Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27-tums IPS-skärm med tunn och elegant design

ASUS VZ279HE

  Art.nr: 246751
 • 27" 1920 x 1080 IPS med anti-reflex
 • Tunn, nätt och elegant design
 • ASUS Eye Care
 • Flimmerfri bild
 • 5 ms responstid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VZ279HE är inte bara en teknikfylld datorskärm med högupplöst och knivskarp Full HD-skärm med IPS-panel som gör all tid framför skärmen till en ren fröjd - den är en fröjd för ögat i sig också. Nästintill ramlös, tunn och elegant design gör VZ279HE lätt att placera både i kontor och vardagsrum och praktisk att använda ihop med flera bildskärmar.

ASUS VZ279Q datorskärm bildskärm

Högupplöst bild som ser bra ut i alla vinklar

Full HD-upplösning betyder fler pixlar vilket ger skarpare bild med bättre färgåtergivning, bättre konstraster och mer detaljer och tydligare text. Det är lika användbart när du surfar och ska skriva mail som vid film- och fotoredigering. 
Ett fantastiskt kontrastförhållande på 80 000 000:1 och en avancerad IPS-panel med hög prestanda ger riktigt breda betraktningsvinklar. Den LED-bakgrundsbelysta bildskärmen fyller hela sRGB-färgutrymmet i nästan oavsett vilken vinkel du än tittar på skärmen.

Slimmad profil

Trots den generösa bildytan på 27" (68,6 cm) så tar inte ASUS VZ279HE upp mycket skrivbordsyta och ger även en ren och elegant installation som passar i alla omgivningar. Skärmen har en extrem tunn profil på endast 7 mm som  minst och den nästintill ramlösa designen gör att du får mer av det viktiga - nämligen innehållet.
Den tunna ramen är också perfekt för att jobba med dubbla, eller trippla skärmar, som ger dig en nästan sömlös konfiguration med extrem panoramabild för riktigt fängslande bildupplevelse och effektivare arbete.

ASUS VZ279Q datorskärm bildskärm

Skonsam mot ögonen

Oavsett om du har skärmen på jobbet eller hemma så kan det lätt bli flera timmar framför skärmen. Då gäller det att ögonen ska orka med hela dagen. ASUS hjälper dig med flera tekniker för en så bild som är så skonsam för dina ögon som möjligt.

ASUS Blue Light Filter skyddar dig från skadligt blått ljus och kommer med fyra olika nivåer / förinställningar anpassade till fyra olika ändamål;

 • Nivå 1 - Web browsing (surf)
 • Nivå 2 - Viewing photos and videos (bild- och fotovisning)
 • Nivå 3 - Reading and word processing (läsning och ordbehandling)
 • Nivå 4 - With dim ambient light (svagt omgivningsljus)

Flimmerfri bild

Ytterligare ett steg mot piggare ögon är ASUS Flicker-Free-teknik som tar bort flimmer och hoppig bild. Det ger en behagligare och bekvämare visningsupplevelse och minskar risken för trötta ögon - speciellt när man sitter eller står flera timmar framför en datorskärm.

ASUS VZ279Q datorskärm bildskärm flimmerfri bild Flicker Free
246751 ASUS ASUS VZ279HE 90LM02X0-B01470 ASUS VZ279HE är inte bara en teknikfylld datorskärm med högupplöst och knivskarp Full HD-skärm med IPS-panel som gör all tid framför skärmen till en ren fröjd - den är en fröjd för ögat i sig också. Nästintill ramlös, tunn och elegant design gör VZ279HE lätt att placera både i kontor och vardagsrum och praktisk att använda ihop med flera bildskärmar. Högupplöst bild som ser bra ut i alla vinklar Full HD-upplösning betyder fler pixlar vilket ger skarpare bild med bättre färgåtergivning, bättre konstraster och mer detaljer och tydligare text. Det är lika användbart när du surfar och ska skriva mail som vid film- och fotoredigering. Ett fantastiskt kontrastförhållande på 80 000 000:1 och en avancerad IPS-panel med hög prestanda ger riktigt breda betraktningsvinklar. Den LED-bakgrundsbelysta bildskärmen fyller hela sRGB-färgutrymmet i nästan oavsett vilken vinkel du än tittar på skärmen. Slimmad profil Trots den generösa bildytan på 27" (68,6 cm) så tar inte ASUS VZ279HE upp mycket skrivbordsyta och ger även en ren och elegant installation som passar i alla omgivningar. Skärmen har en extrem tunn profil på endast 7 mm som  minst och den nästintill ramlösa designen gör att du får mer av det viktiga - nämligen innehållet. Den tunna ramen är också perfekt för att jobba med dubbla, eller trippla skärmar, som ger dig en nästan sömlös konfiguration med extrem panoramabild för riktigt fängslande bildupplevelse och effektivare arbete. Skonsam mot ögonen Oavsett om du har skärmen på jobbet eller hemma så kan det lätt bli flera timmar framför skärmen. Då gäller det att ögonen ska orka med hela dagen. ASUS hjälper dig med flera tekniker för en så bild som är så skonsam för dina ögon som möjligt. ASUS Blue Light Filter skyddar dig från skadligt blått ljus och kommer med fyra olika nivåer / förinställningar anpassade till fyra olika ändamål; Nivå 1 - Web browsing (surf)Nivå 2 - Viewing photos and videos (bild- och fotovisning)Nivå 3 - Reading and word processing (läsning och ordbehandling)Nivå 4 - With dim ambient light (svagt omgivningsljus) Flimmerfri bild Ytterligare ett steg mot piggare ögon är ASUS Flicker-Free-teknik som tar bort flimmer och hoppig bild. Det ger en behagligare och bekvämare visningsupplevelse och minskar risken för trötta ögon - speciellt när man sitter eller står flera timmar framför en datorskärm. Datorskärmar 25 - 49 tum 5 3 2390 SEK 2390 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datorskärmar
 3. Datorskärmar 25 - 49 tum