Stilren och ergonomisk mus med Flow-teknik för flera enheter

Logitech MX Master 2S - Graphite

  Art.nr: 247604
  • 7 knappar
  • Darkfield Laser™
  • Easy-Switch-teknik
  • Logitech Flow
  • Unikt tumhjul

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LogitechMX Master 2S är utformad för produktivitet när man vill få ännu mer gjort och vara effektivare. Bland många avancerade funktioner har MX Master 2S Logitech Flow för sömlös kontroll av flera datorer, avancerad rullning, avläsning med hög precision på alla ytor.

Logitech Flow

Med Logitech Flow har den en nästan magisk förmåga att sömlöst navigera mellan två datorer. Du kan kopiera från den ena och klistra in i den andra. Minskningen med 90 % i klickljud ser till att du inte stör personer omkring dig.

Kontrollera flera datorer med en Flow-aktiverad mus. Skifta automatiskt mellan datorer genom att flytta markören till kanten av skärmen. Din mus följer elegant med dig, även mellan olika operativsystem som Windows® och MacOS.

Med Flow har det blivit väldigt enkelt att överföra text, bilder och filer mellan dina datorer, klipp ut på en dator och klistra in på en annan. Det är det enklaste sättet att överföra information och du behöver inte längre förlita dig på molntjänster eller skicka e-post med bilagor till dig själv.

Darkfield Laser™

En mus i denna klassen förtjänar den bästa sensorn och möjlighet till att användas på flera ytor. Därför designades MX master 2S med en helt ny precisionssensor med 4 000 DPI som kan läsa av var som helst – även på en slät glasyta som är minst 4 mm tjock.

Snabbladdat batteri

Det snabbladdande batteriet innebär att MX Master 2S alltid är redo när du behöver det. Med 3 minuters laddning får du ström för en hel dags arbete. En full laddning kan räcka upp till 70 dagar. Anslut bara MX Master till datorn med USB-sladden för att ladda.

Snabb scrollning

Rör snabbt på scrollhjulet för att ta dig igenom långa dokument eller hemsidor. När du behöver mer precision kan du växla till en klickande scroll och rör du på tumhjulet så scrollar du i sidled. Hämta programvaran Logitech Options för att ställa in det så som du själv vill ha det. 

Easy Switch

Med Easy-Switch-teknik kan du ha MX Master 2S uppkopplad till tre enheter samtidigt och enkelt växla mellan dessa med ett knapptryck. Anslut antingen via Bluetooth eller den medföljande USB Unifying-mottagaren.

247604 Logitech Logitech MX Master 2S - Graphite 910-005139 LogitechMX Master 2S är utformad för produktivitet när man vill få ännu mer gjort och vara effektivare. Bland många avancerade funktioner har MX Master 2S Logitech Flow för sömlös kontroll av flera datorer, avancerad rullning, avläsning med hög precision på alla ytor. Logitech Flow Med Logitech Flow har den en nästan magisk förmåga att sömlöst navigera mellan två datorer. Du kan kopiera från den ena och klistra in i den andra. Minskningen med 90 % i klickljud ser till att du inte stör personer omkring dig. Kontrollera flera datorer med en Flow-aktiverad mus. Skifta automatiskt mellan datorer genom att flytta markören till kanten av skärmen. Din mus följer elegant med dig, även mellan olika operativsystem som Windows® och MacOS. Med Flow har det blivit väldigt enkelt att överföra text, bilder och filer mellan dina datorer, klipp ut på en dator och klistra in på en annan. Det är det enklaste sättet att överföra information och du behöver inte längre förlita dig på molntjänster eller skicka e-post med bilagor till dig själv. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Darkfield Laser™ En mus i denna klassen förtjänar den bästa sensorn och möjlighet till att användas på flera ytor. Därför designades MX master 2S med en helt ny precisionssensor med 4 000 DPI som kan läsa av var som helst – även på en slät glasyta som är minst 4 mm tjock. Snabbladdat batteri Det snabbladdande batteriet innebär att MX Master 2S alltid är redo när du behöver det. Med 3 minuters laddning får du ström för en hel dags arbete. En full laddning kan räcka upp till 70 dagar. Anslut bara MX Master till datorn med USB-sladden för att ladda. Snabb scrollning Rör snabbt på scrollhjulet för att ta dig igenom långa dokument eller hemsidor. När du behöver mer precision kan du växla till en klickande scroll och rör du på tumhjulet så scrollar du i sidled. Hämta programvaran Logitech Options för att ställa in det så som du själv vill ha det.  Easy Switch Med Easy-Switch-teknik kan du ha MX Master 2S uppkopplad till tre enheter samtidigt och enkelt växla mellan dessa med ett knapptryck. Anslut antingen via Bluetooth eller den medföljande USB Unifying-mottagaren. Trådlös mus 4,2 12 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus
  4. Trådlös mus