Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" gamingskärm med 144 Hz uppdateringsfrekvens

ASUS VG278Q

  Art.nr: 246749
 • 27" 144Hz (1920 x 1080 pixlar)
 • 1 ms GTG responstid
 • AMD FreeSync
 • ASUS GamePlay och GameVisual
 • 1x DVI / 2x HDMI / 1x DisplayPort
 • Max 1 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bild med hög detaljnivå

Asus VG278Q representerar en ny generation av skärmar. Med en upplösning på 1920x1080 pixlar levererar VG278Q både rörliga och stilla bilder med en klar detaljnivå.

Perfekt bild mitt i slagfältet

VG278Q har en häpnadsväckande 144 Hz uppdateringsfrekvens och 1 ms GTG responstid. Detta eliminerar alla bildförvrängningar som uppstår vid fartfyllda sekvenser som till exempel spökbilder och rörelseoskärpa, två vanliga problem i FPS-spel där äldre skärmar inte alltid hänger med.

Dessutom så ger den dig med Radeon-kort fördel då den har utrustats med nya AMD Freesync som kan jämföras med NVIDIA G-Sync. En typ av Motionflow, om man jämför med en TV-apparat.

Designad för längre spelsessioner

VG278Q är speciellt designad för längre spelsessioner. Med ASUS uppskattade Ultra-Low Blue Light-teknik reducerar blått, störande ljus med upp 70%. Du har fyra olika filter att välja mellan och du skiftar enkelt via skärmens inbyggda meny. En teknik för flickerfri bild ser också till att dina ögon kan vila komfortabelt på skärmen utan för mycket ansträngning.

Den slimmade profilen och tunna ramen gör att skärmen också lämpar sig utmärkt för flerskärmslösningar. Du kan höja, sänka, snurra och justera skärmen efter dina behova. Du kan till och med avlägsna skärmen från fästet för att montera den på väggen.

Ett utmärkt val för gaming

Med GamePlus får du snabbknappar för "crosshair overlay", timer funktioner och FPS-räknare. "Crosshair overlay" låter dig välja mellan fyra olika inställningar så att du får just det overlay som passar bäst för ditt spel. Med en timer kan du enkelt kolla på ditt spelande eller din rotation. FPS-räknaren visar i realtid hur ditt spel flyter på.

Du har också ASUS exklusiva GameVisual-teknik som kommer med 6 st förinställda displaylägen. Välj mellan Scen, Racing, Bio, RTS/RPG, FPS eller sRGB.

Flera anslutningsmöjligheter

Skärmen är rik på anslutningsmöjligheter. Använd dig HDMI, en dual-link DVI och en DisplayPort 1.2. Det finns även en 3,5 mm anslutning för att få ut ljudet från datorn.

Titta även på

(0 st)
 • 28" 4K (3840 x 2160)
 • 60 Hz uppdateringshastighet
 • 1 ms responstid (GTG)

3 390:-

Titta även på

(0 st)
 • 28" 4K (3840 x 2160)
 • 60 Hz uppdateringshastighet
 • 1 ms responstid (GTG)

3 390:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ASUS ASUS VG278Q 90LM03P0-B01370 Bild med hög detaljnivå Asus VG278Q representerar en ny generation av skärmar. Med en upplösning på 1920x1080 pixlar levererar VG278Q både rörliga och stilla bilder med en klar detaljnivå. Perfekt bild mitt i slagfältet VG278Q har en häpnadsväckande 144 Hz uppdateringsfrekvens och 1 ms GTG responstid. Detta eliminerar alla bildförvrängningar som uppstår vid fartfyllda sekvenser som till exempel spökbilder och rörelseoskärpa, två vanliga problem i FPS-spel där äldre skärmar inte alltid hänger med.Dessutom så ger den dig med Radeon-kort fördel då den har utrustats med nya AMD Freesync som kan jämföras med NVIDIA G-Sync. En typ av Motionflow, om man jämför med en TV-apparat. Designad för längre spelsessioner VG278Q är speciellt designad för längre spelsessioner. Med ASUS uppskattade Ultra-Low Blue Light-teknik reducerar blått, störande ljus med upp 70%. Du har fyra olika filter att välja mellan och du skiftar enkelt via skärmens inbyggda meny. En teknik för flickerfri bild ser också till att dina ögon kan vila komfortabelt på skärmen utan för mycket ansträngning. Den slimmade profilen och tunna ramen gör att skärmen också lämpar sig utmärkt för flerskärmslösningar. Du kan höja, sänka, snurra och justera skärmen efter dina behova. Du kan till och med avlägsna skärmen från fästet för att montera den på väggen. Ett utmärkt val för gaming Med GamePlus får du snabbknappar för "crosshair overlay", timer funktioner och FPS-räknare. "Crosshair overlay" låter dig välja mellan fyra olika inställningar så att du får just det overlay som passar bäst för ditt spel. Med en timer kan du enkelt kolla på ditt spelande eller din rotation. FPS-räknaren visar i realtid hur ditt spel flyter på. Du har också ASUS exklusiva GameVisual-teknik som kommer med 6 st förinställda displaylägen. Välj mellan Scen, Racing, Bio, RTS/RPG, FPS eller sRGB. Flera anslutningsmöjligheter Skärmen är rik på anslutningsmöjligheter. Använd dig HDMI, en dual-link DVI och en DisplayPort 1.2. Det finns även en 3,5 mm anslutning för att få ut ljudet från datorn. Datorskärmar 25 - 40 tum 5 1 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datorskärmar
 3. Datorskärmar 25 - 40 tum