15.6" CityLite säker datorryggsäck med häftigt utseende

Targus CityLite Pro Secure 12-15.6" Grey

  Art.nr: 1003531
  • För laptops upp till 15.6"
  • Vadderade handtag
  • Smarta fack för tillbehör
  • Vadderade fickor
  • Livstids garanti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Targus CityLite Pro Secure är en perfekt cityryggsäck som rymmer alla dagens viktiga tillbehör. Ibland kan det vara svårt att få med sig allt du behöver till kontoret och mötet. Med denna smidiga och slimmade datorväska behöver du inte längre oroa dig för att inte få plats med exempelvis laptop, laddare, surfplatta, smartphone och pennor.

Bra design och rymlig datorväska

Väskor från Targus är kända för att vara både väldesignade och rymliga och denna datorryggsäck är absolut inget undantag. Denna ryggsäck har vadderade fickor för att skydda dina ömtåliga hårdvaror. I denna väska får en laptop upp till 15.6" plats.

Skydda innehållet i din ryggsäck

Skydda din teknik mot stöld samt stötar och repor med denna innovativa nya ryggsäck från Targus. Ryggsäckens insida kan endast nås via blixtlås runt axlarna vilket skyddar dig mot opportunistiska tjuvar. Medan RFID-blockerande fickor skyddar dina kreditkort från skanning. Det är inte bara säkert, det ser bra ut också.

Häftigt utseende med toppklassigt skydd

CityLite-serien är en modern ryggsäck med coolt utseende och toppklassigt skydd för att skapa den perfekta väskan för eleganta stadsproffs. Med sin multifunktions bärbara vagga, intelligent design och premiummaterial skyddar den här moderna ryggsäcken bärbara datorer och enheter upp till 15,6 ", medans ryggsäcken kommer med ett trendigt och slitstarkt utseende som håller.

1003531 Targus Targus CityLite Pro Secure 12-15.6" Grey TSB938GL Targus CityLite Pro Secure är en perfekt cityryggsäck som rymmer alla dagens viktiga tillbehör. Ibland kan det vara svårt att få med sig allt du behöver till kontoret och mötet. Med denna smidiga och slimmade datorväska behöver du inte längre oroa dig för att inte få plats med exempelvis laptop, laddare, surfplatta, smartphone och pennor. Bra design och rymlig datorväska Väskor från Targus är kända för att vara både väldesignade och rymliga och denna datorryggsäck är absolut inget undantag. Denna ryggsäck har vadderade fickor för att skydda dina ömtåliga hårdvaror. I denna väska får en laptop upp till 15.6" plats. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Skydda innehållet i din ryggsäck Skydda din teknik mot stöld samt stötar och repor med denna innovativa nya ryggsäck från Targus. Ryggsäckens insida kan endast nås via blixtlås runt axlarna vilket skyddar dig mot opportunistiska tjuvar. Medan RFID-blockerande fickor skyddar dina kreditkort från skanning. Det är inte bara säkert, det ser bra ut också. Häftigt utseende med toppklassigt skydd CityLite-serien är en modern ryggsäck med coolt utseende och toppklassigt skydd för att skapa den perfekta väskan för eleganta stadsproffs. Med sin multifunktions bärbara vagga, intelligent design och premiummaterial skyddar den här moderna ryggsäcken bärbara datorer och enheter upp till 15,6 ", medans ryggsäcken kommer med ett trendigt och slitstarkt utseende som håller. Ryggsäck 5 1 699 SEK 699 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datorväska
  4. Ryggsäck