Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skarp 23,6" ASUS-skärm för både underhållning och arbete

ASUS VP247HAE

  Art.nr: 1009276
  • 23,6" Full HD-skärm (1920x1080)
  • Skonsam mot dina ögon
  • Bred betrakningsvinkel 178/178°
  • Hög kontrast: 3000:1
  • VESA-väggmonterbar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VP247HAE är en 23,6" Full HD-skärm som ger dig en skarp bild samtidigt som den är skonsam för dina ögon. Skärmen har bland annat utrustats med funktioner som ASUS Blue Light Filter och ASUS Flicker Free-teknik, dessa tekniker skyddar dina ögon från skadligt ljus samt reducerar flimmer. Du får även ta del av en bred betraktningsvinkel på 178° från både horisontell och vertikal vinkel, vilket gör att du tydligt ser bilden från alla typer av vinklar. ASUS VP247HAE går även att montera på väggen för att spara utrymme på ditt skrivbord. Ta del av en 23,6"-skärm som lämpar sig lika bra för multimedia som arbete.

Bred betraktningsvinkel

Med en betraktningsvinkel på 178 ° från både horisontell och vertikal vinkel. Det gör att du enkelt kan visa foton för vänner och bekanta utan att det ser konstigt ut när de tittar från sidan eller kanske står upp i förhållande till skärmen. Även smidigt på jobbet om du vill visa ett dokument för din skrivbordsgranne.

Bred betrakningsvinkel 178/178°

Hög kontrast

Bildskärmens kontrast på 3000:1 samt dess ljusstyrka på 250 cd/m² ser till att du får de djupaste svarta och ljusaste vita, för riktigt levande bilder.

Flicker Free-teknik

Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger dig en bekväm videovisnings- och spelupplevelse. Färre tillfällen med trötta ögon och andra hämmande effekter när du är uppslukad i långa och utdragna datorsessioner.

Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger dig en bekväm videovisnings- och spelupplevelse.

Ultra-low Blue Light

Denna skärm har dessutom ASUS Ultra Low Blue Light Filter som skyddar dig från skadligt blått ljus. Du kommer enkelt åt och kan välja mellan fyra olika filterinställningar direkt på skärmen. Växla enkelt mellan inställningarna för att hitta det läget som passar dig. Den första lämpar sig för webbsurf, den andra för film och foton, den tredje för läsning och den sista för mörkare skärminnehåll.

ASUS-exklusiva SpendidPlus™ Technologies

ASUS har höjt ribban genom att utrusta skärmen med ytterligare teknik för att ge dig en så levande bildupplevelse som möjligt. VP247-serien erbjuder nya SplendidPlus™ Video Intelligence Technology som optimerar video- och bildvisning genom att förbättra ljusstyrka, kontrast och skärpa. Detta, kombinerat med Ultra-low Blue Light och Flicker Free-tekniken minimerar ansträngningen på dina ögon och försäkrar en så trivsam upplevelse som möjligt.

1009276 ASUS ASUS VP247HAE 90LM01L0-B05170 ASUS VP247HAE är en 23,6" Full HD-skärm som ger dig en skarp bild samtidigt som den är skonsam för dina ögon. Skärmen har bland annat utrustats med funktioner som ASUS Blue Light Filter och ASUS Flicker Free-teknik, dessa tekniker skyddar dina ögon från skadligt ljus samt reducerar flimmer. Du får även ta del av en bred betraktningsvinkel på 178° från både horisontell och vertikal vinkel, vilket gör att du tydligt ser bilden från alla typer av vinklar. ASUS VP247HAE går även att montera på väggen för att spara utrymme på ditt skrivbord. Ta del av en 23,6"-skärm som lämpar sig lika bra för multimedia som arbete. Bred betraktningsvinkel Med en betraktningsvinkel på 178 ° från både horisontell och vertikal vinkel. Det gör att du enkelt kan visa foton för vänner och bekanta utan att det ser konstigt ut när de tittar från sidan eller kanske står upp i förhållande till skärmen. Även smidigt på jobbet om du vill visa ett dokument för din skrivbordsgranne. Hög kontrast Bildskärmens kontrast på 3000:1 samt dess ljusstyrka på 250 cd/m² ser till att du får de djupaste svarta och ljusaste vita, för riktigt levande bilder. Flicker Free-teknik Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger dig en bekväm videovisnings- och spelupplevelse. Färre tillfällen med trötta ögon och andra hämmande effekter när du är uppslukad i långa och utdragna datorsessioner. Ultra-low Blue Light Denna skärm har dessutom ASUS Ultra Low Blue Light Filter som skyddar dig från skadligt blått ljus. Du kommer enkelt åt och kan välja mellan fyra olika filterinställningar direkt på skärmen. Växla enkelt mellan inställningarna för att hitta det läget som passar dig. Den första lämpar sig för webbsurf, den andra för film och foton, den tredje för läsning och den sista för mörkare skärminnehåll. ASUS-exklusiva SpendidPlus™ Technologies ASUS har höjt ribban genom att utrusta skärmen med ytterligare teknik för att ge dig en så levande bildupplevelse som möjligt. VP247-serien erbjuder nya SplendidPlus™ Video Intelligence Technology som optimerar video- och bildvisning genom att förbättra ljusstyrka, kontrast och skärpa. Detta, kombinerat med Ultra-low Blue Light och Flicker Free-tekniken minimerar ansträngningen på dina ögon och försäkrar en så trivsam upplevelse som möjligt. Datorskärmar 23 - 24 tum 4,5 6 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 23 - 24 tum