Trådlös och supertyst mus för flera enheter, samtidigt

Logitech M590 Multi-Device Silent

  Art.nr: 247608
  • 7 knappar
  • Logitech Flow-teknik
  • Bluetooth® Smart och 2,4 GHz trådlös anslutning
  • Upp till 2 års batteritid
  • Kan användas på flera enheter sömlöst

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech M590 Silent är en avancerad mus för flera enheter som gör att du tar dig genom dina uppgifter med ljudlös effektivitet. Musen kommer med programvara som gör att du enkelt ansluter musen till två datorer samtidigt och dessutom kan kopier och klistra in från den ena datorn till den andra genom att bara använda musen. Dessutom fungerar det mellan Windows och Mac.

Logitech Flow

Med Logitech Flow har den en nästan magisk förmåga att sömlöst navigera mellan två datorer. Du kan kopiera från den ena och klistra in i den andra. Minskningen med 90 % i klickljud ser till att du inte stör personer omkring dig.

Kontrollera flera datorer med en Flow-aktiverad mus. Skifta automatiskt mellan datorer genom att flytta markören till kanten av skärmen. Din mus följer elegant med dig, även mellan olika operativsystem som Windows® och MacOS.

Med Flow har det blivit väldigt enkelt att överföra text, bilder och filer mellan dina datorer, klipp ut på en dator och klistra in på en annan. Det är det enklaste sättet att överföra information och du behöver inte längre förlita dig på molntjänster eller skicka e-post med bilagor till dig själv.

90% lägre klickljud

Utan att försämra känslan av att klicka så har ljudet minskats med 90% vilket ger en tyst upplevelse för dig och din omgivning. På undersidan finns det även tassar för att musen skall glida tyst. Ett scrollhjul i gummi ser även till att det är tyst när du scrollar på hemsidor eller i program.

Välutvecklat scrollhjul

Rullningshjulet eller som man även säger "scrollhjulet" har tack vare mikroprecision fler spår per millimeter så att du kan scrolla snabbare och lättare genom längre hemsidor och dokument.

Två tumknappar

Med två stycken tumknappar får du den där extra kontrollen när du behöver det. De är förprogrammerade att stega framåt och bakåt på hemsidor men hämtar du hem programvaran Logitech Options mjukvaran så kan du programmera dem till att göra precis vad du vill. 

Två års batteritid

Med endast ett AA-batteri kan du använda den i upp till hela två år tack vare vilolägesfunktionen samt av/på-knappen. En indikator visar dig hur mycket kräm som finns kvar i batteriet.

247608 Logitech Logitech M590 Multi-Device Silent 910-005197 Logitech M590 Silent är en avancerad mus för flera enheter som gör att du tar dig genom dina uppgifter med ljudlös effektivitet. Musen kommer med programvara som gör att du enkelt ansluter musen till två datorer samtidigt och dessutom kan kopier och klistra in från den ena datorn till den andra genom att bara använda musen. Dessutom fungerar det mellan Windows och Mac. Logitech Flow Med Logitech Flow har den en nästan magisk förmåga att sömlöst navigera mellan två datorer. Du kan kopiera från den ena och klistra in i den andra. Minskningen med 90 % i klickljud ser till att du inte stör personer omkring dig. Kontrollera flera datorer med en Flow-aktiverad mus. Skifta automatiskt mellan datorer genom att flytta markören till kanten av skärmen. Din mus följer elegant med dig, även mellan olika operativsystem som Windows® och MacOS. Med Flow har det blivit väldigt enkelt att överföra text, bilder och filer mellan dina datorer, klipp ut på en dator och klistra in på en annan. Det är det enklaste sättet att överföra information och du behöver inte längre förlita dig på molntjänster eller skicka e-post med bilagor till dig själv. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 90% lägre klickljud Utan att försämra känslan av att klicka så har ljudet minskats med 90% vilket ger en tyst upplevelse för dig och din omgivning. På undersidan finns det även tassar för att musen skall glida tyst. Ett scrollhjul i gummi ser även till att det är tyst när du scrollar på hemsidor eller i program. Välutvecklat scrollhjul Rullningshjulet eller som man även säger "scrollhjulet" har tack vare mikroprecision fler spår per millimeter så att du kan scrolla snabbare och lättare genom längre hemsidor och dokument. Två tumknappar Med två stycken tumknappar får du den där extra kontrollen när du behöver det. De är förprogrammerade att stega framåt och bakåt på hemsidor men hämtar du hem programvaran Logitech Options mjukvaran så kan du programmera dem till att göra precis vad du vill.  Två års batteritid Med endast ett AA-batteri kan du använda den i upp till hela två år tack vare vilolägesfunktionen samt av/på-knappen. En indikator visar dig hur mycket kräm som finns kvar i batteriet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Trådlös mus 4,9 15 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus
  4. Trådlös mus