Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

24" gamingskärm, redo för spelmaraton

ASUS VP248QG

  Art.nr: 1006799
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • 75 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid (GTG)
  • AMD Radeon™ FreeSync™-kompatibel
  • 100 000 000:1 dynamisk kontrast

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Spela dina favoritspel på en 24" Full HD-gamingskärm, med en skarp bild i kombination med smarta funktioner får du allt du behöver i en skärm för en fantastisk spelupplevelse. Skärmen har en snabb responstid på 1 ms samt en uppdateringshastighet på 75 Hz, vilket ger dig en snabb och följsam uppspelning. ASUS VP248QG har dessutom funktioner som  Flicker-fri och Low Blue Light-teknik, för att garantera en bekväm tittarupplevelse även under långa spelsessioner.

Responstid på 1 ms

Din nya gamingskärm är snabbast i sin klass med en grå-till-grå responstid på 1 ms, vilket tar bort smetningar och rörelseoskärpa i bilden. Det är särskilt användbart i spel med högt tempo så att du klarar kurvorna som en proffsracerförare eller sätter skottet precis där du vill ha det.

AMD FreeSync

ASUS VP248QG har givits AMD FreeSync™-teknik för att ta bort screen tearing och hackig bild, så att du kan uppleva sömlös grafik och mjuk gameplay. Detta ger dig övertaget i skjutspel, racing, och strategispel i realtid där varje millisekund räknas.

Otroligt kontrastförhållande

Bakgrundsbelysningen justeras automatiskt och dynamiskt för att uppnå den mörkaste svarta och ljusaste vita kontrasten. VP248QG levererar verklighetstrogna bilder att imponeras utav.

Extra hårkors och timerfunktion

GamePlus-genvägstangenten ger dig hårkors/sikten och en timerfunktion. Du kan välja mellan fyra olika sikten, anpassade till din spelmiljö. Timerfunktionen håller dig medveten om förfluten tid i strategispel som utspelas i realtid. Dessa verktyg tillåter dig att ta ditt spelande till nästa nivå.

Flimmerfri-teknik

Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner.

Ultra-low blue light-teknik

ASUS Ultra-Low Blue Light-teknik minskar mängden skadligt blått ljus och skonar dina ögon. Du kan komma åt och välja fyra olika filterinställningar på skärmen enkelt via OSD-menyn för att hitta det som passar bäst för exempelvis läsning, surf, spel och film eller när omgivningsljuset är lågt.

1006799 ASUS ASUS VP248QG 90LM0480-B02170 Spela dina favoritspel på en 24" Full HD-gamingskärm, med en skarp bild i kombination med smarta funktioner får du allt du behöver i en skärm för en fantastisk spelupplevelse. Skärmen har en snabb responstid på 1 ms samt en uppdateringshastighet på 75 Hz, vilket ger dig en snabb och följsam uppspelning. ASUS VP248QG har dessutom funktioner som  Flicker-fri och Low Blue Light-teknik, för att garantera en bekväm tittarupplevelse även under långa spelsessioner. Responstid på 1 ms Din nya gamingskärm är snabbast i sin klass med en grå-till-grå responstid på 1 ms, vilket tar bort smetningar och rörelseoskärpa i bilden. Det är särskilt användbart i spel med högt tempo så att du klarar kurvorna som en proffsracerförare eller sätter skottet precis där du vill ha det. AMD FreeSync ASUS VP248QG har givits AMD FreeSync™-teknik för att ta bort screen tearing och hackig bild, så att du kan uppleva sömlös grafik och mjuk gameplay. Detta ger dig övertaget i skjutspel, racing, och strategispel i realtid där varje millisekund räknas. Otroligt kontrastförhållande Bakgrundsbelysningen justeras automatiskt och dynamiskt för att uppnå den mörkaste svarta och ljusaste vita kontrasten. VP248QG levererar verklighetstrogna bilder att imponeras utav. Extra hårkors och timerfunktion GamePlus-genvägstangenten ger dig hårkors/sikten och en timerfunktion. Du kan välja mellan fyra olika sikten, anpassade till din spelmiljö. Timerfunktionen håller dig medveten om förfluten tid i strategispel som utspelas i realtid. Dessa verktyg tillåter dig att ta ditt spelande till nästa nivå. Flimmerfri-teknik Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner. Ultra-low blue light-teknik ASUS Ultra-Low Blue Light-teknik minskar mängden skadligt blått ljus och skonar dina ögon. Du kan komma åt och välja fyra olika filterinställningar på skärmen enkelt via OSD-menyn för att hitta det som passar bäst för exempelvis läsning, surf, spel och film eller när omgivningsljuset är lågt. Datorskärmar 23 - 24 tum 5 5 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 23 - 24 tum