Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfulla högtalare med funktionsrik receiver!

Yamaha HTR-3066+HIS 1.1 - Package 2.1

  Art.nr: 191775
 • 2-vägs golvhögtalare
 • Kraftfull subwoofer
 • 3D-kompatibel
 • 4 HDMI-ingångar
 • 4K-kompatibel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Tonsam 2014-03-27

  Prisvärt

  Mycket bra system för lite pengar. Kanonbra ljud och möjligheter att koppla till andra system!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Berglundin 2013-12-26

  Mycket för pengarna

  Innan jag köpte detta paket köpte jag en billigare variant av hemmabiosystem med Blu-Ray spelare inklusive alla högtalare och baslåsa och blev riktigt besviken.

  Lämnade tillbaka det och la till några hundra och köpte detta istället och blev mycket nöjd för det låga priset.

  Visst, fronthögtalarna är inte de bästa, men de kostar knappt något heller, men förstärkaren är riktigt bra och basen är bra och sedan hade jag centerhögtalare och bakhögtalare sedan tidigare som jag kompleterade med för att få 5.1 system för en mycket låg peng.

  Det ger ett kraftfullt ljud och mycket bas med denna baslåda. Perfekt att börja med detta om man inte har så mycket pengar så är det enkelt att senare köpa till extra högtalare eller byta ut fronthögtalarna mot dyrare varianter.

  Så allt som allt, med tanke på priset så säger jag KÖP!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Kraftfulla högtalare med funktionsrik receiver!

Yamaha HTR-3066 är en funktionsrik hemmabioreceiver med mängder av anslutningar och funktioner som gör det enkelt att spela upp filmer, musik och bilder i hög kvalité. Med funktioner som USB-ingång med laddning för iPod/iPhone, 3D-kompatibilitet, 4K-kompatibilitet för extremt högupplöst bild och stöd för de senaste ljudformaten på marknaden idag är du välutrustad för dagens höga krav på underhållning. Tillsammans med golvhögtalaren i Andersson's HIS 1.1-serie, samt den kraftfulla subwoofer, får man en kraftfull ljudupplevelse som tar filmtittandet till nästa nivå.

I paketet ingår:

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Yamaha Yamaha HTR-3066+HIS 1.1 - Package 2.1 Kraftfulla högtalare med funktionsrik receiver! Yamaha HTR-3066 är en funktionsrik hemmabioreceiver med mängder av anslutningar och funktioner som gör det enkelt att spela upp filmer, musik och bilder i hög kvalité. Med funktioner som USB-ingång med laddning för iPod/iPhone, 3D-kompatibilitet, 4K-kompatibilitet för extremt högupplöst bild och stöd för de senaste ljudformaten på marknaden idag är du välutrustad för dagens höga krav på underhållning. Tillsammans med golvhögtalaren i Andersson's HIS 1.1-serie, samt den kraftfulla subwoofer, får man en kraftfull ljudupplevelse som tar filmtittandet till nästa nivå. I paketet ingår: Okategoriserade produkter 4 2 2990 SEK 2990 NewCondition SoldOut
 1. Okategoriserade produkter