Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Teleskops-stativ för unika vinklar och äventyr!

Xsories U-Shot 2 Black

  Art.nr: 186820
 • Universal fästanordning
 • Teleskops-stativ
 • Endast 94g
 • Fånga unika vinklar
 • Skumgummiklätt handtag

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Bastian38 2013-05-28

  Toppen

  Bra funktion. helt ok räckvidd! Låser bra i alla lägena. (3)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • 2013-06-25
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivning

Med U-Shot 2 kan du enkelt fånga dig själv i action. Stativet tillåter dig att hitta helt nya vinklar när du filmar och fotograferar i skidbacken eller skateparken. 

Med detta teleskops-stativ kommer du som sagt kunna fånga nya och unika vinklar, det är bara att montera din kamera och köra. Handtaget är skumgummiklätt för bättre grepp och tillbehöret väger endast 94 g.  

 OBS! För att du ska ha möjlighet att använda stativet till din GoPro, så behöver du även en adapter/ stativfäste som säljs separat. För att se vårt kompatibla stativfäste så kan du trycka här.

För ett annat alternativ tryck här.

Komplettera ditt köp

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Titta även på

GoPole Evo Extension Pole
(0 st)
 • Passar alla GoPro-kameror
 • Transparent design
 • Vattentät ner till 60 meter

499:-

Xsories Xsories U-Shot 2 Black USH2/BLA Med U-Shot 2 kan du enkelt fånga dig själv i action. Stativet tillåter dig att hitta helt nya vinklar när du filmar och fotograferar i skidbacken eller skateparken.  Med detta teleskops-stativ kommer du som sagt kunna fånga nya och unika vinklar, det är bara att montera din kamera och köra. Handtaget är skumgummiklätt för bättre grepp och tillbehöret väger endast 94 g.    OBS! För att du ska ha möjlighet att använda stativet till din GoPro, så behöver du även en adapter/ stativfäste som säljs separat. För att se vårt kompatibla stativfäste så kan du trycka här. För ett annat alternativ tryck här. Okategoriserade produkter 5 1 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter