Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb 24,5" gamingskärm för dina favoritspel

ASUS VG258Q

  Art.nr: 1003831
 • 24,5" Full HD-skärm (1920 x 1080)
 • 144 Hz uppdateringsfrekvens
 • 1 ms responstid
 • Adaptive-Sync (FreeSync)
 • ASUS GamePlay och GameVisual

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VG258Q är en gamingskärm som är utformad för intensiva och snabba spel. Du får ta del av en 24,5-tums Full HD-spelskärm med en snabb responstid på 1 ms samt en upplösningshastighet på hela 144 Hz, allt för att ge dig fantastisk gameplay. VG258Q har utrustats med FreeSync-teknik för att eliminera avbrott och hackig bildsekvenser. Du får även tillgång till spelfunktioner som ASUS GamePlus, vilket förbättrar din i-spel-upplevelse. Medans funktionen GameVisual tillhandahåller olika förinställda visningslägen för att optimera bilden i olika typer av spel.

Låg responstid

ASUS VG258Q har en svarstid på låga 1 millisekunder så att alla dina snabba reaktioner kommer att bli smidigt utan ghosting och rörelseoskärpa. Du kommer att kunna reagera och reagera snabbt på vad du ser på skärmen vilket är en bestämd fördel i spelarenan.

Flera anslutningsmöjligheter

Skärmen är rik på anslutningsmöjligheter. Använd dig HDMI, en dual-link DVI och en DisplayPort 1.2. Det finns även en 3,5 mm anslutning för att få ut ljudet från datorn. Med smart kabelhantering blir det enkelt att organisera och dölja kablar för att hålla ditt spelområde städat.

Adaptive-Sync (FreeSync)

Adaptive-Sync (FreeSync™)-tekniken ger de smidigaste, snabbaste och mest fantastiska spelbilderna genom att eliminera skärmavbrott och ingångsfördröjningar. VG258Q ger dig sömlösa bilder när du spelar de senaste sport- och action-äventyrsspelen.

ASUS GamePlus

ASUS VG258Q har ASUS exklusiva GamePlus för att ge dig förbättringar i spelet som hjälper dig att få mer ut av ditt spel. Du kan få ett crosshair, fps-räknare, timers eller förskjutning av bilden för att underlätta ditt spel och få en klar fördel gentemot dina motståndare.

Flimmerfri-teknik

Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner.

Titta även på

(6 st)
 • Välvd 27" Full HD (1920 x 1080)
 • 144 Hz uppdateringshastighet
 • 4 ms responstid (GTG)

3 990:-

Titta även på

(6 st)
 • Välvd 27" Full HD (1920 x 1080)
 • 144 Hz uppdateringshastighet
 • 4 ms responstid (GTG)

3 990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ASUS ASUS VG258Q 90LM0450-B01370 ASUS VG258Q är en gamingskärm som är utformad för intensiva och snabba spel. Du får ta del av en 24,5-tums Full HD-spelskärm med en snabb responstid på 1 ms samt en upplösningshastighet på hela 144 Hz, allt för att ge dig fantastisk gameplay. VG258Q har utrustats med FreeSync-teknik för att eliminera avbrott och hackig bildsekvenser. Du får även tillgång till spelfunktioner som ASUS GamePlus, vilket förbättrar din i-spel-upplevelse. Medans funktionen GameVisual tillhandahåller olika förinställda visningslägen för att optimera bilden i olika typer av spel. Låg responstid ASUS VG258Q har en svarstid på låga 1 millisekunder så att alla dina snabba reaktioner kommer att bli smidigt utan ghosting och rörelseoskärpa. Du kommer att kunna reagera och reagera snabbt på vad du ser på skärmen vilket är en bestämd fördel i spelarenan. Flera anslutningsmöjligheter Skärmen är rik på anslutningsmöjligheter. Använd dig HDMI, en dual-link DVI och en DisplayPort 1.2. Det finns även en 3,5 mm anslutning för att få ut ljudet från datorn. Med smart kabelhantering blir det enkelt att organisera och dölja kablar för att hålla ditt spelområde städat. Adaptive-Sync (FreeSync) Adaptive-Sync (FreeSync™)-tekniken ger de smidigaste, snabbaste och mest fantastiska spelbilderna genom att eliminera skärmavbrott och ingångsfördröjningar. VG258Q ger dig sömlösa bilder när du spelar de senaste sport- och action-äventyrsspelen. ASUS GamePlus ASUS VG258Q har ASUS exklusiva GamePlus för att ge dig förbättringar i spelet som hjälper dig att få mer ut av ditt spel. Du kan få ett crosshair, fps-räknare, timers eller förskjutning av bilden för att underlätta ditt spel och få en klar fördel gentemot dina motståndare. Flimmerfri-teknik Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner. Datorskärmar 23 - 24 tum 4,5 2 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datorskärmar
 3. Datorskärmar 23 - 24 tum