Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

40" välvd 4K-bildskärm för en mäktig bildupplevelse

Philips BDM4037UW/00

  Art.nr: 242072
  • 40" (101,6 cm) 4K UHD 3840 x 2160
  • 3000R välvning
  • MultiView för jobb på flera enheter
  • USB 3.0 med snabbladdning
  • Flicker Free, Smart Image

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En megastor välvd datorskärm med grym bild är ett sätt att sammanfatta Philips BDM4037UW/00. Denna 40" stora bildskärm har Ultra HD-upplöst W-LED-bakbelyst 4K VA-panel med kurvad design som kommer ge dig en otroligt mäktig och omslutande bildupplevelse. Tack vare bildförbättrande tekniker för att förhindra trötta ögon är BDM4037UW/00 en datorskärm du kan jobba med i timmar och ändå koppla av med en film framför.

Philips BDM4037UW/00 40

Fyra gånger Full HD-upplösning

Philips BDM4037UW/00 använder högpresterande paneler för att leverera ultraklar 4K UHD-upplösning (3840 x 2160). Oavsett om du kräver professionell kvalitet för extremt detaljerad bild för jobbet, sysslar med film- och videoredigering, 3D-grafik, vill kunna sprida ut ditt arbete i flera fönster över stor yta eller helt enkelt vill ha en maffig spel- eller filmupplevelse så kommer Philips skärmar att göra dina bilder och grafik levande.

Ökad effektivitet med kurvad skärm

Datorskärmar erbjuder en personlig användarupplevelse och därför passar en kurvad konstruktion mycket väl. Den böjda skärmen ger en behaglig visning för ögonen och fokuserar på dig i mitten av skrivbordet. Välvningen bidrar till att färre ljusreflektioner träffar skärmen och sållar bort störningar i periferin.

Philips BDM4037UW/00 40

Multiview för arbete från flera enheter

Tack vare skärmens många anslutningsmöjligheter samt funktionen MultiView kan du arbeta med flera enheter samtidigt. På denna stora 4K-display innebär det att du kan visa upp till fyra system i vardera Full HD-upplösning.
Du kan använda Picture-by-Picture (PbP) för att övervaka upp till fyra övervakningskameror på en skärm, eller koppla in två datorer och arbeta med sida vid sida för att maxa effektiviteten. Med bild-i-bild-läget (PiP) kan du kolla fotbollen samtidigt som du jobbar med kalkyler, eller kanske titta ikapp din favorit-vlog medan du bloggar själv. 

Philips BDM4037UW/00 Multiview för arbete från flera enheter

Smart Image och Flicker Free-teknik

Smart Image

Smart Image är en exklusiv, ledande Philipsteknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerad skärmprestanda. Olika förinställningar för bland annat kontor, foto, film, spel, ekonomi med flera, för att skärmen anpassar dynamisk kontrast, färgmättnad och bild efter din aktuella aktivitet.

Flicker Free

Många kan uppfatta ett störande flimmer på LED-bakgrundsbelysta skärmar, vilket är tröttande för ögonen i längden. Philips Flicker free-teknik reglerar ljusstyrkan och minskar flimmer för mer behaglig bildvisning.

Philips Philips BDM4037UW/00 BDM4037UW/00 En megastor välvd datorskärm med grym bild är ett sätt att sammanfatta Philips BDM4037UW/00. Denna 40" stora bildskärm har Ultra HD-upplöst W-LED-bakbelyst 4K VA-panel med kurvad design som kommer ge dig en otroligt mäktig och omslutande bildupplevelse. Tack vare bildförbättrande tekniker för att förhindra trötta ögon är BDM4037UW/00 en datorskärm du kan jobba med i timmar och ändå koppla av med en film framför. Fyra gånger Full HD-upplösning Philips BDM4037UW/00 använder högpresterande paneler för att leverera ultraklar 4K UHD-upplösning (3840 x 2160). Oavsett om du kräver professionell kvalitet för extremt detaljerad bild för jobbet, sysslar med film- och videoredigering, 3D-grafik, vill kunna sprida ut ditt arbete i flera fönster över stor yta eller helt enkelt vill ha en maffig spel- eller filmupplevelse så kommer Philips skärmar att göra dina bilder och grafik levande. Ökad effektivitet med kurvad skärm Datorskärmar erbjuder en personlig användarupplevelse och därför passar en kurvad konstruktion mycket väl. Den böjda skärmen ger en behaglig visning för ögonen och fokuserar på dig i mitten av skrivbordet. Välvningen bidrar till att färre ljusreflektioner träffar skärmen och sållar bort störningar i periferin. Multiview för arbete från flera enheter Tack vare skärmens många anslutningsmöjligheter samt funktionen MultiView kan du arbeta med flera enheter samtidigt. På denna stora 4K-display innebär det att du kan visa upp till fyra system i vardera Full HD-upplösning. Du kan använda Picture-by-Picture (PbP) för att övervaka upp till fyra övervakningskameror på en skärm, eller koppla in två datorer och arbeta med sida vid sida för att maxa effektiviteten. Med bild-i-bild-läget (PiP) kan du kolla fotbollen samtidigt som du jobbar med kalkyler, eller kanske titta ikapp din favorit-vlog medan du bloggar själv.  Smart Image och Flicker Free-teknik Smart Image Smart Image är en exklusiv, ledande Philipsteknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerad skärmprestanda. Olika förinställningar för bland annat kontor, foto, film, spel, ekonomi med flera, för att skärmen anpassar dynamisk kontrast, färgmättnad och bild efter din aktuella aktivitet. Flicker Free Många kan uppfatta ett störande flimmer på LED-bakgrundsbelysta skärmar, vilket är tröttande för ögonen i längden. Philips Flicker free-teknik reglerar ljusstyrkan och minskar flimmer för mer behaglig bildvisning. Datorskärmar 25 - 40 tum 5 1 5990 SEK 5990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 25 - 40 tum