Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

31,5" välvd gamingskärm med 144 Hz uppdateringsfrekvens

ASUS VA326H

  Art.nr: 1006430
  • 31,5" 1920x1080 Curved
  • 144 Hz uppdateringsfrekvens
  • GamePlus med korshår-och tidsfunktion
  • ASUS Flicker-Free
  • Low Blue Light-teknik

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Asus VA326H har en välv panel som ser till att varje punkt på skärmen har samma avstånd till ditt öga. Detta ger dig längre användning tack vare att ögonen inte blir trötta lika fort. Den välvda skärmen är även idealisk för att se på film på ett mer fängslande sätt än någonsin förr. Den ger mer verklighetstrogna bilder med allt från svartaste svart till vitaste vitt.

144 Hz uppdateringsfrekvens

Asus VA326H har en uppdateringsfrekvens på 144 Hz vilket gör att dina spel kommer flyta på utan störningar. Du kommer att uppleva mjuk grafik, vilket ger dig övertaget i förstapersons-skjutspel, racingspel, sportspel och strategispel i realtid. Du slipper nu avbrott mitt i spänningen.

Asus VA326H med 144 Hz uppdateringsfrekvens

Notera: 1920 x 1080 på 144Hz fungerar endast med Dual-link DVI-port. 

OSD - GamePlus

Skärmen har en funktion som är perfekt för dig som spelar FPS-spel, eller andra spel som använder sig av korshår som sikte. Funktionen heter GamePlus och låter dig ha ett "on screen display"-korshår som gör det tydligare var du ha siktet någonstans. Det går att fälja mellan fyra olika utseenden på korshåret. Du kan via den inbyggda timern hålla koll på respawn-tider eller använda den för att tajma intervaller.

ASUS-exklusiv GameVisual-teknik

ASUS GameVisual Technology ger dig sex förinställda skärmlägen som optimerar bildupplevelsen efter olika innehåll. Du kommer enkelt åt den unika funktionen via en snabbknapp på OSD-inställningsmenyn.

ASUS Eye Care-teknik

ASUS Blue Light Filter skyddar dig från skadligt blått ljus, och du kommer enkelt åt fyra olika filterinställningar via en snabbknapp. VA326H har undergått strikta prestandatester och är certifierad av TÜV Rheinlands laboratorier; en global leverantör av tjänster inom teknik, säkerhet och certifiering; att vara flimmerfri och utstråla låga nivåer av blått ljus.

ASUS Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger en bekväm visningsupplevelse. Tekniken ser till att din ögon inte blir lika trötta och minimerar andra skadande effekter, extra viktigt när du tillbringar många timmar framför skärmen i sträck.

ASUS ASUS VA326H 90LM02Z1-B01170 Asus VA326H har en välv panel som ser till att varje punkt på skärmen har samma avstånd till ditt öga. Detta ger dig längre användning tack vare att ögonen inte blir trötta lika fort. Den välvda skärmen är även idealisk för att se på film på ett mer fängslande sätt än någonsin förr. Den ger mer verklighetstrogna bilder med allt från svartaste svart till vitaste vitt. 144 Hz uppdateringsfrekvens Asus VA326H har en uppdateringsfrekvens på 144 Hz vilket gör att dina spel kommer flyta på utan störningar. Du kommer att uppleva mjuk grafik, vilket ger dig övertaget i förstapersons-skjutspel, racingspel, sportspel och strategispel i realtid. Du slipper nu avbrott mitt i spänningen. Notera: 1920 x 1080 på 144Hz fungerar endast med Dual-link DVI-port.  OSD - GamePlus Skärmen har en funktion som är perfekt för dig som spelar FPS-spel, eller andra spel som använder sig av korshår som sikte. Funktionen heter GamePlus och låter dig ha ett "on screen display"-korshår som gör det tydligare var du ha siktet någonstans. Det går att fälja mellan fyra olika utseenden på korshåret. Du kan via den inbyggda timern hålla koll på respawn-tider eller använda den för att tajma intervaller. ASUS-exklusiv GameVisual-teknik ASUS GameVisual Technology ger dig sex förinställda skärmlägen som optimerar bildupplevelsen efter olika innehåll. Du kommer enkelt åt den unika funktionen via en snabbknapp på OSD-inställningsmenyn. ASUS Eye Care-teknik ASUS Blue Light Filter skyddar dig från skadligt blått ljus, och du kommer enkelt åt fyra olika filterinställningar via en snabbknapp. VA326H har undergått strikta prestandatester och är certifierad av TÜV Rheinlands laboratorier; en global leverantör av tjänster inom teknik, säkerhet och certifiering; att vara flimmerfri och utstråla låga nivåer av blått ljus. ASUS Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger en bekväm visningsupplevelse. Tekniken ser till att din ögon inte blir lika trötta och minimerar andra skadande effekter, extra viktigt när du tillbringar många timmar framför skärmen i sträck. Datorskärmar 25 - 40 tum 2 1 3490 SEK 3490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 25 - 40 tum