Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Förboka Xperia XZ2 - få hörlurar på köpet

Xperia XZ2 Liquid Black+Sony WF-1000X/Black

  Art.nr: C263_1
  • Sony True wireless-hörlurar på köpet
  • 5,7" Full HD HDR-display
  • 19 MP Motion Eye-kamera
  • Filma i 4K HDR & Superslowmotion
  • IP65/68 och Gorilla Glass 5

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Sony har lanserat sin nya flaggskeppsmobil Xperia XZ2. Förboka telefonen innan säljstarten 6 april så får du med ett par äkta trådlösa in-ear-hörlurar från Sony på köpet.

Sony Xperia XZ2 sticker ut på flera sätt. Den rundade baksidan som ligger väl i handen skiljer sig från Sonys tidigare flaggskepp, och på framsidan möts du av en uppslukande bildupplevelse från HDR-displayen med Full HD-upplösning. Filma i banbrytande 4K HDR med otrolig kontrast och färgåtergivning och återupplev dina filmer med Sonys expertis inom ljud och bild. Telefonen har ärvt funktioner som superslowmotion, 3D-skaparen, damm- och vattentålighet enligt IP68/65 men nytt för en Sony flaggskeppsmobil är att Xperia XZ2 har fått stöd för trådlös laddning.

True wireless-hörlurar med effektiv ljudisolering

Med Sony WF-1000X får du moderna true wireless-hörlurar där du helt slipper kabel mellan hörlurarna och ändå har bekväma snäckor som säkert och bekvämt sitter på plats och levererar klart ljud. Besvara samtal när du är på språng och lyssna på musik med marknadsledande ljudisolering som kan stänga ute ljud på ett effektivt sätt från din omgivning.
Läs mer om hörlurarna

Sony WF-1000X Black True wireless-hörlurar med effektiv ljudisolering
Sony Xperia Nordic Edition

Sony Xperia Nordic Edition

Hos NetOnNet köper du Sony Xperia-mobiler testade och godkända för den nordiska marknaden, märkta med denna logotyp. Märkningen garanterar att hårdvaran och mjukvaran hos produkten är anpassad och godkänd för den nordiska marknaden. Därmed kan du vara säker på att din Xperia är optimalt fungerande i de nordiska mobilnäten. Lådan innehåller dokumentation, viktig information samt tillbehör som är anpassade för den nordiska marknaden.

Designad för att ligga perfekt i handen

Sony har uppdaterat designen ordentligt till Xperia XZ2. Från det raka och mer kantiga utseendet så har XZ2 ett mycket mjukare formspråk. Kanter och hörn rundas av och framförallt baksidan har fått en kupad utformning som gör att telefonen ligger riktigt skönt i handen. Det har gett Sony mer utrymme för komponenter för att kunna tunna av telefonen mot kanterna. Som bredast är telefonen 11,2 mm i mitten och mot toppen och botten är telefonen endast 6 mm. 
Fram- och baksida är täckta med glas för en premiumkänsla och finish. Telefonen kommer i fyra olika färger och material- och färgval gör att ljuset speglar sig och ger pärlemorliknande skiftningar i olika typer av ljus. 

Snabb, snabbare, Sony

Xperia XZ2 är först ut med rykande färska processorn Qualcomm® Snapdragon™ 845 som ger en blixtsnabb och sömlös prestanda oavsett du surfar på nätet, laddar ner appar eller spelar krävande spel. Den centrala processorenheten är 30% snabbare än de i föregående mobilmodeller, så allt går fortare. Universell flashminneslagring ger tillgång till data i 1,5 GB/sek, vilket är tre gånger så snabbt som för ett vanligt minne – så nu slipper du vänta på att videor och bilder ska läsas in.

Sony Xperia XZ2

Underhållning som syns...

Sony Xperia XZ2 levererar underhållning utöver det vanliga - som bara Sony kan. Det allt mer populära avlånga bildformatet 18:9 återfinns nu även hos Xperia XZ2 vilket ger lite större display utan att göra telefonen bredare.
Den 5,7" stora TRILUMINOS™-displayen producerar cirka 30% detaljrikare färger än standarddisplayer för en mer naturlig känsla. Full HD+-upplösningen på 1 080 x 2 160 pixlar ger mer detaljer i dina filmer och videoklipp på ett helt nytt sätt. Xperia XZ2 använder Sonys BRAVIA® TV-teknologi för att uppkonvertera bildkvaliteten på allt till nära High Dynamic Range (HDR), så du får kontrast, detaljskärpa och färg av biokvalitet också när du strömmar video.

...hörs...

Xperia XZ2 är Sonys mest högljudda smartphone hittills. De kraftfulla framåtriktade stereohögtalarna levererar ljud både för dig och dina vänner. Med S-Force Front Surround får du bioeffekt som placerar dig mitt i musiken.

Sony har tagit bort hörlursuttaget på XZ2, och istället satsat extra på ljudkvaliteten för trådlös anslutning via Bluetooth. Den förbättrade Bluetooth-teknologin kan hantera ljud som nästan har högupplöst kvalitet och tack vare LDAC får du bästa möjliga ljudkvalitet när du ansluter till trådlösa högtalare eller hörlurar.

...och känns

Få en extra sinnesupplevelse när du tittar på film, lyssnar på musik eller spelar spel. Sonys Dynamic Vibration System gör att du kan känna ljudet genom vibrationer, med inspiration från vibrationerna i handkontrollen till Playstation. Funktionen analyserar ljudinformationen och låter dig känna pulsen i handen för att ge dig en verkligt unik underhållningsupplevelse. Reglera styrkan eller stäng av funktionen helt efter önskemål.

Kamera

Nästa generations Motion Eye-kamera är här. Sony ligger i framkant inom mobilkameror, och Xperia XZ2 är enligt Sony själva först ut att kunna filma i 4K HDR vilket ger ett helt nytt djup, färgspektra och kontraster i dina filmer. För detta krävs det att telefonen hanterar enorma mängder data, så den vassa Snapdragon-processorn kommer här väl till pass.

Sony har tagit vidare erfarenheten från sina α™ och Cyber-shot™-kameror och integrerat det i Xperia XZ2. En vässad bildprocessor ger ännu bättre detaljskärpa och foton i svag belysning och en bildsensor med integrerat minne resulterar i snabbare hantering. Bland annat kan du fotografera sekvenser med autofokus för att ta superskarpa bilder på rörliga motiv där kameran själv spårar objekten

Superslowmotion – nu i Full HD

Fånga det som det mänskliga ögat inte hinner se, få riktigt effektfulla slowmotion-filmer och skapa magi av helt vardagliga händelser med Sonys superslowmotion.  Motion Eye-kameran spelar in superslowmotion i HD eller Full HD med otroliga 960 bildrutor per sekund - det är fyra gånger mer än andra smartphones.

Förbättrad 3D-skapare

Sony 3D-scanningsfunktion som introducerades i Xperia XZ1 finns kvar även i XZ2 och har här finslipats ytterligare för ännu bättre resultat. Använd den bakre eller främre kameran för att scanna av något i din närhet - ditt ansikte, ditt husdjur, en legobil och spara som minnen i 3D.
Du använder kameran och Sonys 3D-app för att läsa in objektet som appen förvandlar till en högupplöst 3D-bild på bara 15-60 sekunder. Din 3D-bild kan du sedan rotera och snurra runt, du kan redigera, ändra, visa, spara och dela. Med Sonys 3D-skapare kan du ha den häftigaste avataren i kompisgänget, eller varför inte skriva ut den med en 3D-skrivare?

Batteri och laddning

Batterikapaciteten i XZ2 är på 3 180 mAh som ihop med Smart Stamina 3.0 ser till att du har ström hela dagen - även de dagar då du använder mobilen extra mycket. Xperia XZ2 hjälper dig nämligen att anpassa energiförbrukningen för att hålla mobilen vid liv hela dagen. Dess laddningsteknologi hjälper till att hålla batteriet i gott skick och ger batteriet en upp till två gånger så lång livslängd.

Nytt för XZ2 är trådlös laddning. Bara placera mobilen på en trådlös laddningsdocka (säljs separat) och njut av bekvämligheten att ladda mobilen utan att koppla in sladdar. En USB-C-port låter dig ladda med sladd.

Xperia Transfer - för enklare byte av mobiltelefon

Alla Sony-smartphones från X-, XZ- och XA1-serierna har appen Xperia Transfer Mobile förinstallerad. Den gör byte av din gamla mobil till din nya Xperia busenkel. För över med SMS, MMS, kontakter, foton och filmer helt utan dator eller sladdar.
Funktionen fungerar oavsett om du tidigare haft en Android-, iOS- eller Windowsmobil.

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo

Sony Xperia XZ2 kommer med nya Android 8 Oreo. Android 8.0 är snabbare, smartare och mer kraftfullt än någonsin. Oreo låter dig och mobilen jobba effektivare genom att nå fler appar med färre knapptryckningar, sköter autoifyllningar för inloggningar, minimerar bakgrundsaktivitet för senaste använda appar och låter dig multitaska med två appar samtidigt med Bild-i-Bild-funktionen. Dessutom kommer Android 8.0 med över 60 nya emojis.

Xperia XZ2 Liquid Black+Sony WF-1000X/Black Sony har lanserat sin nya flaggskeppsmobil Xperia XZ2. Förboka telefonen innan säljstarten 6 april så får du med ett par äkta trådlösa in-ear-hörlurar från Sony på köpet. Sony Xperia XZ2 sticker ut på flera sätt. Den rundade baksidan som ligger väl i handen skiljer sig från Sonys tidigare flaggskepp, och på framsidan möts du av en uppslukande bildupplevelse från HDR-displayen med Full HD-upplösning. Filma i banbrytande 4K HDR med otrolig kontrast och färgåtergivning och återupplev dina filmer med Sonys expertis inom ljud och bild. Telefonen har ärvt funktioner som superslowmotion, 3D-skaparen, damm- och vattentålighet enligt IP68/65 men nytt för en Sony flaggskeppsmobil är att Xperia XZ2 har fått stöd för trådlös laddning. True wireless-hörlurar med effektiv ljudisolering Med Sony WF-1000X får du moderna true wireless-hörlurar där du helt slipper kabel mellan hörlurarna och ändå har bekväma snäckor som säkert och bekvämt sitter på plats och levererar klart ljud. Besvara samtal när du är på språng och lyssna på musik med marknadsledande ljudisolering som kan stänga ute ljud på ett effektivt sätt från din omgivning.Läs mer om hörlurarna Sony Xperia Nordic Edition Hos NetOnNet köper du Sony Xperia-mobiler testade och godkända för den nordiska marknaden, märkta med denna logotyp. Märkningen garanterar att hårdvaran och mjukvaran hos produkten är anpassad och godkänd för den nordiska marknaden. Därmed kan du vara säker på att din Xperia är optimalt fungerande i de nordiska mobilnäten. Lådan innehåller dokumentation, viktig information samt tillbehör som är anpassade för den nordiska marknaden. Designad för att ligga perfekt i handen Sony har uppdaterat designen ordentligt till Xperia XZ2. Från det raka och mer kantiga utseendet så har XZ2 ett mycket mjukare formspråk. Kanter och hörn rundas av och framförallt baksidan har fått en kupad utformning som gör att telefonen ligger riktigt skönt i handen. Det har gett Sony mer utrymme för komponenter för att kunna tunna av telefonen mot kanterna. Som bredast är telefonen 11,2 mm i mitten och mot toppen och botten är telefonen endast 6 mm. Fram- och baksida är täckta med glas för en premiumkänsla och finish. Telefonen kommer i fyra olika färger och material- och färgval gör att ljuset speglar sig och ger pärlemorliknande skiftningar i olika typer av ljus.  Snabb, snabbare, Sony Xperia XZ2 är först ut med rykande färska processorn Qualcomm® Snapdragon™ 845 som ger en blixtsnabb och sömlös prestanda oavsett du surfar på nätet, laddar ner appar eller spelar krävande spel. Den centrala processorenheten är 30% snabbare än de i föregående mobilmodeller, så allt går fortare. Universell flashminneslagring ger tillgång till data i 1,5 GB/sek, vilket är tre gånger så snabbt som för ett vanligt minne – så nu slipper du vänta på att videor och bilder ska läsas in. Underhållning som syns... Sony Xperia XZ2 levererar underhållning utöver det vanliga - som bara Sony kan. Det allt mer populära avlånga bildformatet 18:9 återfinns nu även hos Xperia XZ2 vilket ger lite större display utan att göra telefonen bredare. Den 5,7" stora TRILUMINOS™-displayen producerar cirka 30% detaljrikare färger än standarddisplayer för en mer naturlig känsla. Full HD+-upplösningen på 1 080 x 2 160 pixlar ger mer detaljer i dina filmer och videoklipp på ett helt nytt sätt. Xperia XZ2 använder Sonys BRAVIA® TV-teknologi för att uppkonvertera bildkvaliteten på allt till nära High Dynamic Range (HDR), så du får kontrast, detaljskärpa och färg av biokvalitet också när du strömmar video. ...hörs... Xperia XZ2 är Sonys mest högljudda smartphone hittills. De kraftfulla framåtriktade stereohögtalarna levererar ljud både för dig och dina vänner. Med S-Force Front Surround får du bioeffekt som placerar dig mitt i musiken. Sony har tagit bort hörlursuttaget på XZ2, och istället satsat extra på ljudkvaliteten för trådlös anslutning via Bluetooth. Den förbättrade Bluetooth-teknologin kan hantera ljud som nästan har högupplöst kvalitet och tack vare LDAC får du bästa möjliga ljudkvalitet när du ansluter till trådlösa högtalare eller hörlurar. ...och känns Få en extra sinnesupplevelse när du tittar på film, lyssnar på musik eller spelar spel. Sonys Dynamic Vibration System gör att du kan känna ljudet genom vibrationer, med inspiration från vibrationerna i handkontrollen till Playstation. Funktionen analyserar ljudinformationen och låter dig känna pulsen i handen för att ge dig en verkligt unik underhållningsupplevelse. Reglera styrkan eller stäng av funktionen helt efter önskemål. Kamera Nästa generations Motion Eye-kamera är här. Sony ligger i framkant inom mobilkameror, och Xperia XZ2 är enligt Sony själva först ut att kunna filma i 4K HDR vilket ger ett helt nytt djup, färgspektra och kontraster i dina filmer. För detta krävs det att telefonen hanterar enorma mängder data, så den vassa Snapdragon-processorn kommer här väl till pass. Sony har tagit vidare erfarenheten från sina α™ och Cyber-shot™-kameror och integrerat det i Xperia XZ2. En vässad bildprocessor ger ännu bättre detaljskärpa och foton i svag belysning och en bildsensor med integrerat minne resulterar i snabbare hantering. Bland annat kan du fotografera sekvenser med autofokus för att ta superskarpa bilder på rörliga motiv där kameran själv spårar objekten Superslowmotion – nu i Full HD Fånga det som det mänskliga ögat inte hinner se, få riktigt effektfulla slowmotion-filmer och skapa magi av helt vardagliga händelser med Sonys superslowmotion.  Motion Eye-kameran spelar in superslowmotion i HD eller Full HD med otroliga 960 bildrutor per sekund - det är fyra gånger mer än andra smartphones. Förbättrad 3D-skapare Sony 3D-scanningsfunktion som introducerades i Xperia XZ1 finns kvar även i XZ2 och har här finslipats ytterligare för ännu bättre resultat. Använd den bakre eller främre kameran för att scanna av något i din närhet - ditt ansikte, ditt husdjur, en legobil och spara som minnen i 3D. Du använder kameran och Sonys 3D-app för att läsa in objektet som appen förvandlar till en högupplöst 3D-bild på bara 15-60 sekunder. Din 3D-bild kan du sedan rotera och snurra runt, du kan redigera, ändra, visa, spara och dela. Med Sonys 3D-skapare kan du ha den häftigaste avataren i kompisgänget, eller varför inte skriva ut den med en 3D-skrivare? Batteri och laddning Batterikapaciteten i XZ2 är på 3 180 mAh som ihop med Smart Stamina 3.0 ser till att du har ström hela dagen - även de dagar då du använder mobilen extra mycket. Xperia XZ2 hjälper dig nämligen att anpassa energiförbrukningen för att hålla mobilen vid liv hela dagen. Dess laddningsteknologi hjälper till att hålla batteriet i gott skick och ger batteriet en upp till två gånger så lång livslängd. Nytt för XZ2 är trådlös laddning. Bara placera mobilen på en trådlös laddningsdocka (säljs separat) och njut av bekvämligheten att ladda mobilen utan att koppla in sladdar. En USB-C-port låter dig ladda med sladd. Xperia Transfer - för enklare byte av mobiltelefon Alla Sony-smartphones från X-, XZ- och XA1-serierna har appen Xperia Transfer Mobile förinstallerad. Den gör byte av din gamla mobil till din nya Xperia busenkel. För över med SMS, MMS, kontakter, foton och filmer helt utan dator eller sladdar.Funktionen fungerar oavsett om du tidigare haft en Android-, iOS- eller Windowsmobil. Android 8.0 Oreo Sony Xperia XZ2 kommer med nya Android 8 Oreo. Android 8.0 är snabbare, smartare och mer kraftfullt än någonsin. Oreo låter dig och mobilen jobba effektivare genom att nå fler appar med färre knapptryckningar, sköter autoifyllningar för inloggningar, minimerar bakgrundsaktivitet för senaste använda appar och låter dig multitaska med två appar samtidigt med Bild-i-Bild-funktionen. Dessutom kommer Android 8.0 med över 60 nya emojis. Okategoriserade produkter 7990 SEK 7990 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter