Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kantlös 27" ASUS-skärm med 1 ms responstid

ASUS VL278H

  Art.nr: 1009277
 • 27" Full HD-skärm (1920x1080)
 • AMD FreeSync™-teknik
 • Slimmad, kantlös design
 • 1 ms responstid
 • VESA-väggmonterbar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VL278H är en 27" Full HD-skärm i slimmad och kantlös design. Med en blixtsnabb responstid på 1ms och 75 Hz uppdateringsfrekvens lämpar sig skärmen väl för såväl arbete som för gaming. FreeSync™-tekniken används för att eliminera screen tearing och vidare garantera en sömlös gaming-upplevelse.

Med ASUS Eye Care technology och möjlighet till väggmontering är ASUS VL2478H
en mycket mångsidig skärm som passar in i alla gaming- och arbetsstationer.

Perfekt för flerskärms-lösningar

Skärmens platsbesparande design och otroligt tunna kanter gör att du kan uppnå en närmast sömlös flerskärms-setup. Oavsett om du spelar spel, tittar på film eller arbetar så får du en panoramisk display som ger den där härliga, omslutande känslan.

ASUS VL278H passar perfekt för flerskärms-setups

Flicker Free-teknik

Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger dig en bekväm videovisnings- och spelupplevelse. Färre tillfällen med trötta ögon och andra hämmande effekter när du är uppslukad i långa och utdragna datorsessioner.

ASUS VL278H har Flicker Free-teknik

Ultra-low Blue Light

Denna skärm har dessutom ASUS Ultra Low Blue Light Filter som skyddar dig från skadligt blått ljus. Du kommer enkelt åt och kan välja mellan fyra olika filterinställningar direkt på skärmen. Växla enkelt mellan inställningarna för att hitta det läget som passar dig. Den första lämpar sig för webbsurf, den andra för film och foton, den tredje för läsning och den sista för mörkare skärminnehåll.

GamePlus-funktion

Ta kontroll i dina favoritspel, skärmen har en snabbtangent för att aktivera OSD-crosshair och timerfunktionen. Välj mellan fyra olika crosshairs för att passa din spelmiljö och hålla koll på spawn-tider med timern.

ASUS VL278H ta kontroll i dina favoritspel med GamePlus

Titta även på

(12 st)
 • 27" 4K UHD-skärm (3840 x 2160)
 • 1,074 miljarder färger
 • Smal bildskärm utan ramar

2 990:-

Titta även på

(12 st)
 • 27" 4K UHD-skärm (3840 x 2160)
 • 1,074 miljarder färger
 • Smal bildskärm utan ramar

2 990:-

1009277 ASUS ASUS VL278H 90LM04Y0-B01370 ASUS VL278H är en 27" Full HD-skärm i slimmad och kantlös design. Med en blixtsnabb responstid på 1ms och 75 Hz uppdateringsfrekvens lämpar sig skärmen väl för såväl arbete som för gaming. FreeSync™-tekniken används för att eliminera screen tearing och vidare garantera en sömlös gaming-upplevelse.Med ASUS Eye Care technology och möjlighet till väggmontering är ASUS VL2478Hen mycket mångsidig skärm som passar in i alla gaming- och arbetsstationer. Perfekt för flerskärms-lösningar Skärmens platsbesparande design och otroligt tunna kanter gör att du kan uppnå en närmast sömlös flerskärms-setup. Oavsett om du spelar spel, tittar på film eller arbetar så får du en panoramisk display som ger den där härliga, omslutande känslan. Flicker Free-teknik Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger dig en bekväm videovisnings- och spelupplevelse. Färre tillfällen med trötta ögon och andra hämmande effekter när du är uppslukad i långa och utdragna datorsessioner. Ultra-low Blue Light Denna skärm har dessutom ASUS Ultra Low Blue Light Filter som skyddar dig från skadligt blått ljus. Du kommer enkelt åt och kan välja mellan fyra olika filterinställningar direkt på skärmen. Växla enkelt mellan inställningarna för att hitta det läget som passar dig. Den första lämpar sig för webbsurf, den andra för film och foton, den tredje för läsning och den sista för mörkare skärminnehåll. GamePlus-funktion Ta kontroll i dina favoritspel, skärmen har en snabbtangent för att aktivera OSD-crosshair och timerfunktionen. Välj mellan fyra olika crosshairs för att passa din spelmiljö och hålla koll på spawn-tider med timern. Datorskärmar 25 - 40 tum 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datorskärmar
 3. Datorskärmar 25 - 40 tum