Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ergonomisk datormus med trådlös eller trådad anslutning

Logitech MX Vertical

  Art.nr: 1004784
  • Trådlös datormus
  • Framtagen av ergonomer
  • 10 meters räckvidd
  • Logitech Flow
  • Ställbar DPI upp till 4000

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech MX Vertical är en trådlös datormus framtagen av ledande ergonomer för att förhindra slitage på muskler i både hand och handled. Med en snabb och precis optisk läsare så kan man minska handrördelser med upp till 4 gånger än vid användning av en vanlig datormus. 

Unik vinkel för förbättrad handledsposition

MX Verticals unika vertikala vinkel på 57° minskar trycket på din handled och tummen är bekvämt placerad på tumstödet. MX Verticals naturliga handslagsposition minskar muskelspänningen med upp till 10 % och främjar en mer ergonomisk hållning.

Godkänd av ergonomer

MX Vertical har konstruerats och testats med kriterier som fastställts av ledande ergonomer vilket resulterar i en förbättrad hållning, mindre muskelbelastning och minskat handledstryck.

Framtagen för att minska trötthet

MX Vertical har en avancerad optiskt avläsning med en hastighetsväxlare för markören leder till fyra gånger mindre handrörelser. Vilket minskar tröttheten i muskler och händer.

Dess unika form passar en mängd olika handformer och storlekar, och den strukturerade gummiytan ger ett stadigt och naturligt grepp

Upptäck Logitech Flow

Kontrollera flera datorer med en Flow-aktiverad mus. Skifta automatiskt mellan datorer genom att flytta markören till kanten av skärmen. Din mus följer elegant med dig, även mellan olika operativsystem som Windows® och MacOS.

Med Flow har det blivit väldigt enkelt att överföra text, bilder och filer mellan dina datorer. Klipp ut på en dator och klistra in på en annan. Det är det enklaste sättet att överföra information, du behöver inte längre förlita dig på molntjänster eller skicka e-post med bilagor till dig själv.

Anslut på upp till tre sätt

Anslut MX Vertical via den medföljande USB-C-laddningskabeln, Logitech Unifying-mottagaren eller Bluetooth®. För bästa möjliga produktupplevelse med Bluetooth bör du uppgradera datorns operativsystem till den senaste versionen.

Med snabbladdning kommer alltid batteriet att räcka

Batteriet i MX Vertical kan användas i upp till fyra månader på en full laddning, och kan användas i tre timmar efter en minuts snabbladdning. Använd USB-C-laddningssladden när du ska ladda din trådlösa datormus.

1004784 1004784 Logitech Logitech MX Vertical 910-005448 Logitech MX Vertical är en trådlös datormus framtagen av ledande ergonomer för att förhindra slitage på muskler i både hand och handled. Med en snabb och precis optisk läsare så kan man minska handrördelser med upp till 4 gånger än vid användning av en vanlig datormus.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Unik vinkel för förbättrad handledsposition MX Verticals unika vertikala vinkel på 57° minskar trycket på din handled och tummen är bekvämt placerad på tumstödet. MX Verticals naturliga handslagsposition minskar muskelspänningen med upp till 10 % och främjar en mer ergonomisk hållning. Godkänd av ergonomer MX Vertical har konstruerats och testats med kriterier som fastställts av ledande ergonomer vilket resulterar i en förbättrad hållning, mindre muskelbelastning och minskat handledstryck. Framtagen för att minska trötthet MX Vertical har en avancerad optiskt avläsning med en hastighetsväxlare för markören leder till fyra gånger mindre handrörelser. Vilket minskar tröttheten i muskler och händer.Dess unika form passar en mängd olika handformer och storlekar, och den strukturerade gummiytan ger ett stadigt och naturligt grepp Upptäck Logitech Flow Kontrollera flera datorer med en Flow-aktiverad mus. Skifta automatiskt mellan datorer genom att flytta markören till kanten av skärmen. Din mus följer elegant med dig, även mellan olika operativsystem som Windows® och MacOS. Med Flow har det blivit väldigt enkelt att överföra text, bilder och filer mellan dina datorer. Klipp ut på en dator och klistra in på en annan. Det är det enklaste sättet att överföra information, du behöver inte längre förlita dig på molntjänster eller skicka e-post med bilagor till dig själv. Anslut på upp till tre sätt Anslut MX Vertical via den medföljande USB-C-laddningskabeln, Logitech Unifying-mottagaren eller Bluetooth®. För bästa möjliga produktupplevelse med Bluetooth bör du uppgradera datorns operativsystem till den senaste versionen. Med snabbladdning kommer alltid batteriet att räcka Batteriet i MX Vertical kan användas i upp till fyra månader på en full laddning, och kan användas i tre timmar efter en minuts snabbladdning. Använd USB-C-laddningssladden när du ska ladda din trådlösa datormus. Trådlös mus 4,8 5 999 SEK 999 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus
  4. Trådlös mus