Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Paket med smart bilstereo och suveräna högtalare

Sony DSX-A60BT+CS-V528+CS-V6938

  Art.nr: 199254
  • 4x55 Watt
  • Bluetooth och handsfree
  • USB- och AUX-ingång
  • Två lågnivåutgångar
  • Fjärrkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Sony DSX-A60BT - Bilstereo med Bluetooth, USB- och AUX-ingång

Sony DSX-A60BT är en kraftfull och modern bilstereo med mängder av smarta funktioner. Perfekt för dig som vill ha bästa möjliga ljudåtergivning och samtidigt flexibla inkopplingsmöjligheter för att njuta av din favoritmusik.

Bilstereon har en högsta uteffekt på 4x55 Watt och är utrustad med Bluetooth-anslutning med handsfreefunktion samt USB- och AUX-ingång. Dessutom har man tillgång till två stycken lågnivåutgångar för den som vill koppla in externa slutsteg.

Med Sony DSX-A60BT bilstereo är det enkelt att se vad som spelas eller vem som ringer - du får all information du behöver på nolltid när du tittar på den tydliga, ordentligt upplysta LCD-skärmen.

Bilstereon är utrustad med löstagbar frontpanel för att minimera risken att bli utsatt för stöld. Fjärrkontroll medföljer också vilket innebär man kan justera volymen och t.ex. byta låtar även om man sitter i baksätet, smart och smidigt.

JVC CS-V528 - 5,25-tums bilstereohögtalare från JVC

CS-V528 är ett par kraftfulla och välljudande 2-vägs bilhögtalare från JVC. Högtalarna har tillverkats i högkvalitativa material för att de ska kunna hålla en hög kvalité och leverera ett kraftfullt ljud utan märkbar distorsion. Högtalarna har en uteffekt på 220 Watt och är uppbyggda av en 1-tums diskant och ett 5,25-tums baselement. Strontiumferritmagneter och neodymiummagneter, som är en utav de kraftfullaste magnettyperna, ser till att du får en maximerad ljudeffekt från dina högtalare. Högtalarna ger dig en hög detaljrikedom och ett rejält bastryck.

JVC CS-V6938 - 6x9-tums bilhögtalare på 400 Watt

CS-V6938 är ett par kraftfulla och välljudande 3-vägs bilhögtalare från JVC. Högtalarna har tillverkats i högkvalitativa material för att hålla en hög kvalité och leverera ett kraftfullt ljud utan märkbar distorsion. Högtalarna har en uteffekt på 400 Watt (60 Watt RMS) och är uppbyggda av ett 8-tums mellanregister och ett 6x9-tums baselement. Strontiumferrit- och Ferritmagneter samt Hybrid Surround ser till att du får en maximerad ljudeffekt från dina högtalare. En känslighet på 88 dB och ett frekvensomfång på 35 Hz - 22.000 Hz för en kraftfull återgivning även vid låga frekvenser. Högtalarna ger dig en hög detaljrikedom och ett rejält bastryck.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sony Sony DSX-A60BT+CS-V528+CS-V6938 Sony DSX-A60BT - Bilstereo med Bluetooth, USB- och AUX-ingångSony DSX-A60BT är en kraftfull och modern bilstereo med mängder av smarta funktioner. Perfekt för dig som vill ha bästa möjliga ljudåtergivning och samtidigt flexibla inkopplingsmöjligheter för att njuta av din favoritmusik.Bilstereon har en högsta uteffekt på 4x55 Watt och är utrustad med Bluetooth-anslutning med handsfreefunktion samt USB- och AUX-ingång. Dessutom har man tillgång till två stycken lågnivåutgångar för den som vill koppla in externa slutsteg.Med Sony DSX-A60BT bilstereo är det enkelt att se vad som spelas eller vem som ringer - du får all information du behöver på nolltid när du tittar på den tydliga, ordentligt upplysta LCD-skärmen.Bilstereon är utrustad med löstagbar frontpanel för att minimera risken att bli utsatt för stöld. Fjärrkontroll medföljer också vilket innebär man kan justera volymen och t.ex. byta låtar även om man sitter i baksätet, smart och smidigt.JVC CS-V528 - 5,25-tums bilstereohögtalare från JVCCS-V528 är ett par kraftfulla och välljudande 2-vägs bilhögtalare från JVC. Högtalarna har tillverkats i högkvalitativa material för att de ska kunna hålla en hög kvalité och leverera ett kraftfullt ljud utan märkbar distorsion. Högtalarna har en uteffekt på 220 Watt och är uppbyggda av en 1-tums diskant och ett 5,25-tums baselement. Strontiumferritmagneter och neodymiummagneter, som är en utav de kraftfullaste magnettyperna, ser till att du får en maximerad ljudeffekt från dina högtalare. Högtalarna ger dig en hög detaljrikedom och ett rejält bastryck.JVC CS-V6938 - 6x9-tums bilhögtalare på 400 WattCS-V6938 är ett par kraftfulla och välljudande 3-vägs bilhögtalare från JVC. Högtalarna har tillverkats i högkvalitativa material för att hålla en hög kvalité och leverera ett kraftfullt ljud utan märkbar distorsion. Högtalarna har en uteffekt på 400 Watt (60 Watt RMS) och är uppbyggda av ett 8-tums mellanregister och ett 6x9-tums baselement. Strontiumferrit- och Ferritmagneter samt Hybrid Surround ser till att du får en maximerad ljudeffekt från dina högtalare. En känslighet på 88 dB och ett frekvensomfång på 35 Hz - 22.000 Hz för en kraftfull återgivning även vid låga frekvenser. Högtalarna ger dig en hög detaljrikedom och ett rejält bastryck. Okategoriserade produkter 1690 SEK 1690 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter