Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Sony Ericsson MW600 med inbyggd FM-radio!

Sony Ericsson MW600

  Art.nr: 128534
  • Stereoheadset
  • Inbyggd FM-radio
  • Multipoint
  • OLED-display
  • 3,5 mm ljudanslutning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Njut av den skarpa ljudkvalitén från MW600 vare sig det är via mobiltelefonen eller direkt via den inbyggda FM-radion. Information om vad du lyssnar på ser du tydligt på den skarpa OLED-displayen.

Multipoint - Upp till 2st mobiltelefoner
Tack vare att är utrustad med multipoint teknologi kan du ha upp till 2st mobiltelefoner kopplade till ditt Bluetooth headset.

Använd dina favorithörlurar - 3,5 mm ljudanslutning
Med hjälp av den 3,5 mm anslutningen kan du använda vilka hörlurar du vill och behöver därmed inte vara bunden till just öronsnäckor.

Sony Ericsson Sony Ericsson MW600 1234-0433 Njut av den skarpa ljudkvalitén från MW600 vare sig det är via mobiltelefonen eller direkt via den inbyggda FM-radion. Information om vad du lyssnar på ser du tydligt på den skarpa OLED-displayen.Multipoint - Upp till 2st mobiltelefonerTack vare att är utrustad med multipoint teknologi kan du ha upp till 2st mobiltelefoner kopplade till ditt Bluetooth headset.Använd dina favorithörlurar - 3,5 mm ljudanslutningMed hjälp av den 3,5 mm anslutningen kan du använda vilka hörlurar du vill och behöver därmed inte vara bunden till just öronsnäckor. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter