Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Surfplattan som passar alla i familjen

Yarvik Noble 10"

  Art.nr: 197788
  • 10,1-tums IPS-skärm
  • Cortex A9 Quad-Core 1,6GHz
  • Minne 8GB
  • Dubbla kameror
  • Stöd för MicroSD

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Yarvik Noble 10 är en smidig surfplatta med funktioner som passar alla i familjen, surfa, spela spel eller se på film.

Yarvik Noble 10 är försedd med operativsystemet Android 4.2.2 Jelly Bean som backas upp av en kraftfull fyrkärnig processor och en stor IPS-skärm på 10,1-tum. Surfa med trådlöst nätverk och överför data enkelt via Bluetooth.

Quad-Core Cortex A9 processor

Yarvik Noble 10 drivs av en kraftfull fyrkärnig processor som är optimerad för surfplattor. Ta multitasking till en helt ny nivå, med fyra kärnor kan du köra krävande appar och ha igång fler appar som arbetar i bakgrunden samtidigt. 

Android 4.2.2

Med denna versionen av Android – Jelly Bean – får du de smart och snabba funktioner samt tillgång till mängder av appar som har stöd för ICS-tekniken. Förbättrad prestanda, bland annat snabbare surf, bättre respons och snabbare grafik – en bättre upplevelse.

Håll kontakt med vänner och familj

De inbyggda kamerorna gör det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera. Givetvis kan du även fotografera din omgivning och dela på Facebook eller Instagram. 

Yarvik Yarvik Noble 10" TAB10-410 Yarvik Noble 10 är en smidig surfplatta med funktioner som passar alla i familjen, surfa, spela spel eller se på film. Yarvik Noble 10 är försedd med operativsystemet Android 4.2.2 Jelly Bean som backas upp av en kraftfull fyrkärnig processor och en stor IPS-skärm på 10,1-tum. Surfa med trådlöst nätverk och överför data enkelt via Bluetooth. Quad-Core Cortex A9 processor Yarvik Noble 10 drivs av en kraftfull fyrkärnig processor som är optimerad för surfplattor. Ta multitasking till en helt ny nivå, med fyra kärnor kan du köra krävande appar och ha igång fler appar som arbetar i bakgrunden samtidigt.  Android 4.2.2 Med denna versionen av Android – Jelly Bean – får du de smart och snabba funktioner samt tillgång till mängder av appar som har stöd för ICS-tekniken. Förbättrad prestanda, bland annat snabbare surf, bättre respons och snabbare grafik – en bättre upplevelse. Håll kontakt med vänner och familj De inbyggda kamerorna gör det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera. Givetvis kan du även fotografera din omgivning och dela på Facebook eller Instagram.  Okategoriserade produkter 3,8 6 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter