Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Snabba & precisa MX Master 3 utformad för Mac

Logitech MX Master 3 for Mac - Space Grey

  Art.nr: 1014175
  • Magnetiskt MagSpeed™-scrollhjul
  • Specialanpassad för Mac och iPad
  • Sensor på 4000 DPI
  • Snabbladdning via USB-C
  • Bekväm hela dagen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech MX Master 3 for Mac är en avancerad datormus  som är designad för kreatörer och konstruerad för kodare, speciellt anpassad för att fungera enkelt på Mac och iPad. Dess nya scrollhjul har högre precision och är snabbt nog att att rulla 1000 rader på en sekund. MX Master 3 har dessutom idealiskt placerade knappar och ett nytt tumhjul för en effektivare arbetsdag.

Scrollhjul

Logitechs helt nya elektromagnetiska MagSpeed™-scrollhjul är mycket precist samt snabbt nog att rulla 1000 rader på en sekund. Hjulets bearbetade stål ger det en taktilitet av högsta kvalitet och tillräckligt med vikt för en bra känsla.

Snabbladdning via USB-C

MX Master 3 kan drivas i upp till 70 dagar på en full laddning – och kan användas i tre timmar efter en minuts snabbladdning. Använd den medföljande USB C-kabeln för att ladda.

macOS och programspecifika anpassningar

MX Master 3 är helt anpassningsbar i macOS i nästan alla program du använder – och du kan jobba snabbare med fördefinierade anpassningar som är optimerade för dina favoritprogram* – Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro™, Google Chrome™, Safari, and Microsoft Word®, Excel® and PowerPoint®.

APP-specifika inställningar kräver Logitech Options-programvara som kan laddas ner på www.logitech.com/options.

Kompatibel med iPadOS

MX Master 3 för Mac är kompatibel med iPadOS, vilket innebär att du kan få avancerad funktionalitet för MX när du använder iPad-enheten som en dator eller som en del av installationen för flera enheter*.

* Funktioner för spårnings-, rullnings- och knappanpassning hanteras av iPadOS och omfattas av stöd för applikationen som används.

Easy-Switch

Koppla ihop musen med upp till tre enheter och växla mellan dem genom att trycka på Easy-Switch™-knappen. Använd MX Master 3 för bärbara dator eller stationära datorer, hemma eller på kontoret.

4000 DPI

MX Master 3 är snabbare och ca. 5 gånger mer precis än de flesta vanliga datormöss, så du träffar rätt pixel varje gång. Logitech Darkfield™-avläsning låter dig läsa av på i stort sett vilken yta som helst med förstklassig 4000 DPI-precision.

Bekväm hela dagen

Arbeta bekvämt med en silhuett som är perfekt utformad för handflatan. Skapa och producera med idealiskt placerade knappar fram/bak samt gestknappar och ett nytt tumhjul.

1014175 Logitech Logitech MX Master 3 for Mac - Space Grey 910-005696 Logitech MX Master 3 for Mac är en avancerad datormus  som är designad för kreatörer och konstruerad för kodare, speciellt anpassad för att fungera enkelt på Mac och iPad. Dess nya scrollhjul har högre precision och är snabbt nog att att rulla 1000 rader på en sekund. MX Master 3 har dessutom idealiskt placerade knappar och ett nytt tumhjul för en effektivare arbetsdag. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Scrollhjul Logitechs helt nya elektromagnetiska MagSpeed™-scrollhjul är mycket precist samt snabbt nog att rulla 1000 rader på en sekund. Hjulets bearbetade stål ger det en taktilitet av högsta kvalitet och tillräckligt med vikt för en bra känsla. Snabbladdning via USB-C MX Master 3 kan drivas i upp till 70 dagar på en full laddning – och kan användas i tre timmar efter en minuts snabbladdning. Använd den medföljande USB C-kabeln för att ladda. macOS och programspecifika anpassningar MX Master 3 är helt anpassningsbar i macOS i nästan alla program du använder – och du kan jobba snabbare med fördefinierade anpassningar som är optimerade för dina favoritprogram* – Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro™, Google Chrome™, Safari, and Microsoft Word®, Excel® and PowerPoint®. APP-specifika inställningar kräver Logitech Options-programvara som kan laddas ner på www.logitech.com/options. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Kompatibel med iPadOSMX Master 3 för Mac är kompatibel med iPadOS, vilket innebär att du kan få avancerad funktionalitet för MX när du använder iPad-enheten som en dator eller som en del av installationen för flera enheter*.* Funktioner för spårnings-, rullnings- och knappanpassning hanteras av iPadOS och omfattas av stöd för applikationen som används. Easy-Switch Koppla ihop musen med upp till tre enheter och växla mellan dem genom att trycka på Easy-Switch™-knappen. Använd MX Master 3 för bärbara dator eller stationära datorer, hemma eller på kontoret. 4000 DPI MX Master 3 är snabbare och ca. 5 gånger mer precis än de flesta vanliga datormöss, så du träffar rätt pixel varje gång. Logitech Darkfield™-avläsning låter dig läsa av på i stort sett vilken yta som helst med förstklassig 4000 DPI-precision. Bekväm hela dagen Arbeta bekvämt med en silhuett som är perfekt utformad för handflatan. Skapa och producera med idealiskt placerade knappar fram/bak samt gestknappar och ett nytt tumhjul. Trådlös mus 1299 SEK 1299 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus
  4. Trådlös mus