27" 4K UHD-upplösning i en elegant design

Philips 276E8VJSB

  Art.nr: 1005904
 • 27" 4K UHD-skärm (3840 x 2160)
 • 1,074 miljarder färger
 • Smal bildskärm utan ramar
 • Flickerfree- & LowBlue-teknik
 • Bred betraktningsvinkel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips 276E8VJSB är en 27" 4K UHD-skärm som ger dig en mycket hög bildkvalitet (3840 x 2160). 4K UHD med vidvinkel ger dig samma tydlighet och verklighetstrogna bilder, oavsett från vilken vinkel du kollar. Denna flimmerfria skärm minskar dessutom risken för trötta ögon vid långvarig användning. Ta del av fantastisk bild i en elegant design med tunna ramar.

UltraClear 4K UHD-upplösning

Ta del av en panel med hög prestanda som ger bilder med upplösning i UltraClear, 4K UHD (3 840 x 2 160). Philips-skärmar ger levande bilder och grafik som lämpar sig utmärkt för alla typer av användare.

1,074 miljarder färger

Philips 276E8VJSB har ett fylligt färgdjup med 1,074 miljarder färger och 12-bitars intern färgbehandling så att du kan återskapa jämna, naturliga färger utan övergångar och färgränder.

Flickerfree-teknik

Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del användare ser flimmer på skärmen, vilket är tröttande för ögonen. I Philips flickerfree-teknik används en ny lösning för att minska flimret och ge en behagligare upplevelse.

Smal bildskärm utan ramar

Philips nya skärmar har ultratunna infattningar som ger minimal distraktion och maximalt synfält. Särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida vid sida, den ultratunna infattningen ger dig en känsla av att använda en enda stor skärm.

Skonsam för ögonen

Kortvågigt blått ljus från LED-skärmar kan orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-inställningen använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt, kortvågigt, blått ljus.

HDMI-klar

En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface). Med en HDMI-kabel kan du spela upp högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel.

Bred betraktningsvinkel

Philips har den avancerade tekniken Multi-domain Vertical Alignment, som ger superhöga statiska kontrastförhållanden för extra levande och klar bild. Den optimerade tekniken för pixelhantering ger en extra vid betraktningsvinkel på 178/178 grader.

Titta även på

(13 st)
 • 32" QHD (2560 x 1440)
 • Välvd skärmdesign
 • AMD FreeSync & Ultra Wide-Color

3 490:-

Titta även på

(13 st)
 • 32" QHD (2560 x 1440)
 • Välvd skärmdesign
 • AMD FreeSync & Ultra Wide-Color

3 490:-

1005904 Philips Philips 276E8VJSB 276E8VJSB/00 Philips 276E8VJSB är en 27" 4K UHD-skärm som ger dig en mycket hög bildkvalitet (3840 x 2160). 4K UHD med vidvinkel ger dig samma tydlighet och verklighetstrogna bilder, oavsett från vilken vinkel du kollar. Denna flimmerfria skärm minskar dessutom risken för trötta ögon vid långvarig användning. Ta del av fantastisk bild i en elegant design med tunna ramar. UltraClear 4K UHD-upplösning Ta del av en panel med hög prestanda som ger bilder med upplösning i UltraClear, 4K UHD (3 840 x 2 160). Philips-skärmar ger levande bilder och grafik som lämpar sig utmärkt för alla typer av användare. 1,074 miljarder färger Philips 276E8VJSB har ett fylligt färgdjup med 1,074 miljarder färger och 12-bitars intern färgbehandling så att du kan återskapa jämna, naturliga färger utan övergångar och färgränder. Flickerfree-teknik Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del användare ser flimmer på skärmen, vilket är tröttande för ögonen. I Philips flickerfree-teknik används en ny lösning för att minska flimret och ge en behagligare upplevelse. Smal bildskärm utan ramar Philips nya skärmar har ultratunna infattningar som ger minimal distraktion och maximalt synfält. Särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida vid sida, den ultratunna infattningen ger dig en känsla av att använda en enda stor skärm. Skonsam för ögonen Kortvågigt blått ljus från LED-skärmar kan orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-inställningen använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt, kortvågigt, blått ljus. HDMI-klar En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface). Med en HDMI-kabel kan du spela upp högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel. Bred betraktningsvinkel Philips har den avancerade tekniken Multi-domain Vertical Alignment, som ger superhöga statiska kontrastförhållanden för extra levande och klar bild. Den optimerade tekniken för pixelhantering ger en extra vid betraktningsvinkel på 178/178 grader. Datorskärmar 25 - 49 tum 4,8 22 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datorskärmar
 3. Datorskärmar 25 - 49 tum