Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" Full HD-skärm med IPS-panel & Game Mode

Samsung LS27R356FHUXEN

  Art.nr: 1014991
  • 27" Full HD (1920 x 1080)
  • IPS-panel
  • AMD FreeSync™-teknik
  • Game Mode
  • Fokus på ögonkomfort

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung LS27R356FHUXEN är en 27" datorskärm som med sitt smala Y-formade stativ tillsammans med en ramfria design på tre sidor ger den ett kvalitativ och elegant utseende. Kombinerar man två av dessa bildskärmar blir gapet mellan dem mycket litet och ger dig en oavbruten vy. Skärmen har en upplösning på 1920 x 1080 (Full HD) samt har utrustats med en IPS-panel, vilket ger dig högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. Dessutom får du ta del av AMD Radeon™ FreeSync™-teknik som eliminerar bildrevor och hackig bildhastighet.

Full HD-upplösning & IPS-panel

Med en upplösning på 1920 x 1080 får du en skärm som visar varje detalj, lämpar sig lika bra för spel som för multimedia och arbete. Och med skärmens IPS-panel får du ta del av fantasifulla och klara färger. Den är även bra för dig som vill ha en stor arbetsyta genom att använda flera skärmar, detta då dess ramar är mycket tunna och stör inte när man ställer flera skärmar bredvid varandra.

Game Mode

Game Mode optimerar omedelbart skärmens kontrast så att du får en konkurrensfördel under spelets gång. Genom att selektivt öka kontrasten i scenerna avslöjar Game Mode mer detaljer i mörka områden så att du kan upptäcka dina fiender snabbare.

AMD Radeon FreeSync

Bildåtergivning med superflyt. AMD Radeon FreeSync™ ser till att synka skärmens och grafikkortets uppdateringsfrekvens och minimerar på så sätt ryckigheter i bilden. Se på film och spela spel utan hack och avbrott. Även tempofyllda actionscener blir klara och tydliga.

HDMI- och D-sub-port

Med både HDMI- och D-sub-portar kan flera enheter anslutas direkt till din bildskärm – för total flexibilitet. Och gör ditt arbete bekvämare.

Fokus på ögonkomfort

Skydda dina ögon och klara mer. Den avancerade synkomforttekniken minskar ansträngningen för ögonen så att du ska kunna njuta framför skärmen extra länge. Flicker Free-tekniken ser hela tiden till att avlägsna tröttande och irriterande bildskärmsflimmer, och läget Eye Saver minimerar mängden blått ljus som når ögat. Allt för att dina ögon ska vara pigga och fräscha längre.

1014991 1014991 Samsung Samsung LS27R356FHUXEN LS27R356FHUXEN Samsung LS27R356FHUXEN är en 27" datorskärm som med sitt smala Y-formade stativ tillsammans med en ramfria design på tre sidor ger den ett kvalitativ och elegant utseende. Kombinerar man två av dessa bildskärmar blir gapet mellan dem mycket litet och ger dig en oavbruten vy. Skärmen har en upplösning på 1920 x 1080 (Full HD) samt har utrustats med en IPS-panel, vilket ger dig högre färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. Dessutom får du ta del av AMD Radeon™ FreeSync™-teknik som eliminerar bildrevor och hackig bildhastighet.Full HD-upplösning & IPS-panelMed en upplösning på 1920 x 1080 får du en skärm som visar varje detalj, lämpar sig lika bra för spel som för multimedia och arbete. Och med skärmens IPS-panel får du ta del av fantasifulla och klara färger. Den är även bra för dig som vill ha en stor arbetsyta genom att använda flera skärmar, detta då dess ramar är mycket tunna och stör inte när man ställer flera skärmar bredvid varandra.Game ModeGame Mode optimerar omedelbart skärmens kontrast så att du får en konkurrensfördel under spelets gång. Genom att selektivt öka kontrasten i scenerna avslöjar Game Mode mer detaljer i mörka områden så att du kan upptäcka dina fiender snabbare. AMD Radeon FreeSyncBildåtergivning med superflyt. AMD Radeon FreeSync™ ser till att synka skärmens och grafikkortets uppdateringsfrekvens och minimerar på så sätt ryckigheter i bilden. Se på film och spela spel utan hack och avbrott. Även tempofyllda actionscener blir klara och tydliga.HDMI- och D-sub-portMed både HDMI- och D-sub-portar kan flera enheter anslutas direkt till din bildskärm – för total flexibilitet. Och gör ditt arbete bekvämare. Fokus på ögonkomfortSkydda dina ögon och klara mer. Den avancerade synkomforttekniken minskar ansträngningen för ögonen så att du ska kunna njuta framför skärmen extra länge. Flicker Free-tekniken ser hela tiden till att avlägsna tröttande och irriterande bildskärmsflimmer, och läget Eye Saver minimerar mängden blått ljus som når ögat. Allt för att dina ögon ska vara pigga och fräscha längre. Datorskärmar 25 - 49 tum 4,6 7 2290 SEK 2290 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Datorskärmar 25 - 49 tum