Miljövänlig ryggsäck för datorer upp till 15,6"

Targus Balance EcoSmart 15,6" Backpack Black

  Art.nr: 1004756
 • Vattenavvisande material
 • Tillverkad av återvunnet material
 • Ergonomisk design
 • Livstids garanti

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Targus Balance Ecosmart är en miljövänligt datorväska framtagen av återvunnit material. Ecosmart-väskan är tillverkad av återvunnet material som både är fritt från nickel och PVC. Med en ergonomisk design och med Targus' SafePort® Sling Plus-system ligger alltid din elektronik säkert i väskans inre.

Targus SafePort® Sling Plus-systemet spänner fast din dator i väskans inre vilket skyddar datorer upp till 15,6"  emot yttre skador. Med en certifierad ergonomisk design garanterar hög bärkomfort. Med stor plats och med stora fickor för att få plats med din dator och tillbehör. Tillverkad av återvunnet material och designad med komfort i åtanke. Det är bra för våran miljö men även för dig.

Specifikationer

 • Tillverkad av återvunnet material
 • Ergonomisk design
 • Targus SafePort Sling Plus-system håller din dator på plats
 • Stor lagringsplats
 • Livstids garanti ifrån Targus
 • Vattenavvisande material
1004756 Targus Targus Balance EcoSmart 15,6" Backpack Black TSB921EU Targus Balance Ecosmart är en miljövänligt datorväska framtagen av återvunnit material. Ecosmart-väskan är tillverkad av återvunnet material som både är fritt från nickel och PVC. Med en ergonomisk design och med Targus' SafePort® Sling Plus-system ligger alltid din elektronik säkert i väskans inre. Targus SafePort® Sling Plus-systemet spänner fast din dator i väskans inre vilket skyddar datorer upp till 15,6"  emot yttre skador. Med en certifierad ergonomisk design garanterar hög bärkomfort. Med stor plats och med stora fickor för att få plats med din dator och tillbehör. Tillverkad av återvunnet material och designad med komfort i åtanke. Det är bra för våran miljö men även för dig. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Specifikationer Tillverkad av återvunnet materialErgonomisk designTargus SafePort Sling Plus-system håller din dator på platsStor lagringsplatsLivstids garanti ifrån TargusVattenavvisande material Ryggsäck 5 1 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Datorväska
 4. Ryggsäck