Stilren datorväska i vattenavvisande material

REMAX Double 565 Digital PC Bag

  Art.nr: 1005788
  • Passar laptops upp till 15"
  • Vadderad insida
  • Skydda din laptop med stil

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Double 565 är en stilren väska som passar till jobbet, skolan och privat. Packa allt du behöver i väskan och enkelt bära ryggsäcken med bekvämlighet tack vare vadderade remmar. Önskar du att bära väskan på annat vis men vill inte överföra objekt till en annan väska kan du enkelt konvertera till att bära den med axelremmar eller genom att gömma undan axelremmarna och bära väskan i handtaget. 

Håll din teknik skyddad

Double 565 skyddar din teknik med vadderade väggar och ett yttre skal av nylon stöter bort vatten så att du kan känna dig säker även om regnet öser ned. Gott om plats för tillbehör så som laddare, smartphone, ipad och mycket annat. Med en stilren design passar Remax Double 565 både till arbete och privat.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005788 REMAX REMAX Double 565 Digital PC Bag DOUBLE-565 Remax Double 565 är en stilren väska som passar till jobbet, skolan och privat. Packa allt du behöver i väskan och enkelt bära ryggsäcken med bekvämlighet tack vare vadderade remmar. Önskar du att bära väskan på annat vis men vill inte överföra objekt till en annan väska kan du enkelt konvertera till att bära den med axelremmar eller genom att gömma undan axelremmarna och bära väskan i handtaget.  Håll din teknik skyddad Double 565 skyddar din teknik med vadderade väggar och ett yttre skal av nylon stöter bort vatten så att du kan känna dig säker även om regnet öser ned. Gott om plats för tillbehör så som laddare, smartphone, ipad och mycket annat. Med en stilren design passar Remax Double 565 både till arbete och privat. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Ryggsäck 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datorväska
  4. Ryggsäck