Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfullt, 12-tums subwoofer-element

Fusion EN-SW121

  Art.nr: 201081
  • 1000 Watt total uteffekt
  • 250 Watt RMS
  • 138 mm monteringsdjup
  • Mäktig bas
  • Enkel installation

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kraftfullt, 12-tums subwoofer-element

Ny design, mer kraft. Denna 12-tums subwoofer har allt du behöver för att njuta av mäktig bas i din bil, perfekt dig som vill ha bättre bas än vad din orginalanläggning klarar av att ge.

EN-SW101 har en noggrant avvägd Bi-Spatial kon, smart design med butylgummi för bästa möjliga ljud och det i kombination med grym en motorenhet gör att basen blir kraftigare än någonsin.

Med sin smarta konstruktion arbetar basen effektivt tillsammans med luftutsläpp för att erbjuda ännu större tillförlitlighet och höger effektkapacitet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Fusion Fusion EN-SW121 EN-SW101 Kraftfullt, 12-tums subwoofer-element Ny design, mer kraft. Denna 12-tums subwoofer har allt du behöver för att njuta av mäktig bas i din bil, perfekt dig som vill ha bättre bas än vad din orginalanläggning klarar av att ge. EN-SW101 har en noggrant avvägd Bi-Spatial kon, smart design med butylgummi för bästa möjliga ljud och det i kombination med grym en motorenhet gör att basen blir kraftigare än någonsin. Med sin smarta konstruktion arbetar basen effektivt tillsammans med luftutsläpp för att erbjuda ännu större tillförlitlighet och höger effektkapacitet. Slutsteg 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Bilstereo
  3. Slutsteg