Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Pantone-validerad 27" 4K-skärm med IPS-panel

Acer ConceptD CM3271K

  Art.nr: 1016535
  • 27" 4K (3840 x 2160)
  • IPS-panel
  • PANTONE-validerad
  • AMD FreeSync™-teknik
  • VESA DisplayHDR 400
7 490:-

Delbetala från 663:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer ConceptD CM3271K är en 27"-skärm som är anpassad för kreativt skapande och dig som arbetar med olika bildredigeringsprogram, till exempel Photoshop. Med 99% Adobe® RGB-färgskala, Delta E < 2 och PANTONE®-validering får du fantastisk färgåterskapning samt verklighetstrogna färger som ger bilderna liv. Du får även ta del 4K-upplösning (3840 x 2160) samt en IPS-panel för otroligt skarpa bilder med exakta färger.

4K-upplösning 3840 x 2160

Med en upplösning på 3840 x 2160 får du en skärm som visar varje detalj, lämpar sig lika bra för multimedia som för arbete. Och med skärmens IPS-panel får du ta del av fantasifulla och klara färger, extra bra för dig som jobbar i exempelvis Photoshop och kräver hög färgprecision.

IPS-panel

I IPS-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst. Till skillnad från vanliga TN-paneler ger dig IPS-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör den perfekt för bilder, filmer och webbsurfning.

AMD FreeSync™

AMD FreeSync-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall är synkad till grafikkortets bildfrekvens. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer i spelen så kommer du inte märka tearing eller input lag.

VESA DisplayHDR 400

VESA DisplayHDR 400 (High Dynamic Range) är en benämning som skärmar får när de uppfyller vissa krav, bland annat en toppljusstyrka på 400 nits. Du får även ta del av 99% Adobe RGB-färgskalan så att du får korrekta färger, särskilt uppskattat av dem som sysslar med fotoredigering.

PANTONE-validerad

Skärmen är Delta E < 2 kalibrerad och testad, det låga värdet innebär att den återskapar verklighetstrogna färger för ett perfekt resultat. Samt att skärmen är PANTONE®-validerad för ett proffsigt resultat och återskapar 3D-upplsagstabeller med ett professionellt resultat för både innehåll och videos.