Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb gamingskärm för den kräsne spelaren

AOC G2460PF

  Art.nr: 220395
  • 24-tums Full HD-skärm
  • 144 Hz-panel
  • 1ms responstid
  • AMD FreeSync-kompatibel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AOC G2460PF är designad till den seriösa gamern med avancerade funktioner såsom AMD Freesync som tillsammans med AMD Radeon-grafikkort och AMD Catalyst sömlöst synkroniserar bildens flyt. UItrasnabb responstid på 1ms tillsammans med 144 Hz-panel ger dig en flimmerfri bild som motverkar ögontrötthet i långa spelsessioner.

144 Hz bildpanel

Säg hejdå till suddiga rörelser i intensiva spel. Med en uppdateringshastighet på 144 Hz är dina bilder skarpa, även i de mest intensiva spelen.

1ms responstid

Med en responstid som är så snabb som 1ms så renderas det du ser på ett mycket mer mjukt sätt än vad man är van vid, samtidigt som man motverkar störiga ghostingsymptom.

Kensington säkerhetslås

Nu behöver du inte oroa dig för att lämna din monitor obevakad på LAN-partyt. Med Kensingtonlåset låser du enkelt fast monitorn så du kan ladda batterierna inför nästa match.

Justerbar i alla lägen

Höj, sänk, vrid, tilta, rotera. AOC G2460PF är skapad för att täcka dina behov, på dina villkor.

AOC Connectivity Hub

Med lättåtkomliga anslutningsportar blir det enklare att komma åt och byta kablar. På AOC G2460PF hittar du 4st USB-portar, HDMI, DVI-D, VGA och Displayport.

Utöver förstklassiga anslutningsmöjligheter har du även inbyggda högtalare. Det gör det enkelt att dela stunder med vänner och kollegor utan att behöva koppla in externa högtalare.

Tre års bekymmersfri tillverkargaranti

AOC står stolta bakom varje sålt monitor och ger därför en bra garanti till dig som användare. Bildskärmar med tillverkningsfel eller komponenter som gått sönder blir reparerade utan kostnad.

AOC AOC G2460PF G2460PF AOC G2460PF är designad till den seriösa gamern med avancerade funktioner såsom AMD Freesync som tillsammans med AMD Radeon-grafikkort och AMD Catalyst sömlöst synkroniserar bildens flyt. UItrasnabb responstid på 1ms tillsammans med 144 Hz-panel ger dig en flimmerfri bild som motverkar ögontrötthet i långa spelsessioner. 144 Hz bildpanel Säg hejdå till suddiga rörelser i intensiva spel. Med en uppdateringshastighet på 144 Hz är dina bilder skarpa, även i de mest intensiva spelen. 1ms responstid Med en responstid som är så snabb som 1ms så renderas det du ser på ett mycket mer mjukt sätt än vad man är van vid, samtidigt som man motverkar störiga ghostingsymptom. Kensington säkerhetslås Nu behöver du inte oroa dig för att lämna din monitor obevakad på LAN-partyt. Med Kensingtonlåset låser du enkelt fast monitorn så du kan ladda batterierna inför nästa match. Justerbar i alla lägen Höj, sänk, vrid, tilta, rotera. AOC G2460PF är skapad för att täcka dina behov, på dina villkor. AOC Connectivity Hub Med lättåtkomliga anslutningsportar blir det enklare att komma åt och byta kablar. På AOC G2460PF hittar du 4st USB-portar, HDMI, DVI-D, VGA och Displayport.Utöver förstklassiga anslutningsmöjligheter har du även inbyggda högtalare. Det gör det enkelt att dela stunder med vänner och kollegor utan att behöva koppla in externa högtalare. Tre års bekymmersfri tillverkargaranti AOC står stolta bakom varje sålt monitor och ger därför en bra garanti till dig som användare. Bildskärmar med tillverkningsfel eller komponenter som gått sönder blir reparerade utan kostnad. Datorskärmar 23 - 24 tum 4,3 25 2290 SEK 2290 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 23 - 24 tum