Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

28” 4K-skärm perfekt för media och gaming

ASUS VP28UQG

  Art.nr: 1004683
  • 28" 4K (3840 x 2160)
  • 60 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid (GTG)
  • AMD Radeon™ FreeSync™-kompatibel
  • 100 000 000:1 dynamisk kontrast
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VP28UQG är 28" stor datorskärm med 4K-upplösning som ger dig fantastisk bildkvalitet till gaming, film- och bildredigering och all typ av media. Snabb responstid på 1 ms och 75 Hz uppdateringshastighet ger dig en snabb och följsam uppspelning. VP28UQG
har Flicker-fri och Low Blue Light-teknik för att garantera en bekväm tittarupplevelse även efter många timmar framför datorn. När du vill ha en datorskärm som är byggd för vinnare och vill ha en detaljrik bildupplevelse så är ASUS VP28UQG för dig.

300% mer

Inte nog med att ASUS VP28UQG är 28 tum på diagonalen - skärmen har 4K UHD-upplösning på 3840 x 2160 pixlar med en pixeläthet på 157 PPI för otroliga fotorealistiska bilder och riktigt skarp text.
4K ger dig fyra gånger så många pixlar än likvärdiga Full HD 1080p-skärmar så att du får mer detaljerade bilder när du spelar spel eller tittar på film, likväl som de ger dig mer skrivbordsutrymme för olika arbetsfönster.

Responstid på 1 ms

Din nya gamingskärm är snabbast i sin klass med en grå-till-grå responstid på 1 ms, vilket tar bort smetningar och rörelseoskärpa i bilden. Det är särskilt användbart i spel med högt tempo så att du klarar kurvorna som en proffsracerförare eller sätter skottet precis där du vill ha det.

AMD FreeSync

ASUS VP28UQG har givits AMD FreeSync™-teknik för att ta bort screen tearing och hackig bild, så att du kan uppleva sömlös grafik och mjuk gameplay. Detta ger dig övertaget i skjutspel, racing, och strategispel i realtid där varje millisekund räknas.

Flimmerfri-teknik

Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner.

Ultra-low blue light-teknik

ASUS Ultra-Low Blue Light-teknik minskar mängden skadligt blått ljus och skonar dina ögon. Du kan komma åt och välja fyra olika filterinställningar på skärmen enkelt via OSD-menyn för att hitta det som passar bäst för exempelvis läsning, surf, spel och film eller när omgivningsljuset är lågt.

1004683 ASUS ASUS VP28UQG 90LM03M0-B01170 ASUS VP28UQG är 28" stor datorskärm med 4K-upplösning som ger dig fantastisk bildkvalitet till gaming, film- och bildredigering och all typ av media. Snabb responstid på 1 ms och 75 Hz uppdateringshastighet ger dig en snabb och följsam uppspelning. VP28UQG har Flicker-fri och Low Blue Light-teknik för att garantera en bekväm tittarupplevelse även efter många timmar framför datorn. När du vill ha en datorskärm som är byggd för vinnare och vill ha en detaljrik bildupplevelse så är ASUS VP28UQG för dig. 300% mer Inte nog med att ASUS VP28UQG är 28 tum på diagonalen - skärmen har 4K UHD-upplösning på 3840 x 2160 pixlar med en pixeläthet på 157 PPI för otroliga fotorealistiska bilder och riktigt skarp text. 4K ger dig fyra gånger så många pixlar än likvärdiga Full HD 1080p-skärmar så att du får mer detaljerade bilder när du spelar spel eller tittar på film, likväl som de ger dig mer skrivbordsutrymme för olika arbetsfönster. Responstid på 1 ms Din nya gamingskärm är snabbast i sin klass med en grå-till-grå responstid på 1 ms, vilket tar bort smetningar och rörelseoskärpa i bilden. Det är särskilt användbart i spel med högt tempo så att du klarar kurvorna som en proffsracerförare eller sätter skottet precis där du vill ha det. AMD FreeSync ASUS VP28UQG har givits AMD FreeSync™-teknik för att ta bort screen tearing och hackig bild, så att du kan uppleva sömlös grafik och mjuk gameplay. Detta ger dig övertaget i skjutspel, racing, och strategispel i realtid där varje millisekund räknas. Flimmerfri-teknik Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner. Ultra-low blue light-teknik ASUS Ultra-Low Blue Light-teknik minskar mängden skadligt blått ljus och skonar dina ögon. Du kan komma åt och välja fyra olika filterinställningar på skärmen enkelt via OSD-menyn för att hitta det som passar bäst för exempelvis läsning, surf, spel och film eller när omgivningsljuset är lågt. Datorskärmar 25 - 40 tum 3390 SEK 3390 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 25 - 40 tum