Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Välvd 34" skärm med hög upplösning och inbyggd Qi-laddning

ASUS MX34VQ

  Art.nr: 242892
  • 34" UQHD 4K-skärm (3440x1440)
  • 8 W Harman Kardon-högtalare
  • Inbyggd Qi-laddare
  • ASUS EyeCare technology

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ta hemunderhållningen till nästa nivå med ASUS Designo Curve MX34VQ-skärm. Den 34-tums ultrabreda QHD Designo bildskärmen har ett 21:9-format och en välvd design för ett bredare synfält. Designo Curve MX34VQ har 178 ° betrakningsvinkel både horisontellt och vertikalt så att du kan njuta av vackra bilder från alla vinklar.

Trådlös Qi-laddare

Rörigt kablage och felplacerade laddare är en del av det förflutna med Designo Curve MX34VQ. Dess transparenta bordsställ har en inbyggd Qi laddare som automatiskt laddar Qi-kompatibla enheter i samma ögonblick de läggs på bordsstället. Den har inbyggda lysdioder och avger ett aurora-liknande sken under laddning.

Bred betraktningsvinkel

Med en betraktningsvinkel på 178 ° från både horisontell och vertikal vinkel. Det gör att du kan visa foton för vänner och bekanta utan att det ser konstigt ut när de tittar från sidan eller kanske står upp i förhållande till skärmen.

Ultra QHD

Med Ultra QHD får du 2,5x upplösningen av en Full HD-skärm vilket ger 35% mer utrymme på skärmen än skärmar i samma storlek med Full HD-upplösning. Den extra höga upplösningen gör multitasking roligare, enklare och mer effektiv.

Hög kontrast

Den höga statiska kontrasten på 3000:1 ger det vitaste vitt och det svartaste svarta nyanser vilket ger en fantastisk färgåtergivning.

Ultra Low Blue Light

MX34VQ har dessutom ASUS Ultra Low Blue Light-filter som skyddar dig från skadligt blått ljus. Du kommer enkelt åt och väljer fyra olika filterinställningar på skärmen via en praktisk femaxlad styrspak. Växla enkelt mellan OSD-menyerna och fullända dina olika scenarier.

Flicker-Free-teknik

Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger dig en bekväm spelupplevelse. Detta minimerar tillfällen med trötta ögon och andra skadande effekter när du är upptagen med långa och utdragna spelsessioner.

ASUS ASUS MX34VQ 90LM02M0-B01170 Ta hemunderhållningen till nästa nivå med ASUS Designo Curve MX34VQ-skärm. Den 34-tums ultrabreda QHD Designo bildskärmen har ett 21:9-format och en välvd design för ett bredare synfält. Designo Curve MX34VQ har 178 ° betrakningsvinkel både horisontellt och vertikalt så att du kan njuta av vackra bilder från alla vinklar. Trådlös Qi-laddare Rörigt kablage och felplacerade laddare är en del av det förflutna med Designo Curve MX34VQ. Dess transparenta bordsställ har en inbyggd Qi laddare som automatiskt laddar Qi-kompatibla enheter i samma ögonblick de läggs på bordsstället. Den har inbyggda lysdioder och avger ett aurora-liknande sken under laddning. Bred betraktningsvinkel Med en betraktningsvinkel på 178 ° från både horisontell och vertikal vinkel. Det gör att du kan visa foton för vänner och bekanta utan att det ser konstigt ut när de tittar från sidan eller kanske står upp i förhållande till skärmen. Ultra QHD Med Ultra QHD får du 2,5x upplösningen av en Full HD-skärm vilket ger 35% mer utrymme på skärmen än skärmar i samma storlek med Full HD-upplösning. Den extra höga upplösningen gör multitasking roligare, enklare och mer effektiv. Hög kontrast Den höga statiska kontrasten på 3000:1 ger det vitaste vitt och det svartaste svarta nyanser vilket ger en fantastisk färgåtergivning. Ultra Low Blue Light MX34VQ har dessutom ASUS Ultra Low Blue Light-filter som skyddar dig från skadligt blått ljus. Du kommer enkelt åt och väljer fyra olika filterinställningar på skärmen via en praktisk femaxlad styrspak. Växla enkelt mellan OSD-menyerna och fullända dina olika scenarier. Flicker-Free-teknik Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger dig en bekväm spelupplevelse. Detta minimerar tillfällen med trötta ögon och andra skadande effekter när du är upptagen med långa och utdragna spelsessioner. Datorskärmar 25 - 40 tum 6490 SEK 6490 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 25 - 40 tum