Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Kantlös 27" Full HD-skärm med IPS-panel

ASUS VA27EHE

  Art.nr: 1011220
  • 27" Full HD-skärm (1920x1080)
  • Adaptive-Sync-teknik
  • Tunn ram & GamePlus
  • ASUS Blue Light Filter
  • Flicker Free-teknik
1 990:-

Delbetala från 205:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Kantlös 27" Full HD-skärm med IPS-panel
ASUS VA27EHE

1 990:-


  • Pris: 2 789:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Kantlös 27" Full HD-skärm med IPS-panel
ASUS VA27EHE

1 990:-


  • Pris: 2 289:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VA27EHE är en 27" bildskärm som med IPS-panel och Full HD-upplösning ger dig skarpa bilder med utmärkt färgåtergivning. Dess tunna kanter ger dig en större virtuell arbetsyta, samt att dess VESA-standard gör att du kan hänga upp den på väggen och få mer arbetsyta på skrivbordet. VA27EHE ger dig dessutom tillgång till funktioner som: Adaptive-Sync, Flicker Free-teknik, ASUS Blue Light Filter och breda betraktningsvinklar på 178°. Med din nya skärm medföljer det även en VGA-kabel.

Adaptive-Sync

Adaptive-sync ser till att ditt grafikkort och din skärm hela tiden kommunicerar med varandra, vilket gör att de kan anpassa sig så att skärmen uppdaterar i samma takt som grafikkortet. Du får bättre bildåtergivning och flyt utan tearing, oavsett vilket actionfyllt spel du spelar.

GamePlus-funktioner

Ta kontroll i dina favoritspel, skärmen har en snabbtangent för att aktivera OSD-crosshair och timerfunktionen. Välj mellan fyra olika crosshairs för att passa din spelmiljö och hålla koll på spawn-tider med timern.

ASUS-exklusiva SpendidPlus™ teknologi

ASUS har höjt ribban genom att utrusta skärmen med ytterligare teknik för att ge dig en så levande bildupplevelse som möjligt. VA27EHE erbjuder nya SplendidPlus™ Video Intelligence Technology som optimerar video- och bildvisning genom att förbättra ljusstyrka, kontrast och skärpa.

ASUS Blue Light Filter

Denna skärm har dessutom ASUS Blue Light Filter som skyddar dig från skadligt blått ljus. Du kommer enkelt åt och kan välja mellan fyra olika filterinställningar direkt på skärmen. Växla enkelt mellan inställningarna för att hitta det läget som passar dig. Den första lämpar sig för webbsurf, den andra för film och foton, den tredje för läsning och den sista för mörkare skärminnehåll.

Breda betraktningsvinklar

Få levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärm på ett helt nytt sätt.

Flicker Free-teknik

Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger dig en bekväm videovisnings- och spelupplevelse. Färre tillfällen med trötta ögon och andra hämmande effekter när du är uppslukad i långa och utdragna datorsessioner.