Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Väggmonterbar soundbar med inbyggd subwoofer

Yamaha YAS-101

  Art.nr: 164564
  • Soundbar med total uteffekt på 120 W
  • Bords- eller väggplacering
  • Inbyggd subwoofer på 60W
  • Air Surround Xtreme simulerat 7.1-ljud
  • 3 digitala ljudingångar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Yamaha YAS-101 är en kompakt soundbar med total uteffekt på 120W samt utmärkta ljudegenskaper tack vare dubbla 6,5 cm högtalare samt en inbyggd subwoofer. Med YAS-101 blir din TV- och filmupplevelse mycket roligare utan att man behöver fylla sitt rum med högtalare.

Flexibla installationsmöjligheter

Din nya soundbar kan ställas på en multimediamöbel eller hängas upp på väggen tack vare nyckelhålsupphängning på baksidan, perfekt för den som söker en snygg och stilren installation tillsammans med en modern tunn platt-TV.

Air Surround Xtreme gör din upplevelse ännu större

Yamahas patenterade teknik Air Surround Xtreme simulerar 7.1-ljud av högsta kvalitet från endast stereohögtalare. Med Yamaha YAS-101 kan man njuta av extremt realistiskt ljudbild med glasklar dialog-återgivning och blytung basåtergivning.

Tack vare stöd för avkodning av Dolby Digital och DTS kan man koppla in i princip valfri bildvisare och njuta av de senaste storfilmerna.

Gott om anslutningsmöjlighter för externa enheter

En viktig del vid ett köp av en soundbar är möljigheten att kunna koppla in externa källor som Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler och datorer. Detta är något Yamaha har tagit fast på och soundbaren erbjuder hela 3 digitala ljudingångar (2 optiska och 1 koaxial). Skulle man dessutom hellre använda en extern subwoofer finns även möjlighet att ansluta detta.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Yamaha Yamaha YAS-101 Yamaha YAS-101 är en kompakt soundbar med total uteffekt på 120W samt utmärkta ljudegenskaper tack vare dubbla 6,5 cm högtalare samt en inbyggd subwoofer. Med YAS-101 blir din TV- och filmupplevelse mycket roligare utan att man behöver fylla sitt rum med högtalare. Flexibla installationsmöjligheter Din nya soundbar kan ställas på en multimediamöbel eller hängas upp på väggen tack vare nyckelhålsupphängning på baksidan, perfekt för den som söker en snygg och stilren installation tillsammans med en modern tunn platt-TV. Air Surround Xtreme gör din upplevelse ännu större Yamahas patenterade teknik Air Surround Xtreme simulerar 7.1-ljud av högsta kvalitet från endast stereohögtalare. Med Yamaha YAS-101 kan man njuta av extremt realistiskt ljudbild med glasklar dialog-återgivning och blytung basåtergivning. Tack vare stöd för avkodning av Dolby Digital och DTS kan man koppla in i princip valfri bildvisare och njuta av de senaste storfilmerna. Gott om anslutningsmöjlighter för externa enheter En viktig del vid ett köp av en soundbar är möljigheten att kunna koppla in externa källor som Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler och datorer. Detta är något Yamaha har tagit fast på och soundbaren erbjuder hela 3 digitala ljudingångar (2 optiska och 1 koaxial). Skulle man dessutom hellre använda en extern subwoofer finns även möjlighet att ansluta detta. Okategoriserade produkter 4,4 13 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter