Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

24" Full HD-skärm med tunna ramar & AMD FreeSync

Samsung LS24R358FHUXEN

  Art.nr: 1011274
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • 75 Hz uppdateringsfrekvens
  • AMD Radeon FreeSync™
  • Eye Saver & Game mode
  • Tunna ramar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung LS24R358FHUXEN är en 24" Full HD-skärm med minimalistisk design som med sin ramlösa skärm gör att den passar snyggt in i hemmet, och ger dig möjligheten att se varje detalj med realistiska färger. Skärmen har bland annat utrustats med AMD FreeSync-teknik vilket reducerar screen tearing och bildhack. Du får dessutom tillgång till ett spelläge, vilket ger dig optimala färginställningar och kontrast för gaming. Tack vare Eye Saver Mode får du en skonsammare upplevelse för ögonen, detta pga. att blått ljus och störande flimmer reduceras.

Full HD-upplösning med tunna ramar

Med Full HD-upplösning på 1920 x 1080 får du hög bildkvalitet med bra kontrast och realistiska färger som bidrar till en verklighetstrogen bild. Dess tunna ramar gör dessutom LS24R358FHUXEN perfekt för att användas bredvid en andra skärm.

AMD FreeSync-teknik

AMD FreeSync™-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall är synkad till grafikkortets bildfrekvens. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer i spelen så kommer du inte märka tearing eller input lag.

Eye Saver Mode

Genom att reducera blått ljus som påverkar ögat mer än andra ljusvåglängder, minskar Eye Saver Mode ansträngningen på ögonen och ger ökad komfort. Eye Saver Mode minskar även skärmflimmer, så att du kan fortsätta att vara produktiv.

Game mode

Samsung LS24R358FHUXEN har utvecklats för att hjälpa dig vinna. Aktivera Game Mode för att justera kontrast- och färginställningar för valfri spelkategori (FPS, RTS, RPG) och hitta fiender som gömmer sig i mörkret.

Anslutningar

Skärmens VGA- och HDMI-port ger dig frihet och flexibilitet för att ansluta till din dator eller spelkonsol. LS24R358FHUXEN har dessutom utrustats med breda betraktningsvinklar på  178°/178°, vilket gör att du ser skärmens innehåll oavsett från vilken vinkel du ser  på den.

1011274 Samsung Samsung LS24R358FHUXEN LS24R358FHUXEN Samsung LS24R358FHUXEN är en 24" Full HD-skärm med minimalistisk design som med sin ramlösa skärm gör att den passar snyggt in i hemmet, och ger dig möjligheten att se varje detalj med realistiska färger. Skärmen har bland annat utrustats med AMD FreeSync-teknik vilket reducerar screen tearing och bildhack. Du får dessutom tillgång till ett spelläge, vilket ger dig optimala färginställningar och kontrast för gaming. Tack vare Eye Saver Mode får du en skonsammare upplevelse för ögonen, detta pga. att blått ljus och störande flimmer reduceras. Full HD-upplösning med tunna ramar Med Full HD-upplösning på 1920 x 1080 får du hög bildkvalitet med bra kontrast och realistiska färger som bidrar till en verklighetstrogen bild. Dess tunna ramar gör dessutom LS24R358FHUXEN perfekt för att användas bredvid en andra skärm. AMD FreeSync-teknik AMD FreeSync™-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall är synkad till grafikkortets bildfrekvens. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer i spelen så kommer du inte märka tearing eller input lag. Eye Saver Mode Genom att reducera blått ljus som påverkar ögat mer än andra ljusvåglängder, minskar Eye Saver Mode ansträngningen på ögonen och ger ökad komfort. Eye Saver Mode minskar även skärmflimmer, så att du kan fortsätta att vara produktiv. Game mode Samsung LS24R358FHUXEN har utvecklats för att hjälpa dig vinna. Aktivera Game Mode för att justera kontrast- och färginställningar för valfri spelkategori (FPS, RTS, RPG) och hitta fiender som gömmer sig i mörkret. Anslutningar Skärmens VGA- och HDMI-port ger dig frihet och flexibilitet för att ansluta till din dator eller spelkonsol. LS24R358FHUXEN har dessutom utrustats med breda betraktningsvinklar på  178°/178°, vilket gör att du ser skärmens innehåll oavsett från vilken vinkel du ser  på den. Datorskärmar 23 - 24 tum 4,7 3 1690 SEK 1690 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 23 - 24 tum