Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

WNM 2.0 är en trådlös mus i stilren svart design som funkar perfekt hemma vid skrivbordet eller i datorväskan tack vare sin kompakta storlek. Den är utrustad med en smart optisk sensor som gör att du kan använda den på glasbord, i soffan eller på vanliga träbord utan att tappa anslutning. Musen är ergonomiskt utformad vilket gör att den är bekväm och behaglig att arbeta med. Drivs av två st AAA-batterier (medföljer). 

Med den trådlösa 2,4 GHz-anslutningen ger den en räckvidd upp till 10 meter. 

Mått: 104 x 62 x 34 mm
Vikt: 75 g

Titta även på

Trådlös helhetslösning

(9 st)
  • Slimmat trådlöst tangentbord
  • Ergonomisk trådlös mus med tysta knappar
  • Trådlös 2,4 GHz RF-teknologi

199:-

Titta även på

Trådlös helhetslösning

(9 st)
  • Slimmat trådlöst tangentbord
  • Ergonomisk trådlös mus med tysta knappar
  • Trådlös 2,4 GHz RF-teknologi

199:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson WNM 2.0 - Neon green SM-312AG WNM 2.0 är en trådlös mus i stilren svart design som funkar perfekt hemma vid skrivbordet eller i datorväskan tack vare sin kompakta storlek. Den är utrustad med en smart optisk sensor som gör att du kan använda den på glasbord, i soffan eller på vanliga träbord utan att tappa anslutning. Musen är ergonomiskt utformad vilket gör att den är bekväm och behaglig att arbeta med. Drivs av två st AAA-batterier (medföljer).  Med den trådlösa 2,4 GHz-anslutningen ger den en räckvidd upp till 10 meter.  Mått: 104 x 62 x 34 mmVikt: 75 g Trådlös mus 4,1 38 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus
  4. Trådlös mus