Nyhet

Miljövänlig ryggsäck för laptops upp till 15,6"

Targus Cypress Eco Hero Backpack 15.6" Grey

  Art.nr: 1013346
 • Passar laptops upp till 15,6"
 • Tillverkad av återvunnet material
 • Vadderad datorficka och stort huvudfack
 • Ergonomiska bärremmar
 • Tåligt mot vatten och fläckar
 • Max 2 per kund

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Targus Cypress Eco Hero Backpack är en miljövänlig datorväska i ryggsäcksformat, framtagen av återvunnet material. Väskan är designad med ett datorfack som rymmer laptops med en skärmstorlek på upp till 15,6" och har ett stort huvudfack där du får plats med allt från kringutrustning till datorn till ombyte inför träningspasset. Utöver dessa fack finns det också tre dragkedjefack för alla dina accessoarer. Smart design gör att väskan alltid står upprätt och ergonomiska bärremmar tillsammans med en vadderad bakpanel garanterar god bärkomfort i alla situationer. Bär med dig datorn överallt i en väska som är stilren, skyddar väl och samtidigt är snäll mot miljön.

Ett tyg som tillverkas av plastflaskor

Till varje väska har upp till 26 st plastflaskor strimlats ned och polymeriserats, för att sedan värmas upp och spinnas till garn som i sin tur vävs in i tyget som används i EcoSmart-väskorna från Targus. Men det är inte bara snällt mot miljön, det är även tåligt och resistent mot likväl vatten som fläckar.

Fungerar lika bra som vanlig ryggsäck

Med ett dedikerat fack för laptops, samtidigt som den har ett rymligt huvudfack lämpar sig Hero Backpack likväl för studenten som behöver bära med både dator och kurslitteratur till föreläsningarna, som för utesäljaren där datorn är en vital detalj i arbetet på resande fot. Men även när det inte behöver bäras med någon dator kan du få god nytta av väskan, datorfacket är nämligen strategiskt placerat för att så lite plats som möjligt, och när fickan är tom kan du fortsatt använda Hero Backpack som en helt vanlig ryggsäck.

Specifikationer

 • Tillverkad av återvunnet material
 • Vadderad laptop-ficka
 • Stort huvudfack
 • Tre extra fack för alla accessoarer
 • Resistent mot blekning, fläckar och väta
 • Designad för datorer upp till 15,6"
 • Yttermått: 30,5 x 13,5 x 50 cm 
 • Mått laptopficka: 26,7 x 2,5 x 38,7 cm 
 • Vikt: 1,05 kg

1013346 Targus Targus Cypress Eco Hero Backpack 15.6" Grey TBB58602GL Targus Cypress Eco Hero Backpack är en miljövänlig datorväska i ryggsäcksformat, framtagen av återvunnet material. Väskan är designad med ett datorfack som rymmer laptops med en skärmstorlek på upp till 15,6" och har ett stort huvudfack där du får plats med allt från kringutrustning till datorn till ombyte inför träningspasset. Utöver dessa fack finns det också tre dragkedjefack för alla dina accessoarer. Smart design gör att väskan alltid står upprätt och ergonomiska bärremmar tillsammans med en vadderad bakpanel garanterar god bärkomfort i alla situationer. Bär med dig datorn överallt i en väska som är stilren, skyddar väl och samtidigt är snäll mot miljön.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Ett tyg som tillverkas av plastflaskorTill varje väska har upp till 26 st plastflaskor strimlats ned och polymeriserats, för att sedan värmas upp och spinnas till garn som i sin tur vävs in i tyget som används i EcoSmart-väskorna från Targus. Men det är inte bara snällt mot miljön, det är även tåligt och resistent mot likväl vatten som fläckar.Fungerar lika bra som vanlig ryggsäckMed ett dedikerat fack för laptops, samtidigt som den har ett rymligt huvudfack lämpar sig Hero Backpack likväl för studenten som behöver bära med både dator och kurslitteratur till föreläsningarna, som för utesäljaren där datorn är en vital detalj i arbetet på resande fot. Men även när det inte behöver bäras med någon dator kan du få god nytta av väskan, datorfacket är nämligen strategiskt placerat för att så lite plats som möjligt, och när fickan är tom kan du fortsatt använda Hero Backpack som en helt vanlig ryggsäck.SpecifikationerTillverkad av återvunnet materialVadderad laptop-fickaStort huvudfackTre extra fack för alla accessoarerResistent mot blekning, fläckar och vätaDesignad för datorer upp till 15,6"Yttermått: 30,5 x 13,5 x 50 cm Mått laptopficka: 26,7 x 2,5 x 38,7 cm Vikt: 1,05 kg Ryggsäck 899 SEK 899 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Datorväska
 4. Ryggsäck