Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson MRA 2.6 Monitorfäste som frigör yta på ditt skrivbord samt förbättrar ergonomin och ger till skillnad från bordstativet en större frihet för justering av skärmens position. Med justerbar tilt mellan -35° till 35° och rörelse ifrån höger till vänster på en grad mellan -90° till 90°gör att du kan ställa in den på det sätt som passar perfekt för dig.

Frigör arbetsyta

Med MRA 2.6 kan du lyfta upp din datorskärm från skrivbordet och du slipper stora klumpiga skärmfötter som tar plats på din arbetsyta. MRA 2.6 monteras på bordskanten och tar bara upp en bråkdel av ytan jämfört med en skärmfot. Röjj upp och skapa mer plats på ditt skrivbord. Dubbla skärmar är skönt att ha när man t.ex spelar eller arbetar med grafiskt material i form av foto eller video-redigering. En monitorarm skapar plats och ökar den ergonomiska biten för dig vid din arbetsplats. Tilta, luta, sväng och justera skärmarna för att de skall sitta precis som du vill ha det.

VESA-standard

Med VESA-standard på  75x75 och 100x100 är MRA 2.6 anpassad för platta skärmar mellan ungefär 13"-27", eller upp till 8 kg. Skruvar för monteringen medföljer i förpackningen.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson MRA 2.6 LDT11-C024 Andersson MRA 2.6 Monitorfäste som frigör yta på ditt skrivbord samt förbättrar ergonomin och ger till skillnad från bordstativet en större frihet för justering av skärmens position. Med justerbar tilt mellan -35° till 35° och rörelse ifrån höger till vänster på en grad mellan -90° till 90°gör att du kan ställa in den på det sätt som passar perfekt för dig. Frigör arbetsyta Med MRA 2.6 kan du lyfta upp din datorskärm från skrivbordet och du slipper stora klumpiga skärmfötter som tar plats på din arbetsyta. MRA 2.6 monteras på bordskanten och tar bara upp en bråkdel av ytan jämfört med en skärmfot. Röjj upp och skapa mer plats på ditt skrivbord. Dubbla skärmar är skönt att ha när man t.ex spelar eller arbetar med grafiskt material i form av foto eller video-redigering. En monitorarm skapar plats och ökar den ergonomiska biten för dig vid din arbetsplats. Tilta, luta, sväng och justera skärmarna för att de skall sitta precis som du vill ha det. VESA-standard Med VESA-standard på  75x75 och 100x100 är MRA 2.6 anpassad för platta skärmar mellan ungefär 13"-27", eller upp till 8 kg. Skruvar för monteringen medföljer i förpackningen. Skärmstativ 5 3 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Skärmstativ