Ultratunn böjbar mus med touch-yta och Bluetooth

Microsoft Arc Mouse Bluetooth - Black

  Art.nr: 249143
  • Bluetooth 4.0
  • Böjbar design
  • Touchpanel istället för scrollhjul
  • Upp till 6 månaders batteritid
  • Passar både höger- och vänsterhänta

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Microsoft hade ett mål med att ta fram en så tunn och portabel datormus som möjligt. ARC Touch är beviset att de verkligen lyckades. Nu har de vidareutvecklat det vinnande konceptet och adderat Bluetooth för trådlös och problemfri koppling utan USB-adapter. Arc Touch Bluetooth är den perfekta musen för dig som ofta är på språng.

Böj för användning, platta för transport

En datormus brukar normalt sett inte ha en form som påminner om en mobiltelefon, men det har Arc Touch. I platt läge är den endast 131 mm lång och 55 mm bred, vilket gör Arc Touch till mindre än en vanlig smartphone av idag. Förvara den i datorväskan, eller fickan lika lätt som en mobiltelefon. Med andra ord är Arc Touch en ultraportabel mus att ha med sig överallt där du tar din dator.

Att använda en helt platt mus är däremot inte ergonomiskt. Det är här Arc Touch sticker ut. När du ska använda musen är det bara att böja den till en rundad form som följer din hands naturliga form och Arc Touch fungerar som en helt vanlig mus.

Scrolla med prisbelönt touch-teknik

För att hålla designen helt platt har Microsoft tagit bort scrollhjulet på Arc Touch - men inte funktionen. Hela den platta touchpanelen fungerar att scrolla på som du sveper med fingret på för att scrolla uppåt och nedåt eller åt sidorna för att 

Microsoft Arc Touch Bluetooth datormus

Funkar på (nästan) alla underlag

Genom nyskapande tekniken BlueTrack Technology kan Arc Touch användas i alla typer av miljöer och på alla underlag (ej glas och spegelytor), med responsiviteten på topp. Tekniken kombinerar kraften hos den optiska tekniken med precisionen hos lasertekniken för enastående spårning på i stort sett alla underlag. Resultatet är en riktigt flexibel och portabel datormus som du kan använda likväl hemma i tv-soffan, i skolan som på tåget.

Trådlös Bluetooth-koppling

Ingen liten adapter att hålla reda på - bara Arc Touch. Tack vare Bluetooth-teknik parar du enkelt musen med din dator (Bluetooth i datorn krävs) och kan utan problem använda musen upp till tio meter bort.

Lång batteritid

För att spara på batteriet är Arc Touch så smart skapad att den startar när du böjer musen, och stängs av när du plattar till den. Inga knappar att trycka på. Det resulterar till en batteritid på cirka sex månader.

249143 Microsoft Microsoft Arc Mouse Bluetooth - Black ELG-00003 Microsoft hade ett mål med att ta fram en så tunn och portabel datormus som möjligt. ARC Touch är beviset att de verkligen lyckades. Nu har de vidareutvecklat det vinnande konceptet och adderat Bluetooth för trådlös och problemfri koppling utan USB-adapter. Arc Touch Bluetooth är den perfekta musen för dig som ofta är på språng. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Böj för användning, platta för transport En datormus brukar normalt sett inte ha en form som påminner om en mobiltelefon, men det har Arc Touch. I platt läge är den endast 131 mm lång och 55 mm bred, vilket gör Arc Touch till mindre än en vanlig smartphone av idag. Förvara den i datorväskan, eller fickan lika lätt som en mobiltelefon. Med andra ord är Arc Touch en ultraportabel mus att ha med sig överallt där du tar din dator. Att använda en helt platt mus är däremot inte ergonomiskt. Det är här Arc Touch sticker ut. När du ska använda musen är det bara att böja den till en rundad form som följer din hands naturliga form och Arc Touch fungerar som en helt vanlig mus. Scrolla med prisbelönt touch-teknik För att hålla designen helt platt har Microsoft tagit bort scrollhjulet på Arc Touch - men inte funktionen. Hela den platta touchpanelen fungerar att scrolla på som du sveper med fingret på för att scrolla uppåt och nedåt eller åt sidorna för att  Funkar på (nästan) alla underlag Genom nyskapande tekniken BlueTrack Technology kan Arc Touch användas i alla typer av miljöer och på alla underlag (ej glas och spegelytor), med responsiviteten på topp. Tekniken kombinerar kraften hos den optiska tekniken med precisionen hos lasertekniken för enastående spårning på i stort sett alla underlag. Resultatet är en riktigt flexibel och portabel datormus som du kan använda likväl hemma i tv-soffan, i skolan som på tåget. Trådlös Bluetooth-koppling Ingen liten adapter att hålla reda på - bara Arc Touch. Tack vare Bluetooth-teknik parar du enkelt musen med din dator (Bluetooth i datorn krävs) och kan utan problem använda musen upp till tio meter bort. Lång batteritid För att spara på batteriet är Arc Touch så smart skapad att den startar när du böjer musen, och stängs av när du plattar till den. Inga knappar att trycka på. Det resulterar till en batteritid på cirka sex månader. Trådlös mus 4,4 5 749 SEK 749 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus
  4. Trådlös mus