Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Slimmad 24" Full HD-skärm som är skonsam för ögonen

Philips 243V7QJABF

  Art.nr: 249676
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • SmartContrast-teknik
  • Inbyggda högtalare
  • Smal design med tunna ramar
  • Skonsam för ögonen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips 243V7QJABF är en perfekt allroundskärm med enastående bilder som sträcker sig från kant till kant, och detta får du ta del av i en tunn och kompakt design. Skärmen har en yta på 24" med Full HD-upplösning (1920 x 1080), perfekt för allt ifrån filmer till spel och surf. Skärmen är dessutom skonsam mot dina ögon.

Smal bildskärm utan ramar

Philips nya skärmar har ultratunna infattningar som ger minimal distraktion och maximalt synfält. Särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida vid sida för exempelvis spelande, grafisk design och professionell användning.

SmartContrast

SmartContrast-teknik analyserar det du tittar på och automatiskt justerar färgerna samtidigt som den kontrollerar bakgrundsljuset intensitet. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och video. Även perfekt för spel med mörka nyanser.

Full HD-upplösning

243V7QJABF har en upplösning på 1920x1080 pixlar. Det är den högsta upplösningen för HD-källor och erbjuder en rik och levande bildkvalitet. Du får ta del av skarpa detaljer, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och realistiska färger som ger en verklighetstrogen bild.

Skonsam för ögonen

Kortvågigt blått ljus från LED-skärmar kan orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-läge har utvecklats för välbefinnandet, och inställningen använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt kortvågigt blått ljus.

Inbyggda högtalare

Philips 243V7QJABF har dessutom utrustats med ett par kvalitativa stereohögtalare inbyggda i bildskärmen. Smidigt då du slipper externa högtalare om du vill kolla på videoklipp eller liknande.

Flickerfree-teknik

Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del användare ser flimmer på skärmen, vilket är tröttande för ögonen. I Philips flickerfree-teknik används en ny lösning för att reglera ljusstyrkan, minska flimret och ge en behagligare upplevelse.

249676 Philips Philips 243V7QJABF 243V7QJABF/00 Philips 243V7QJABF är en perfekt allroundskärm med enastående bilder som sträcker sig från kant till kant, och detta får du ta del av i en tunn och kompakt design. Skärmen har en yta på 24" med Full HD-upplösning (1920 x 1080), perfekt för allt ifrån filmer till spel och surf. Skärmen är dessutom skonsam mot dina ögon. Smal bildskärm utan ramar Philips nya skärmar har ultratunna infattningar som ger minimal distraktion och maximalt synfält. Särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida vid sida för exempelvis spelande, grafisk design och professionell användning. SmartContrast SmartContrast-teknik analyserar det du tittar på och automatiskt justerar färgerna samtidigt som den kontrollerar bakgrundsljuset intensitet. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och video. Även perfekt för spel med mörka nyanser. Full HD-upplösning 243V7QJABF har en upplösning på 1920x1080 pixlar. Det är den högsta upplösningen för HD-källor och erbjuder en rik och levande bildkvalitet. Du får ta del av skarpa detaljer, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och realistiska färger som ger en verklighetstrogen bild. Skonsam för ögonen Kortvågigt blått ljus från LED-skärmar kan orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-läge har utvecklats för välbefinnandet, och inställningen använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt kortvågigt blått ljus. Inbyggda högtalare Philips 243V7QJABF har dessutom utrustats med ett par kvalitativa stereohögtalare inbyggda i bildskärmen. Smidigt då du slipper externa högtalare om du vill kolla på videoklipp eller liknande. Flickerfree-teknik Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del användare ser flimmer på skärmen, vilket är tröttande för ögonen. I Philips flickerfree-teknik används en ny lösning för att reglera ljusstyrkan, minska flimret och ge en behagligare upplevelse. Datorskärmar 23 - 24 tum 4,6 34 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 23 - 24 tum