Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Välvd 27" Full HD-skärm med AMD FreeSync-teknik

Philips 272E1CA/00

  Art.nr: 1011081
  • 27" Full HD (1920 x 1080)
  • AMD FreeSync-teknik
  • Flickerfree- & LowBlue-teknik
  • Bred betraktningsvinkel
  • Snygg kabelhantering
  • Max 3 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips 272E1CA/00 är en välvd 27" Full HD-skärm som med jämna rörelser tack vare AMD FreeSync-teknik, ser till att du får en verkligt uppslukande upplevelse. Förutom sin snygga design med smart kabelhantering så har skärmen även fått ta del av spelläget SmartImage, vilket anpassar skärmen efter olika spel, exempelvis FPS- och racingspel. Andra funktioner inkluderar: flickerfree-teknik, LowBlue-läge och SmartContrast.

AMD FreeSync-teknik

AMD FreeSync-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall låses till grafikkortets bildfrekvens. Slipp tearing och input lag.

Full HD-upplösning

Med Full HD-upplösning på 1920 x 1080 får du hög bildkvalitet med skarpa detaljer, bra kontrast och realistiska färger bidrar till en verklighetstrogen bild. Skärmen är dessutom välvd för en behaglig men ändå diskret uppslutningseffekt, som fokuserar på just dig.

Bred betraktningsvinkel

Philips använder tekniken Multi-domain Vertical Alignment, som ger superhöga statiska kontrastförhållanden för extra levande och klar bild. Den optimerade tekniken för pixelhantering ger en extra vid betraktningsvinkel på 178/178 grader. Vilket betyder att du tydligt kan se skärmens innehåll från sidan.

Kabelhantering

Den här skärmen har dessutom en elegant lösning för kabelhantering som ger dig en prydligare arbetsyta. En lång springa på skärmens baksida döljer kablarna snyggt.

SmartContrast

SmartContrast-teknik analyserar det du tittar på och justerar automatiskt färgerna samtidigt som den kontrollerar bakgrundsljuset intensitet. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och video. Även perfekt för spel med mörka nyanser.

Skyddar mot blått ljus

Kortvågigt blått ljus från LED-skärmar kan orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-läget använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt kortvågigt blått ljus.

Flickerfree-teknik

Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del användare ser flimmer på skärmen, vilket är tröttande för ögonen. I Philips flickerfree-teknik minskar flimret och ge en behagligare upplevelse.

1011081 1011081 Philips Philips 272E1CA/00 272E1CA/00 Philips 272E1CA/00 är en välvd 27" Full HD-skärm som med jämna rörelser tack vare AMD FreeSync-teknik, ser till att du får en verkligt uppslukande upplevelse. Förutom sin snygga design med smart kabelhantering så har skärmen även fått ta del av spelläget SmartImage, vilket anpassar skärmen efter olika spel, exempelvis FPS- och racingspel. Andra funktioner inkluderar: flickerfree-teknik, LowBlue-läge och SmartContrast. AMD FreeSync-teknik AMD FreeSync-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall låses till grafikkortets bildfrekvens. Slipp tearing och input lag. Full HD-upplösning Med Full HD-upplösning på 1920 x 1080 får du hög bildkvalitet med skarpa detaljer, bra kontrast och realistiska färger bidrar till en verklighetstrogen bild. Skärmen är dessutom välvd för en behaglig men ändå diskret uppslutningseffekt, som fokuserar på just dig. Bred betraktningsvinkel Philips använder tekniken Multi-domain Vertical Alignment, som ger superhöga statiska kontrastförhållanden för extra levande och klar bild. Den optimerade tekniken för pixelhantering ger en extra vid betraktningsvinkel på 178/178 grader. Vilket betyder att du tydligt kan se skärmens innehåll från sidan. Kabelhantering Den här skärmen har dessutom en elegant lösning för kabelhantering som ger dig en prydligare arbetsyta. En lång springa på skärmens baksida döljer kablarna snyggt. SmartContrast SmartContrast-teknik analyserar det du tittar på och justerar automatiskt färgerna samtidigt som den kontrollerar bakgrundsljuset intensitet. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och video. Även perfekt för spel med mörka nyanser. Skyddar mot blått ljus Kortvågigt blått ljus från LED-skärmar kan orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-läget använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt kortvågigt blått ljus. Flickerfree-teknik Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del användare ser flimmer på skärmen, vilket är tröttande för ögonen. I Philips flickerfree-teknik minskar flimret och ge en behagligare upplevelse. Datorskärmar 25 - 49 tum 4,1 19 2190 SEK 2190 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 25 - 49 tum