Bekvämt USB-headset med justerbar bygel

Logitech USB Headset H390

  Art.nr: 164005
  • Klart och tydligt ljud
  • USB-anslutning
  • Komfortabel design
  • Roterbar mikrofon
  • Brusreducering

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Låt dig omslutas av det bekväma ljudet. Logitechs USB Headset H390 för pc har en mjuk, vadderad bygel och kåpor som ligger som bomull om öronen under dina maratonchatt. Dessutom kan både bygeln och den roterbara mikrofonen justeras så att de alltid sitter perfekt och bekvämt. Hörlurar av hög kvalitet ger ett mäktigt digitalt ljud och den brusreducerande mikrofonen att både hörs och hör klart och tydligt.

Praktiska sladdmonterade volym- och ljud av-knappar med indikatorlampa. USB Headset H390 är kompatibelt med alla populära ip-telefoniprogram som Skype®, Windows Live™, Yahoo!® och AIM®.

164005 Logitech Logitech USB Headset H390 981-000406 Låt dig omslutas av det bekväma ljudet. Logitechs USB Headset H390 för pc har en mjuk, vadderad bygel och kåpor som ligger som bomull om öronen under dina maratonchatt. Dessutom kan både bygeln och den roterbara mikrofonen justeras så att de alltid sitter perfekt och bekvämt. Hörlurar av hög kvalitet ger ett mäktigt digitalt ljud och den brusreducerande mikrofonen att både hörs och hör klart och tydligt.Praktiska sladdmonterade volym- och ljud av-knappar med indikatorlampa. USB Headset H390 är kompatibelt med alla populära ip-telefoniprogram som Skype®, Windows Live™, Yahoo!® och AIM®. Datorheadset 4,4 5 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datorheadset