Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" IPS-skärm med NVIDIA G-Sync och hörlurshållare

AOC AG271QG

  Art.nr: 240272
  • 27" 2560x1440 @165 Hz
  • USB 3.0-portar
  • Höj- och sänkbar
  • HDMI & display port
  • Inbyggda högtalare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AOC AG271QG är en datorskärm för både nytta och nöje, arbete och spel. Den 27" stora bildskärmen har en hög upplösning på 2560 x 1440 pixlar för knivskarp bildupplevelse, och IPS-panelen ger dig extra bred betraktningsvinkel. AOC AG271QG har också hög uppdateringsfrekvens och flimmerfri bild för att ge en så bra bildupplevelse som möjligt. Bildskärmen har även bekvämligheter som USB-portar och möjlighet att justeras i höjd.

Egenskaper för spelande

AG271QG är full av ny teknik för bildskärmar för att hålla ditt spelande på topp, såsom NVIDIA G-Sync och ultrasnabb uppdateringsfrekvens på 165 Hz. Det eliminerar hack och hopp i bilden och istället får du en mjukare och mer flytande bildupplevelse. Tack vare Flicker free-teknologi minskas flimmer vilket är tröttande för ögonen. Med AG271QG kan du sitta och spela timme efter timme.

Hörlurshållare

Är du också trött på hörlurarna som ligger och skräpar på skrivbordet när du inte har dem? AG271QG har den smarta lösningen med en hörlurshållare. Det är kort och gott en liten hållare som du kan fälla ner på sidan av skärmen och hänga upp dina lurar och få ett prydligare skrivbord. Vill du inte använda hållaren kan du fälla in det bakom skärmen så den inte syns.

AOC AG271QG 27

USB 3.0

Gömt bakom skärmen finns en panel med anslutningar - däribland hela fyra USB 3.0-portar. En USB 3-kabel att ansluta från skärmen till datorn medföljer. Via dessa uttag får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren och är perfekt för att koppla in allt från hörlursadaptrar till mobilladdare och hårddiskar.

Stöd för Kensingtonlås

Skärmen passar lika bra för företag och skolor som att ta med sig på LAN tack vare möjligheten att låsa fast monitorn med Kensington-lås. Det gör att du kan vara trygg i att skärmen står kvar även när du lämnar den obevakad.

240272 AOC AOC AG271QG AG271QG AOC AG271QG är en datorskärm för både nytta och nöje, arbete och spel. Den 27" stora bildskärmen har en hög upplösning på 2560 x 1440 pixlar för knivskarp bildupplevelse, och IPS-panelen ger dig extra bred betraktningsvinkel. AOC AG271QG har också hög uppdateringsfrekvens och flimmerfri bild för att ge en så bra bildupplevelse som möjligt. Bildskärmen har även bekvämligheter som USB-portar och möjlighet att justeras i höjd. Egenskaper för spelande AG271QG är full av ny teknik för bildskärmar för att hålla ditt spelande på topp, såsom NVIDIA G-Sync och ultrasnabb uppdateringsfrekvens på 165 Hz. Det eliminerar hack och hopp i bilden och istället får du en mjukare och mer flytande bildupplevelse. Tack vare Flicker free-teknologi minskas flimmer vilket är tröttande för ögonen. Med AG271QG kan du sitta och spela timme efter timme. Hörlurshållare Är du också trött på hörlurarna som ligger och skräpar på skrivbordet när du inte har dem? AG271QG har den smarta lösningen med en hörlurshållare. Det är kort och gott en liten hållare som du kan fälla ner på sidan av skärmen och hänga upp dina lurar och få ett prydligare skrivbord. Vill du inte använda hållaren kan du fälla in det bakom skärmen så den inte syns. USB 3.0 Gömt bakom skärmen finns en panel med anslutningar - däribland hela fyra USB 3.0-portar. En USB 3-kabel att ansluta från skärmen till datorn medföljer. Via dessa uttag får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren och är perfekt för att koppla in allt från hörlursadaptrar till mobilladdare och hårddiskar. Stöd för Kensingtonlås Skärmen passar lika bra för företag och skolor som att ta med sig på LAN tack vare möjligheten att låsa fast monitorn med Kensington-lås. Det gör att du kan vara trygg i att skärmen står kvar även när du lämnar den obevakad. Datorskärmar 25 - 40 tum 3,5 2 6390 SEK 6390 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 25 - 40 tum