Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Välvd 27" Full HD-skärm för en mäktig bildupplevelse

Samsung LC27F390FHUXXE

  Art.nr: 1006122
 • 27" Full HD-skärm (1920 x 1080)
 • 60 Hz uppdateringshastighet
 • Flicker-free och Eye Saver-teknik
 • Jämn spelgrafik med AMD FreeSync
 • Bred betraktningsvinkel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung CF390 är en 27-tums välvd datorskärm som är utrustad med många häftiga funktioner och kommer med en stilren design. Med en 1800R-välvning får du en bred betraktningsvinkel och en förbättrad känsla av bilddjup som omfamnar dig. 

Med en VA-panel som har ett kontrastförhållande på 3000:1 får du en djupare svärta, intensivare ljusa nyanser och fylligare färger. Perfekt arbetsredskap oavsett om det är för kontoret eller i hemmet.

Verklighetstrogen bildkvalitet

Samsungs VA-panel har ett kontrastförhållande på 3000:1 som ger djupare svärta, intensivare ljusa nyanser och fylligare färger för skarp och verklighetstrogen bildkvalitet. Den välvda skärmtekniken minimerar ljusläckage från skärmkanterna och ger jämnare svärta över hela skärmytan.

Minska distraherande störningar 

Med sin 1800R-välvning kan Samsung CF390 upplevas likt en bioduk för dina ögon och ger ett bredare synfält, förbättrad känsla av bilddjup och minskar distraherande störningar i periferiseendet så att du kan låta dig uppslukas av det som visas på skärmen. Samsungs Flicker Free-teknik minskar störande flimmer och låter dig arbeta och spela längre med högre komfort.

Smart sätt att minska energiförbrukningen

Med inställningen Auto justeras skärmens ljusstyrka dynamiskt och minskar energiförbrukningen med upp till 10 %. Skärmens ljusstyrka kan även ställas in manuellt till 25 % eller 50 % av den maximala ljusstyrkan. 

Eye Saver-teknik

Den djupt välvda skärmen på 1800R gör att ögonen alltid hålls på ett jämnt avstånd till skärmen. Genom reducerat blått ljus som påverkar ögat mer än andra ljusvåglängder, minskar Eye Saver Mode ansträngningen för ögonen och ger ökad komfort. Arbeta och spela längre tack vare Eye Saver Mode.

Superb kvalitet med AMD FreeSync

Samsung Samsung CF390 har AMD FreeSync™ -teknik för att eliminera bildrevor och hackig bildhastighet för att ge dig sömlös grafik och smidiga spelupplevelser. Detta ger dig övertaget i första persons, racing och strategispel i realtid samt sportspel. Med Game Mode optimeras färger och kontraster i spel för att ge dig den bästa möjliga bildkvalitén i alla spelscener.

Titta även på

(10 st)
 • 32" QHD (2560 x 1440)
 • Välvd skärmdesign
 • AMD FreeSync & Ultra Wide-Color

3 490:-

Titta även på

(10 st)
 • 32" QHD (2560 x 1440)
 • Välvd skärmdesign
 • AMD FreeSync & Ultra Wide-Color

3 490:-

1006122 Samsung Samsung LC27F390FHUXXE LC27F390FHUXXE Samsung CF390 är en 27-tums välvd datorskärm som är utrustad med många häftiga funktioner och kommer med en stilren design. Med en 1800R-välvning får du en bred betraktningsvinkel och en förbättrad känsla av bilddjup som omfamnar dig.  Med en VA-panel som har ett kontrastförhållande på 3000:1 får du en djupare svärta, intensivare ljusa nyanser och fylligare färger. Perfekt arbetsredskap oavsett om det är för kontoret eller i hemmet. Verklighetstrogen bildkvalitet Samsungs VA-panel har ett kontrastförhållande på 3000:1 som ger djupare svärta, intensivare ljusa nyanser och fylligare färger för skarp och verklighetstrogen bildkvalitet. Den välvda skärmtekniken minimerar ljusläckage från skärmkanterna och ger jämnare svärta över hela skärmytan. Minska distraherande störningar  Med sin 1800R-välvning kan Samsung CF390 upplevas likt en bioduk för dina ögon och ger ett bredare synfält, förbättrad känsla av bilddjup och minskar distraherande störningar i periferiseendet så att du kan låta dig uppslukas av det som visas på skärmen. Samsungs Flicker Free-teknik minskar störande flimmer och låter dig arbeta och spela längre med högre komfort. Smart sätt att minska energiförbrukningen Med inställningen Auto justeras skärmens ljusstyrka dynamiskt och minskar energiförbrukningen med upp till 10 %. Skärmens ljusstyrka kan även ställas in manuellt till 25 % eller 50 % av den maximala ljusstyrkan.  Eye Saver-teknik Den djupt välvda skärmen på 1800R gör att ögonen alltid hålls på ett jämnt avstånd till skärmen. Genom reducerat blått ljus som påverkar ögat mer än andra ljusvåglängder, minskar Eye Saver Mode ansträngningen för ögonen och ger ökad komfort. Arbeta och spela längre tack vare Eye Saver Mode. Superb kvalitet med AMD FreeSync Samsung Samsung CF390 har AMD FreeSync™ -teknik för att eliminera bildrevor och hackig bildhastighet för att ge dig sömlös grafik och smidiga spelupplevelser. Detta ger dig övertaget i första persons, racing och strategispel i realtid samt sportspel. Med Game Mode optimeras färger och kontraster i spel för att ge dig den bästa möjliga bildkvalitén i alla spelscener. Datorskärmar 25 - 40 tum 4,3 4 2290 SEK 2290 NewCondition SoldOut
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datorskärmar
 3. Datorskärmar 25 - 40 tum