kommer med en 0,95 tums AMOLED-färgskärm med imponerande upplösning. Se all information vid aktivitet, eller använd den som klocka. En sak som är säker är att du tydligt kommer att se vad som står på skärmen. Aktivitetsarmbandet är vattentätt, håller koll på din puls 24 timmar om dygnet och analyserar din sömn, samtidigt som den så klart informerar om dagens uppgifter eller vem som kontaktar dig. 

Förinstallerat i armbandet hittar du hela 77 olika teman. Hitta det tema som passar dig, eller variera beroende på aktivitet. 

I videoklippet nedan kan du se en unboxing av Xiaomi Mi Band 4.

Din personliga tränare på handleden

Xiaomi Mi Band 4 är din nya personliga tränare. Oavsett vilken typ av träningsform du föredrar, så kan du få hjälp att hitta till nästa nivå. Aktivitetsarmbandet är vattentätt ned till 50 meter, har en slitstark 2.5D-skärm och är utrustat med sex olika träningslägen - perfekt för all form av aktivitet. Du ansluter enkelt armbandet till din telefon via Mi Fit-appen (kompatibel med både iOS och Android) som loggar och analyserar din träning.

Lättillgänglig och direkt assistans

Bandet visar vem som ringer eller skickar meddelanden till dig, påminner dig om dagens uppgifter och analyserar din puls och sömn. Med 24 timmars pulsövervakning kan du få en klar bild över hur din dag har sett ut, ur ett annorlunda perspektiv.

Den detaljerade sömnanalyseringen kan hjälpa dig att få ut det mesta av dina dagar. Bandet kan dessutom hjälpa dig att komma upp på morgonen, med den inbyggda alarmfunktionen.

P520 Xiaomi Mi Note 10 6+128GB Midnight Black incl. Mi Band 4 Aktivitetsarmband till de 200 första kunderna *De 200 första kunderna som förbokar Xiaomi Mi Note 10 får med det vattentäta aktivitetsarmbandet Xiaomi Mi Band 4 (värde 399 SEK). Okategoriserade produkter 5789 SEK 5789 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter