Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Upplev framtiden med en 4K UHD-gamingskärm

ASUS ROG Swift PG27UQ

  Art.nr: 1003498
  • 27-tums 4K UHD (3840 x 2160)
  • 144 Hz uppdateringsfrekvens
  • Quantum-dot IPS-skärm
  • NVIDIA G-SYNC HDR
  • ASUS Aura Sync-teknik

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS ROG SWIFT PG27UQ är en 4K UHD G-SYNC™ HDR-gamingskärm som med en överklockningsbar uppdateringsfrekvens på 144 Hz ger dig en oslagbar spelupplevelse. Den här IPS-skärmen på 27 tum med Quantum Dot-teknik är den första i en ny generation gamingskärmar. ROG Swift PG27UQ har dessutom ett omfattande DCI-P3-färgomfång som ger realistiska bilder och jämnare färgövergångar, samt NVIDIA G-SYNC HDR-teknik som ger stor detaljrikedom och verklighetstrogen kontrast. Upplev framtiden med ROG Swift PG27UQ.

4K UHD (3840 x 2160) 144 Hz

ROG Swift PG27UQ är den första skärmen som kan visa 4K UHD-innehåll (3840 x 2160) med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, vilket ger dig som gamer detaljerade och extremt högupplösta bilder med helt jämn bilduppdatering. Du får högre detaljrikedom, skarpare bilder och tydligare text.

High Dynamic Range-teknik (HDR)

Skärmen har även utrustats med G-SYNC™ High Dynamic Range-teknik (HDR) som ger en maximal ljusstyrka på 1 000 nits, vilket är flera gånger högre än de flesta andra skärmarna. Du får direkt LED-bakgrundsbelysning som styrs dynamiskt i 384 zoner, som ger extrem kontrast för fylligare och naturligare mörka scener. Starkt vitt ljus på 1 000 nits och svärta på 0,05 nits framhäver detaljer på ett helt nytt sätt.

NVIDIA G-SYNC-teknik

ROG Swift PG27UQ har givits skärmtekniken NVIDIA® G-SYNC™ för smidig och snabb gaming som eliminerar osynkroniserad bilduppdatering, samt minimerar hack och eftersläpning. Njut av de senaste FPS-, sport- och action-/äventyrsspelen med superhög bilduppdatering.

IPS-skärm med Quantum-Dot 

Quantum Dot-teknik i kombination med en IPS-skärm ger ljusstarkare bilder och har stöd för DCI-P3-färgomfång enligt biostandard. DCI-P3 ger ett färgomfång som är 25 % större än sRGB och därmed en mer verklighetstrogen färgåtergivning.

AURA Sync RGB-belysning

Den exklusiva belysningstekniken ASUS Aura Sync gör att Swift PG27UQ-belysningen kan synkroniseras med andra Aura Sync-kompatibla komponenter och kringutrustning.

Allt du behöver göra för att uppnå perfekt synkronisering är att ansluta ROG Swift PG27UQ till annan kringutrustning genom att installera Aura Sync-programvaran på din bärbara eller stationära dator. Njut av en gamingrigg med snygg bakgrundsbelysning och se alla ljusen tändas i takt med din favoritmusik eller speleffekterna.

ASUS ASUS ROG Swift PG27UQ 90LM03A0-B01370 ASUS ROG SWIFT PG27UQ är en 4K UHD G-SYNC™ HDR-gamingskärm som med en överklockningsbar uppdateringsfrekvens på 144 Hz ger dig en oslagbar spelupplevelse. Den här IPS-skärmen på 27 tum med Quantum Dot-teknik är den första i en ny generation gamingskärmar. ROG Swift PG27UQ har dessutom ett omfattande DCI-P3-färgomfång som ger realistiska bilder och jämnare färgövergångar, samt NVIDIA G-SYNC HDR-teknik som ger stor detaljrikedom och verklighetstrogen kontrast. Upplev framtiden med ROG Swift PG27UQ. 4K UHD (3840 x 2160) 144 Hz ROG Swift PG27UQ är den första skärmen som kan visa 4K UHD-innehåll (3840 x 2160) med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, vilket ger dig som gamer detaljerade och extremt högupplösta bilder med helt jämn bilduppdatering. Du får högre detaljrikedom, skarpare bilder och tydligare text. High Dynamic Range-teknik (HDR) Skärmen har även utrustats med G-SYNC™ High Dynamic Range-teknik (HDR) som ger en maximal ljusstyrka på 1 000 nits, vilket är flera gånger högre än de flesta andra skärmarna. Du får direkt LED-bakgrundsbelysning som styrs dynamiskt i 384 zoner, som ger extrem kontrast för fylligare och naturligare mörka scener. Starkt vitt ljus på 1 000 nits och svärta på 0,05 nits framhäver detaljer på ett helt nytt sätt. NVIDIA G-SYNC-teknik ROG Swift PG27UQ har givits skärmtekniken NVIDIA® G-SYNC™ för smidig och snabb gaming som eliminerar osynkroniserad bilduppdatering, samt minimerar hack och eftersläpning. Njut av de senaste FPS-, sport- och action-/äventyrsspelen med superhög bilduppdatering. IPS-skärm med Quantum-Dot  Quantum Dot-teknik i kombination med en IPS-skärm ger ljusstarkare bilder och har stöd för DCI-P3-färgomfång enligt biostandard. DCI-P3 ger ett färgomfång som är 25 % större än sRGB och därmed en mer verklighetstrogen färgåtergivning. AURA Sync RGB-belysning Den exklusiva belysningstekniken ASUS Aura Sync gör att Swift PG27UQ-belysningen kan synkroniseras med andra Aura Sync-kompatibla komponenter och kringutrustning. Allt du behöver göra för att uppnå perfekt synkronisering är att ansluta ROG Swift PG27UQ till annan kringutrustning genom att installera Aura Sync-programvaran på din bärbara eller stationära dator. Njut av en gamingrigg med snygg bakgrundsbelysning och se alla ljusen tändas i takt med din favoritmusik eller speleffekterna. Datorskärmar 25 - 40 tum 25990 SEK 25990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 25 - 40 tum