Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Välvd 27" gamingskärm med RGB-belysning & 144 Hz

ASUS XG27VQ

  Art.nr: 249303
 • Välvd 27" Full HD (1920 x 1080)
 • 144 Hz uppdateringshastighet
 • 4 ms responstid (GTG)
 • AMD Radeon™ FreeSync™-kompatibel
 • RGB-belysning och ljussignatur
 • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS XG27VQ är en kvalitativ gamingskärm som med ny teknik och unik design kommer ge dig fantastiska spelupplevelser. Skärmen är en av de bästa spelmonitorerna för professionella spelare och MOBA-fantaster. XG27VQ har en storlek på 27-tum och ger dig Full HD-skärpa med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz. Du får dessutom tillgång till ASUS-exklusiv teknik som ger dig mycket lite rörelseförlust samt adaptiv synkronisering (FreeSync). Dess unika design med RGB-belysning samt skärmens ljussignatur, gör att den kommer sticka ut och se bra ut, både i ditt hem och på LAN-fester. 

Omslutande upplevelse

ASUS XG27VQ har givits en 27-tums panel som dessutom omsluter dig genom att den är curved (välvd), detta utökar ditt synfält och gör att du verkligen kan försvinna in i spelet eller filmen. Skärmens kurvatur kommer ge dig en bekväm upplevelse, även under längre spelsessioner. Skärmen låter dig också njuta av vida vinklar med minimal snedvridning och färgskiftning.

Uppdateringsfrekvens på 144 Hz

ASUS XG27VQ har en uppdateringsfrekvens på 144 Hz vilket gör att dina spel kommer flyta på utan störningar. Du kommer att uppleva mjuk grafik, vilket ger dig övertaget i förstapersons-skjutspel, racingspel, sportspel och strategispel i realtid. Du slipper nu avbrott mitt i spänningen.

Sömlös Multidisplay

Designad för den som vill ha den ultimata stridsstationen. XG27VQ har en ramlös konstruktion och ett nästan sömlöst utseende för multidisplay-inställningar, vilket ger en ännu mer fängslande upplevelse.

Anpassningsbar ljus-signatur

Med Light Signature kan du skapa och anpassa skärmens ljusprojektionseffekter. Den innehåller två ROG logo-överdrag och ett tomt överdrag, som du kan skräddarsy med en markör för att skapa dina egna unika ljusprojektioner. Sedan lyser projektionen upp ytan på ditt skrivbord.

Flimmerfri-teknik

Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner.

Ultra-low blue light-teknik

ASUS XG27VQ kommer med ASUS Ultra-low blue light-filter, för att skydda dig från skadligt blått ljus. Du kan enkelt komma åt och välja mellan fyra olika filterinställningar på skärmen med hjälp av 5-vägsjoysticken.

Titta även på

(7 st)
 • Välvd 32" QHD (2560 x 1440)
 • 144 Hz uppdateringshastighet
 • 4 ms responstid (GTG)

4 990:-

Titta även på

(7 st)
 • Välvd 32" QHD (2560 x 1440)
 • 144 Hz uppdateringshastighet
 • 4 ms responstid (GTG)

4 990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

249303 ASUS ASUS XG27VQ 90LM03G0-B01970 ASUS XG27VQ är en kvalitativ gamingskärm som med ny teknik och unik design kommer ge dig fantastiska spelupplevelser. Skärmen är en av de bästa spelmonitorerna för professionella spelare och MOBA-fantaster. XG27VQ har en storlek på 27-tum och ger dig Full HD-skärpa med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz. Du får dessutom tillgång till ASUS-exklusiv teknik som ger dig mycket lite rörelseförlust samt adaptiv synkronisering (FreeSync). Dess unika design med RGB-belysning samt skärmens ljussignatur, gör att den kommer sticka ut och se bra ut, både i ditt hem och på LAN-fester.  Omslutande upplevelse ASUS XG27VQ har givits en 27-tums panel som dessutom omsluter dig genom att den är curved (välvd), detta utökar ditt synfält och gör att du verkligen kan försvinna in i spelet eller filmen. Skärmens kurvatur kommer ge dig en bekväm upplevelse, även under längre spelsessioner. Skärmen låter dig också njuta av vida vinklar med minimal snedvridning och färgskiftning. Uppdateringsfrekvens på 144 Hz ASUS XG27VQ har en uppdateringsfrekvens på 144 Hz vilket gör att dina spel kommer flyta på utan störningar. Du kommer att uppleva mjuk grafik, vilket ger dig övertaget i förstapersons-skjutspel, racingspel, sportspel och strategispel i realtid. Du slipper nu avbrott mitt i spänningen. Sömlös Multidisplay Designad för den som vill ha den ultimata stridsstationen. XG27VQ har en ramlös konstruktion och ett nästan sömlöst utseende för multidisplay-inställningar, vilket ger en ännu mer fängslande upplevelse. Anpassningsbar ljus-signatur Med Light Signature kan du skapa och anpassa skärmens ljusprojektionseffekter. Den innehåller två ROG logo-överdrag och ett tomt överdrag, som du kan skräddarsy med en markör för att skapa dina egna unika ljusprojektioner. Sedan lyser projektionen upp ytan på ditt skrivbord. Flimmerfri-teknik Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner. Ultra-low blue light-teknik ASUS XG27VQ kommer med ASUS Ultra-low blue light-filter, för att skydda dig från skadligt blått ljus. Du kan enkelt komma åt och välja mellan fyra olika filterinställningar på skärmen med hjälp av 5-vägsjoysticken. Datorskärmar 25 - 40 tum 2,8 7 3990 SEK 3990 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datorskärmar
 3. Datorskärmar 25 - 40 tum