Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Välvd 23,5-tums datorskärm med slimmad design

Samsung C24F396FHUXEN

  Art.nr: 238012
  • 23,5 " Full HD 1920 x 1080
  • 1800R välvning
  • 3000:1 kontrastförhållande
  • 4 ms responstid
  • AMD FreeSync

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung C24F396FHUXEN är en 23,5" stor bildskärm med riktigt tunn design och en djup 1800R-välvning som kan liknas vid en iMax-bioduk. Det ger bredare synfält, mer känsla av bilddjup och reducerar dessutom både ljusinsläpp och andra störningar från sidan av dig och skärmen. Med Samsung C24F396FHUXEN kan du verkligen låta dig uppslukas av en knivskarp och detaljerad bild från din dator, oavsett om det är film, spel eller kalkylblad.

Samsung C24F396FHUXEN kurvad datorskärm

Skonsam mot ögonen

Samsung C24F396FH är en skärm som är snäll mot dina ögon. Den kurvade utformningen gör att du får ett jämnt avstånd mellan ögon och skärm över hela synfältet och tack vare Eye Saver Mode får du en skonsammare upplevelse för ögonen. Det innebär att blått ljus som påverkar våra ögon mer än andra ljusvåglängder reduceras vilket ökar komforten.
Dessutom minskas störande flimmer för en jämnare och mjukare bild med Samsung Flicker Free-teknik. Allt för att du ska kunna spela och arbeta under långa stunder.

Samsung C24F396FHUXEN 23,5

Naturlig bildåtergivning

Tack vare den välvda konstruktionen läcker inte lika mycket ljus in på bilden från sidorna. Ihop med Samsung VA-panel med ett kontrastförhållande på 3000:1 får du en bild med djupare svärta, intensivare ljusa nyanser och fylligare färger för en skarp och verklighetstrogen bildkvalitet.

Minska miljöpåverkan

Minska energiförbrukningen med upp till 10% via Samsungs inställning Auto, som automatiskt justerar skärmens ljusstyrka dynamiskt. Du kan även själv ändra ljusstyrkan manuellt och sätta den på 25% eller 50% av maximalt för att spara energi.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

238012 Samsung Samsung C24F396FHUXEN LC24F396FHUXEN Samsung C24F396FHUXEN är en 23,5" stor bildskärm med riktigt tunn design och en djup 1800R-välvning som kan liknas vid en iMax-bioduk. Det ger bredare synfält, mer känsla av bilddjup och reducerar dessutom både ljusinsläpp och andra störningar från sidan av dig och skärmen. Med Samsung C24F396FHUXEN kan du verkligen låta dig uppslukas av en knivskarp och detaljerad bild från din dator, oavsett om det är film, spel eller kalkylblad. Skonsam mot ögonen Samsung C24F396FH är en skärm som är snäll mot dina ögon. Den kurvade utformningen gör att du får ett jämnt avstånd mellan ögon och skärm över hela synfältet och tack vare Eye Saver Mode får du en skonsammare upplevelse för ögonen. Det innebär att blått ljus som påverkar våra ögon mer än andra ljusvåglängder reduceras vilket ökar komforten.Dessutom minskas störande flimmer för en jämnare och mjukare bild med Samsung Flicker Free-teknik. Allt för att du ska kunna spela och arbeta under långa stunder. Naturlig bildåtergivning Tack vare den välvda konstruktionen läcker inte lika mycket ljus in på bilden från sidorna. Ihop med Samsung VA-panel med ett kontrastförhållande på 3000:1 får du en bild med djupare svärta, intensivare ljusa nyanser och fylligare färger för en skarp och verklighetstrogen bildkvalitet. Minska miljöpåverkan Minska energiförbrukningen med upp till 10% via Samsungs inställning Auto, som automatiskt justerar skärmens ljusstyrka dynamiskt. Du kan även själv ändra ljusstyrkan manuellt och sätta den på 25% eller 50% av maximalt för att spara energi. Datorskärmar 23 - 24 tum 4,6 9 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 23 - 24 tum