Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Välvd 27" WQHD-gamingskärm med 165 Hz

MSI Optix G27CQ4

  Art.nr: 1013198
  • Välvd 27" WQHD-skärm
  • 165 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid
  • AMD FreeSync™
  • Flimmerfri & Low Blue Light

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MSI Optix G27CQ4 är en 27" välvd gamingskärm som med snabba specifikationer och funktioner, exempelvis AMD FreeSync, Flimmerfri och Low Blue Light ger dig en komplett gamingupplevelse. Optix G27CQ4 har en hög WQHD-upplösning (2560 x 1440), som i kombination med 165 Hz uppdateringshastighet gör att skärmen hänger med i snabba action- och racingspel. Dessutom så har skärmen även utrustats med 1 ms responstid, för skarp och tydlig bildkvalitet, oavsett vad som visas på skärmen.

WQHD-upplösning (2560 x 1440)

Denna 27" stora WQHD-skärmen (2560 X 1440) ger fantastiska bilder och låter dig verkligen uppslukas av ditt material tack vare dess välvning.  Du får även ta del av 178° visningsvinkel som bidrar till ökad komfort och gör det enkelt att visa material för vänner och kollegor.

AMD FreeSync™-teknik

AMD FreeSync-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall låses till grafikkortets bildfrekvens. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer i spelen så kommer du inte märka tearing eller input lag.

165 Hz uppdateringshastighet

Med en överklockbar 165 Hz uppdateringshastighet blir snabba, rörliga bilder inga problem. Du kommer att njuta av följsam gameplay även vid de högsta visuella inställningarna, så att du kan reagera direkt på det som händer på skärmen. Med 165 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen.

1 ms responstid

MSI Optix G27CQ4 är mycket snabb med en responstid på endast 1 ms. När scenerna förändras snabbt bibehåller skärmen den skarpa och tydliga bildkvaliteten. 

Flimmerfri & Low Blue Light

Den här gamingskärmen är speciellt framtagen för långa spelsessioner med sin teknik för låga nivåer av blått ljus. Optix G27CQ4 reducerar det blå ljuset för att skydda dina ögon. Dessutom så finns det en funktion som reducerar flimmer på skärmen, vilket minimerar belastningen på dina ögon, och ger dig en betydligt bekvämare spelupplevelse och ett par piggare ögon.

178°/178° betraktningsvinklar

Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt.

1013198 1013198 MSI MSI Optix G27CQ4 Optix G27CQ4 MSI Optix G27CQ4 är en 27" välvd gamingskärm som med snabba specifikationer och funktioner, exempelvis AMD FreeSync, Flimmerfri och Low Blue Light ger dig en komplett gamingupplevelse. Optix G27CQ4 har en hög WQHD-upplösning (2560 x 1440), som i kombination med 165 Hz uppdateringshastighet gör att skärmen hänger med i snabba action- och racingspel. Dessutom så har skärmen även utrustats med 1 ms responstid, för skarp och tydlig bildkvalitet, oavsett vad som visas på skärmen.WQHD-upplösning (2560 x 1440)Denna 27" stora WQHD-skärmen (2560 X 1440) ger fantastiska bilder och låter dig verkligen uppslukas av ditt material tack vare dess välvning.  Du får även ta del av 178° visningsvinkel som bidrar till ökad komfort och gör det enkelt att visa material för vänner och kollegor.AMD FreeSync™-teknikAMD FreeSync-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall låses till grafikkortets bildfrekvens. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer i spelen så kommer du inte märka tearing eller input lag.165 Hz uppdateringshastighet Med en överklockbar 165 Hz uppdateringshastighet blir snabba, rörliga bilder inga problem. Du kommer att njuta av följsam gameplay även vid de högsta visuella inställningarna, så att du kan reagera direkt på det som händer på skärmen. Med 165 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen.1 ms responstidMSI Optix G27CQ4 är mycket snabb med en responstid på endast 1 ms. När scenerna förändras snabbt bibehåller skärmen den skarpa och tydliga bildkvaliteten. Flimmerfri & Low Blue LightDen här gamingskärmen är speciellt framtagen för långa spelsessioner med sin teknik för låga nivåer av blått ljus. Optix G27CQ4 reducerar det blå ljuset för att skydda dina ögon. Dessutom så finns det en funktion som reducerar flimmer på skärmen, vilket minimerar belastningen på dina ögon, och ger dig en betydligt bekvämare spelupplevelse och ett par piggare ögon.178°/178° betraktningsvinklarSkärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt. Datorskärmar 25 - 49 tum 4 5 3790 SEK 3790 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 25 - 49 tum