Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

7.2-receiver med HDMI 1080p-uppskalning

Yamaha RX-V665B

  Art.nr: 129134
  • 7.2-receiver på 7x90 W
  • Automatisk högtalarkalibrering
  • 4 st HDMI-ingångar
  • Videouppskalning till 1080p
  • Analog 7.1-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Yamaha RX-V665B är hemmabioreceivern för dig som vill ha mycket ljud för pengarna. Tack vare 7.2-stöd kan man bygga upp den ultimata ljudupplevelsen på ett enkelt sätt i hemmet och njuta av de senaste storfilmer utan att behöva resa sig ur soffan.

Stöd för de flesta moderna ljudformat
RX-V665 kan leverera 7x90 W vilket räcker för de flesta användningsområden inom hemmabioljud eller musiklyssnande. Receivern klarar dessutom avkodning av de flesta moderna ljudformat som Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD samt DTS-HD Master Audio vilket ger möjlighet att avnjuta de senaste ljudformaten från Blu-ray-skivor.

Bästa möjliga ljud från MP3-filer
Med Compressed Music Enhancer har Yamaha tagit fasta på att många idag lyssnar på redan komprimerad musik där det fortfarande finns utrymme att förbättre upplevelsen. Tack vare en avancerad algoritm som tolkar den aktuella musiken och ger den sitt liv tillbaks kan man nu njuta av en ännu bättre ljud från MP3- och WMA-filer.

Enkel installation med kalibreringsmikrofon
Att installera sitt hemmabiosystem kan ibland vara besvärligt på grund av rummets förutsättningar men Yamaha har tagit fast på detta och gjort det så enkelt som möjligt. Med hjälp av medföljande kalibreringsmikrofon justeras statusen, storleken och volymbalanssen automatiskt för högtalarna så att ett optimalt ljudfält erhålls, nu kan man njuta av perfekt balanserat ljud oavsett hur ens rum är uppbyggt.

Gott om anslutningsmöjligheter med 4 HDMI-ingångar
Yamaha RX-V665 receiver är utrustad med hela 4 HDMI-ingångar (1 HDMI-utgång) för anslutning av högupplösta signalkällor som Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler som Playstation 3 och Xbox 360.

Receivern är även utrustad med analog 7.1-ingång för den som har externa enheter med 7.1-utgång.

Stöd för Full HD-signal (1080p, 24/50/60Hz), Auto Lip Sync samt Deep Colour/x.v.Colour innebär att man inte behöver kompromissa med bild- och ljudkvaliteten. Receivern klarar dessutom av att konvertera upp analog signal av sämre kvalitet till Full HD 1080p-signal som kan matas ut via HDMI-utgång, helt enkelt förbättradt bild oavsett vilken signalkälla man kopplar in.

Komplettera ditt köp

(1 st)
  • 6 st strömuttag
  • Kabellängd: 1,5 meter
  • Belyst strömbrytare

49:-

129134 Yamaha Yamaha RX-V665B Yamaha RX-V665B är hemmabioreceivern för dig som vill ha mycket ljud för pengarna. Tack vare 7.2-stöd kan man bygga upp den ultimata ljudupplevelsen på ett enkelt sätt i hemmet och njuta av de senaste storfilmer utan att behöva resa sig ur soffan.Stöd för de flesta moderna ljudformatRX-V665 kan leverera 7x90 W vilket räcker för de flesta användningsområden inom hemmabioljud eller musiklyssnande. Receivern klarar dessutom avkodning av de flesta moderna ljudformat som Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD samt DTS-HD Master Audio vilket ger möjlighet att avnjuta de senaste ljudformaten från Blu-ray-skivor.Bästa möjliga ljud från MP3-filerMed Compressed Music Enhancer har Yamaha tagit fasta på att många idag lyssnar på redan komprimerad musik där det fortfarande finns utrymme att förbättre upplevelsen. Tack vare en avancerad algoritm som tolkar den aktuella musiken och ger den sitt liv tillbaks kan man nu njuta av en ännu bättre ljud från MP3- och WMA-filer.Enkel installation med kalibreringsmikrofonAtt installera sitt hemmabiosystem kan ibland vara besvärligt på grund av rummets förutsättningar men Yamaha har tagit fast på detta och gjort det så enkelt som möjligt. Med hjälp av medföljande kalibreringsmikrofon justeras statusen, storleken och volymbalanssen automatiskt för högtalarna så att ett optimalt ljudfält erhålls, nu kan man njuta av perfekt balanserat ljud oavsett hur ens rum är uppbyggt.Gott om anslutningsmöjligheter med 4 HDMI-ingångarYamaha RX-V665 receiver är utrustad med hela 4 HDMI-ingångar (1 HDMI-utgång) för anslutning av högupplösta signalkällor som Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler som Playstation 3 och Xbox 360.Receivern är även utrustad med analog 7.1-ingång för den som har externa enheter med 7.1-utgång.Stöd för Full HD-signal (1080p, 24/50/60Hz), Auto Lip Sync samt Deep Colour/x.v.Colour innebär att man inte behöver kompromissa med bild- och ljudkvaliteten. Receivern klarar dessutom av att konvertera upp analog signal av sämre kvalitet till Full HD 1080p-signal som kan matas ut via HDMI-utgång, helt enkelt förbättradt bild oavsett vilken signalkälla man kopplar in. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter