27-tums monitor med IPS-panel och PowerSensor

Philips 272B4QPJCB/00

  Art.nr: 218001
  • 27-tums LED 56-76Hz
  • 2560x1440 upplösning
  • 20 000 000:1 kontrast
  • 4 ms responstid
  • HDMI, DVI & DisplayPort

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips 272B4QPJCB/00

Grym IPS-skärm som har en fantastisk färgåtergivning och bred betraktningsvinkel. Skärmen har PowerSensor som känner av om någon sitter framför skärmen och minskar ljusstyrkan om ingen sitter där.

IPS-teknik

Till skillnad från vanliga TN-paneler ger IPS-AHVA-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör dem perfekta inte bara för bilder, filmer och webbsurfning, utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka. I IPS-AHVA-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader. Detta gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst.

Quad HD

Quad HD ger upplösningar på 2560 x 1440 pixlar. De nya skärmarna har paneler med höga prestanda och hög bildpunktstäthet som möjliggörs av källor med hög bandbredd som DisplayPort, HDMI och DVI med dubbellänk. Det ger levande bilder och grafik.

PowerSensor

Den inbyggda personsensorn känner genom infraröda signaler av ifall någon sitter framför skärmen. Om användaren går ifrån skärmen så minskar skärmen automatiskt ljusstyrkan vilket minskar energikostnaderna med upp till 80% samtidigt som det förlänger skärmens livslängd.

MHL-stöd

MHL som står för "Mobile High Definition Link" är ett mobilt ljud och videogränssnitt för direktanslutning av mobiltelefoner och andra bärbara enheter till högupplösta skärmar. Med en MHL-kabel (medföljer ej) kan du ansluta din MHL-kompatibla smartphone eller surfplatta till skärmen och se dina HD-videoklipp med fullt digitalt ljud. Förutom att njuta av mobilspel, foton, filmer och andra appar på storbild kan du samtidigt ladda din mobila enhet så att inte batteriet tar slut.

Flimmerfri

Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del ser flimmer på skärmen, vilket gör att du lätt blir trött i ögonen. I flickerfree-tekniken används en ny lösning för att reglera ljusstyrkan, minska flimret och ge en behagligare upplevelse.

SmartConnect

Philips 272B4QPJCB har flera anslutningsmöjligheter. DVI med dubbellänk, displayport och vanligt HDMI-kontakt, vilket gör att du kan njuta av högupplösta bilder och bideo. Med USB 3.0 får du en hög anslutningshastighet.

218001 Philips Philips 272B4QPJCB/00 272B4QPJCB/00 Philips 272B4QPJCB/00 Grym IPS-skärm som har en fantastisk färgåtergivning och bred betraktningsvinkel. Skärmen har PowerSensor som känner av om någon sitter framför skärmen och minskar ljusstyrkan om ingen sitter där. IPS-teknik Till skillnad från vanliga TN-paneler ger IPS-AHVA-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör dem perfekta inte bara för bilder, filmer och webbsurfning, utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka. I IPS-AHVA-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader. Detta gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst. Quad HD Quad HD ger upplösningar på 2560 x 1440 pixlar. De nya skärmarna har paneler med höga prestanda och hög bildpunktstäthet som möjliggörs av källor med hög bandbredd som DisplayPort, HDMI och DVI med dubbellänk. Det ger levande bilder och grafik. PowerSensor Den inbyggda personsensorn känner genom infraröda signaler av ifall någon sitter framför skärmen. Om användaren går ifrån skärmen så minskar skärmen automatiskt ljusstyrkan vilket minskar energikostnaderna med upp till 80% samtidigt som det förlänger skärmens livslängd. MHL-stöd MHL som står för "Mobile High Definition Link" är ett mobilt ljud och videogränssnitt för direktanslutning av mobiltelefoner och andra bärbara enheter till högupplösta skärmar. Med en MHL-kabel (medföljer ej) kan du ansluta din MHL-kompatibla smartphone eller surfplatta till skärmen och se dina HD-videoklipp med fullt digitalt ljud. Förutom att njuta av mobilspel, foton, filmer och andra appar på storbild kan du samtidigt ladda din mobila enhet så att inte batteriet tar slut. Flimmerfri Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del ser flimmer på skärmen, vilket gör att du lätt blir trött i ögonen. I flickerfree-tekniken används en ny lösning för att reglera ljusstyrkan, minska flimret och ge en behagligare upplevelse. SmartConnect Philips 272B4QPJCB har flera anslutningsmöjligheter. DVI med dubbellänk, displayport och vanligt HDMI-kontakt, vilket gör att du kan njuta av högupplösta bilder och bideo. Med USB 3.0 får du en hög anslutningshastighet. Datorskärmar 25 - 49 tum 4,3 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 25 - 49 tum